Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(27-03-2009 08:13 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]
(27-03-2009 07:04 PM)pokeman Wrote: [ -> ]
(27-03-2009 06:42 PM)Johan Wrote: [ -> ]
(25-03-2009 08:13 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Ο ποκεμαν ειναι αχωνευτος μονο για αυτους που εχουν φαει ταπα απο αυτον.Ποτε προλαβε και σε ταπωσε; :x

Επισης,για να μην ειμαι off topic,αυριο θα 'χουμε 5/5 ωρες κενο <3

οπότε αυτη είναι μια απόδιξη οτι ο pokeman είναι αχώνευτος! (διώτι ο Stardust_Hunter δεν έχει φάει τάπα!) Σήμερα βαριώμουν όλη τη μέρα... καλά που είχαμε και φυσική και βρήκεε λίγο ενδιαφέρων η μέρα!
εναντιον μου σε ατομα που μολις γραφονται, αλλα καλυτερα ετσι, ο ταρτς κατανταει βαρετος, ΦΕΡΤΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΡΕ!

οχο εσυ δεν αξιζεις να ανεφερνεις το ονομα μου.Και νουμποτερος απο μενα κανεις δεν θα ερθει.Ακομη και αν ερθει εχω τροπους να βοηθαω εγω.

Έλα ακόμη και'δω ρε παιδιά έλεος!!!

Τόρτς , άκου δεν είσαι νουμπ , αλλά αμα το λές και το πιστεύεις...τι να σου πω you gotta change και βρες αυτοπεποίθηση...
και δε σου λέω να γίνεις άλλος ,απλά ξέρεις εσύ...

(Συνεχίστε το θέμα και κόφτε το αυτό , άντε αφορμές ψάχνεται?)
Δεν έχω καν διαβάσει τι λέτε, αλλά επειδή είδα τη λέξη "Pokeman" σε πολλά posts, please, σταματήστε να βρίζεστε.

(20-03-2009 03:21 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]
(16-03-2009 08:59 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ][Image: 1t7zv5.png]

ΟΜΙΤΖΙ ΡΕ! τονυ χωκ φτγ, μαθαινεις και κατι τελικα. Εγω θα τα εκανα γκριντ παντως.

Η πρώτη μου σκέψη όταν βρέθηκα μπροστά στη γέφυρα ήταν πώς θα περάσω απέναντι χωρίς να πατήσω στο έδαφος. Βλακεία, δεν γίνεται.
Αχ αυτο ηταν στην βαρκελωνη!Αυτη η φοτο εννοω !Και εμεις πηγαμε..Περασα απλα απιστευτα αν εξαιρεσουμε οτι δεν ξερουν ΓΡΙ αγγλικα,οτι δεν πινουν ΝΕΡΟ και οτι δεν εχουν ανθρωπινα φαγητα.ολα εξωγηινα ειναι !
Αχ μην μιλατε αλλο για σχολειο εχω κουραστει..Αντε να τελειωνω κουραστηκα..Πιεση πολυ πιεση ..πφφφφ
(28-03-2009 12:53 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Η πρώτη μου σκέψη όταν βρέθηκα μπροστά στη γέφυρα ήταν πώς θα περάσω απέναντι χωρίς να πατήσω στο έδαφος. Βλακεία, δεν γίνεται.

επρεπε να ελευθερωσεις τον ταυρο για να ριξει εκεινη την κολονα ρε

Α και ντραγκαρ θελω αμεσως λιστα με τα καλυτερα σουβλατζιδικα της θεσσανολικης πριν την παρασκευη
σημερα δεν πηγα σχολειο,γιατι εχω 38 και κατι πυρετο....Sad
παρολ αυτα,θα μπορω να κωλοβαραω ολη μερα!!!Big Grin
(01-04-2009 10:00 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]παρολ αυτα,θα μπορω να κωλοβαραω ολη μερα!!!Big Grin

Αυτο θα μπορουσες να το πεις πιο ευγενικα.Toungue
Εμεις σημερα φυγαμε 6ωρο και χθες 5ωρο. Μια χαρα περναμε αυτην την εβδομαδα, ολο κενα κανουμε.
Επισης αυριο μαλλον θα εχουμε παλι κανα κενο, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

Edit: Την Παρασκευη φευγουν τα παιδια για 3ημερη στην Κερκυρα οποτε παλι χανουμε μαθημα. Και ναι, χανουμε και την Δευτερα γιατι τοτε θα επιστρεψουνε.
Win?
Ωραία , την άλλη Πέμπτη κάποιες τάξεις του Λυκείου (1η και ίσως 2α) θα πάνε Καστοριά , οπότε.....3-4 κενά!!! Wheeee...

