Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Aληθεια,τι ταξη πας?
Γιατι ξερεις οτι στο Γυμνασιο ειναι λιγο στριμοκ**α.........
3 meres akoma kai meta!!!...8a ginei xamos LoL
Οντως......θα καει το πελεκουδι.........ε,η παραλια ηθελα να πω,xd
Εκτη,αλλα κερδιζω χρονια γιατι ειμαι 11 xD
Ωχ......ετοιμασου για πιο δυσκολα.......
Siga pou einai duskola sto gumnasio re paidia..eleos.Ligo diavasma 8elei tpt parapanw...Egw teleiwnw thn allh tetarth(grrrrrrrr) alla meta apolaush!
Dragar Wrote:Siga pou einai duskola sto gumnasio re paidia..eleos.Ligo diavasma 8elei tpt parapanw...

πωω ρισπεκτ ρε συ, θυμαμε συνεχεια κατι τετοιες μπουρδες μας ελεγαν οταν πηγαιναμε εκτη "να χαιρεσται τωρα επειδη μετα μονο διαβασμα θα εχει", "στο γυμνασιο θα ειναι πιο αυστηρα" λολ, ενω εγω οτι εκανα στο δημοτικο το κανω και τωρα στο γυμνασιο XD (σε μικροτερο βαθμο βεβαια).

Υ.Γ: εμεις τελειωνουμε την Τριτη νιανιανια
Re c nta3ei ligo eleos.Otan hmoun dhmotiko m legane oti 8a pas gumnasio k 8anai pio duskola olo diavasma k etsi.Otan hmoun gumnasio to idio m legane gia to lukeio.Egw panta lew oti auta einai upervoles.To idio m fainontai ola.Kala oxi nta3ei Toungue oti 8elei diavasma 8elei sto lukeio alla oxi etsi opws to parousiazoun h mallon opws 8eloun na to parousiazoun! ToungueP
Όντως το λύκειο απαιτεί πολύ διάβασμα αλλά εξαρτάται πολλές φορές και απο το τι επιδιώκει κάθε μαθητής. π.χ κάποιος που θέλει να περάσει σε υψηλόβαθμη σχολή θα διαβάσει πολύ περισσότερο απο κάποιον που θα θέλει να μπει σε μια σχολή με λιγότερα μόρια. Πάντως νοσταλγώ το δημοτικό (ιδιαίτερα 5η και 6η) όπου μόνο μάθημα δν κάναμε...

P.S 2 μαθήματα ακόμα (Αγωγή/πληροφορική) και αντίο γυμνάσιο 4ever...
Nai sumfwnw...Ase k egw to nostaglw...ti APISTEUTES epoxes htan ekeines(toulaxiston gia mena)!Egw egrafa prox8es,x8es k shmera!Kourasthka...Twra grafw paraskeuh istoria,trith gewmetria k tetarth arxes perivallontikhs episthmhs gnwsto kai ws AΠΕ!K meta ante bye scho0l !summer time!
ΝΑΙ Ω ΝΑΙ !!!!! 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.!!!! Smile
Τι ωραία! Εγώ πριν 3 ώρες τελείωσα το σχολείο. Άντε....., 2α Λυκείου όπου να 'ναι. Big Grin
Βασικα,εμεις λογο των σεισμων χασαμε τρεις μερες και βγηκε η αποφαση του διευθυντη να κανουμε σημερα την γλωσσα προφορικα.Την παρασκευη και την τριτη θα κανουμε δυο μαθηματα την ημερα για να γινει πιο γρηγορα η διαδικασια και απ'οτι φαινεται θ'αργησουμε....
Αντε,υπομονη μεχρι την τριτη και μετα........
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΝΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.!!!!!Καλο Καλοκαίρι μας παιδιά
Οντως δεν είναι όνειρο... Toungue. Και επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζετε κάποια στιγμή ξαναγυρνάμε πίσω στα θρανία, ευχαριστηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε το καλοκαίρι!!!! Του χρόνου πάω 1η Λυκείου. Θα μου λέιψει το γυμνάσιο Sad.
Reference URL's