α και προχτές 2 καθηγητές σκέφτηκαν να κάνουν φάρσα , λέγοντας:

Έλάτε γράφουμε τέστ

και μετά είχαμε Θρησκευτικά και μπήκε μέσα και γράψαμε αληθινό...Sad

lost?
κι ο αδερφος μου με το σχολειο του φευγει για ζακυνθο!!τον τυχερο...Sad
Kαλά, εμείς δεν πάμε ούτε 3ημερη, ούτε μονοήμερη και δε με νοιάζει που θα πάει ο θείος του κουμπάρου του Μήτσου εκδρομή.

Στα πρωταπριλιάτικα τώρα, αν και λίγο ριτάρντιντ. Αυτός που εφήυρε τις σαρδέλες κονσέρβα θα έπρεπε να βασανιστεί μέχρι θανάτου. Νταξ τρώγονται, αλλά μόνο με κλειστή μύτη. Γι αυτό και αποτελούν όπλο στον χημικό πόλεμο μαζί με την Ελληνικότατη συνταγή της φασολάδας. Λοιπόν, η συνταγή ήταν απλή. "Αδειάσαμε" το περιεχόμενο της κονσέρβας μεθοδικά στο συρτάρι της έδρας και ανακατέψαμε με χαρτιά. Γεμίσαμε με λάδια (της κονσέρβας ρε) την έδρα, την καρέκλα της και το σφουγγάρι (φαν τιεμζ). Επίσης κάποιος έξυπνος έριξε νέφτι και μια κοπελιά την έπιασε αλλεργία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τελικά η μπόχα ήταν ανυπόφορη, και μας πέταξαν έξω την, αλλά τελικά μας ξαναέβαλαν μέσα γιατί πλακωνόμασταν μεταξύ μας. Μετά αλλάξαμε τάξεις με τους δίπλα, αλλά οι καθηγητές δεν γέλασαν και μας έβαλε τεστ ο βιολόγος. Το γράψαμε, φάγαμε τη μισή ώρα και μετά τα πέταξε στον κάδο. Την άλλη μέρα, εγώ με δύο άλλα παιδιά καθαρισαμε το συρταρι (μόνο) γιατί εμεις το ανακαλύψαμε (πωντ) και αντί για απλή σαρδέλα, μέχρι και σήμερα μυρίζει ψαροκασέλα μα AVA περλέ. Οι καθηγητές μας απειλούν για ομαδική αποβολή και άλλα κεχαριτωμένα.

Έπος το χρονικό της ημέρας. :Ρ
(03-04-2009 08:48 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Kαλά, εμείς δεν πάμε ούτε 3ημερη, ούτε μονοήμερη και δε με νοιάζει που θα πάει ο θείος του κουμπάρου του Μήτσου εκδρομή.

Στα πρωταπριλιάτικα τώρα, αν και λίγο ριτάρντιντ. Αυτός που εφήυρε τις σαρδέλες κονσέρβα θα έπρεπε να βασανιστεί μέχρι θανάτου. Νταξ τρώγονται, αλλά μόνο με κλειστή μύτη. Γι αυτό και αποτελούν όπλο στον χημικό πόλεμο μαζί με την Ελληνικότατη συνταγή της φασολάδας. Λοιπόν, η συνταγή ήταν απλή. "Αδειάσαμε" το περιεχόμενο της κονσέρβας μεθοδικά στο συρτάρι της έδρας και ανακατέψαμε με χαρτιά. Γεμίσαμε με λάδια (της κονσέρβας ρε) την έδρα, την καρέκλα της και το σφουγγάρι (φαν τιεμζ). Επίσης κάποιος έξυπνος έριξε νέφτι και μια κοπελιά την έπιασε αλλεργία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τελικά η μπόχα ήταν ανυπόφορη, και μας πέταξαν έξω την, αλλά τελικά μας ξαναέβαλαν μέσα γιατί πλακωνόμασταν μεταξύ μας. Μετά αλλάξαμε τάξεις με τους δίπλα, αλλά οι καθηγητές δεν γέλασαν και μας έβαλε τεστ ο βιολόγος. Το γράψαμε, φάγαμε τη μισή ώρα και μετά τα πέταξε στον κάδο. Την άλλη μέρα, εγώ με δύο άλλα παιδιά καθαρισαμε το συρταρι (μόνο) γιατί εμεις το ανακαλύψαμε (πωντ) και αντί για απλή σαρδέλα, μέχρι και σήμερα μυρίζει ψαροκασέλα μα AVA περλέ. Οι καθηγητές μας απειλούν για ομαδική αποβολή και άλλα κεχαριτωμένα.

Έπος το χρονικό της ημέρας. :Ρ

λολ

εμείς πήγαμε να κάνουμε ότι δεν είμαστε στην τάξη και κάποιοι έμειναν κάτω (είχαμε διάλειμμα πριν) εγώ χώθηκα στην τουαλέτα με κάτι άλλους και μετά ήρθανε οι άλλοι πάνω και είπαν ότι ο διευθηντής ζήτησε όλο το τμήμα αλλά ήθελε μόνο τον επιμελητή. Μετά γυρίσαμε πίσω είπαμε καλό μήνα στον Θεολόγο και γράψαμε τεστ , πάλι η φάρσα μας στον καθηγητή απέτυχε όπως και πέρσυ....αυτά είναι!
εγω ομως την πρωταπρηλια ημουν ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!Sadπαρολ αυτα,δεν κανανε και τπτ σπουδαιο,γιατι οταν ειμαι στο σχολειο,ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΦΑΡΣΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!ΛΟΛ
Γυρισαμε απο την τριημερη πριν μια ωρα περιπου
ηταν τοσο γαματα που δε σας λεω τπτ, επρεπε να εισασταν εκει για να νιωσετε

Α ΡΕ ΜΑΠΑΡ ΤΥΧΕΡΕ!
Ναι. Μονο που ο μαπαρ ειναι τοσο μαπαρ που δεν ηρθε να μας συναντισει ο ηλιθιος. Μπδγ ανακαλυψα πως ο φυσικος μας ειναι ο αληθινος σπαιντερμαν

[Image: r75aog.jpg]
αφου εβαλες πιξ θα βαλω κι εγω

Οι διεστραμενοι λαγοι - τα μασκοτ της τριημερης μας
[Image: qsjrdl.jpg]

Μια κιντερ μπουενο
[Image: 2wdpy6s.jpg]

Η ιδια κιντερ μπουενο την επομενη νυχτα μετα την διαμονη της στο πουλμαν
[Image: 2m6r637.jpg]

Μια οφθαλμαπατη με εναν καθηγητη και το αγαλμα εκεινο με το πεος
[Image: bje36h.jpg]
OMADIKO FACEPALM!

edit: twra pou tin 3anablepw, ο φλοριαν ηταν ο μονος που δεν καταλαβε τι γινεται, ΡΗΣΠΕΚΤ! ΥΓ: δεν ειμαι στην φωτο
(07-04-2009 01:48 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]αφου εβαλες πιξ θα βαλω κι εγω

Οι διεστραμενοι λαγοι - τα μασκοτ της τριημερης μας
[Image: qsjrdl.jpg]

Μια κιντερ μπουενο
[Image: 2wdpy6s.jpg]

Η ιδια κιντερ μπουενο την επομενη νυχτα μετα την διαμονη της στο πουλμαν
[Image: 2m6r637.jpg]

Μια οφθαλμαπατη με εναν καθηγητη και το αγαλμα εκεινο με το πεος
[Image: bje36h.jpg]
OMADIKO FACEPALM!

edit: twra pou tin 3anablepw, ο φλοριαν ηταν ο μονος που δεν καταλαβε τι γινεται, ΡΗΣΠΕΚΤ! ΥΓ: δεν ειμαι στην φωτο

Ρε ειμαι εγω στη φωτο

[Image: 2wpm6af.jpg]
Εγω ο νιντζα καθαριστης μπροστα στον ασπροπυργο

[Image: m8ftxc.jpg]
Εγω ο νιντζα προφεσορ. Δεν εχω βαλει καλα τη στολη και αυτο φαινεται στα δεξια σας. Μη δινετε σημασια στην ακυρη χοντρη απο πισω
Reference URL's