εμεις αυριο παμε μονοημερη εκδρομη!
για αρχη, θα διασχυσουμε με 1 σαπιοκαραβο
τον ισθμο της κορινθου και μετα θα παμε σ ενα αθλητικο κεντρο να παιξουμε μεχρι της 8:30 το βραδυ!
lol , μόνο θα παίζετε?
Εμείς αύριο θα γράψουμε 2 τέστ....
oioioι
τυχερέ , πάω να δω One Piece γιατί τα πήρα.
Α άλλες 9 μέρες σχολείο (και μετά εξετάσεις)
Λοιπον καλη επιτυχια σε ολους και σε ολες στις εξετασεις!
Καλο διαβασμα επισης
!
καλη επιτυχια και σε σενα τορτς!
αντε να στρωθουμε με τα μουτρα στο διαβασμα...
Tι δίνετε πρώτο μάθημα;
εμείς ιστορία...
Goddammit εμεις δινουμε Αρχαια. >.<
Καλη επιτυχια σε ολους οσους δινουν εξετασεις.
(14-05-2009 10:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Tι δίνετε πρώτο μάθημα;
εμείς ιστορία...
ιστορια & αγγλικα (τελειως σκατα).....
(800 posts)
πω έχετε διπλα;
εμείς ευτυχώς όχι αλλά το πρόγραμμα που δίνουμε είναι μάπα δείτε μέρες:
τρίτη πέμπτη τρίτη πέμπτη δευτέρα τετάρτη τρίτη πέμπτη δευτέρα τετάρτη πέμπτη.
<.<
πω.
Και τελευταίο Αγγλικά στις 18 Ιουνίου με τα μυαλά στα κάγκελα...
Εγώ έχω από 15 Ιουνίου με 30 Ιουνίου finals. Αν και στις 26 θα έχω τελειώσει. Το πρόβλημα είναι ότι : Πρέπει να μάθω καλά Αγγλικά, Java, network security, windows server 2003, intranet-Novell Netware, δομημένη καλωδίωση. 6 Μαθήματα, από το δυσκολότερο προς το ευκολότερο τα έβαλα, πάλι καλά που δεν έχω : Αρχαία, Άλγεβρα, Ιστορία, Γαλλικά, Φυσική, Χημεία, Νέα Ελληνικά. Μόνο κινέζικα δεν μάθαινα Γυμνάσιο
Εχω αρχιζω με αρχαια!
Τι ωραιο ξεκινημα
Ανυπομονω να αρχισω να γραφω για να τελειωνω ποια.Τοση αναμονη.Βαρεθικα!!!
Τελειωνω 12 Ιουνιου!!
Αλλα κοιταξτε εκτος απο χαλια σε σειρα μαθηματα τις μερες
Τριτη Πεμπτη
Τριτη Πεμπτη
Δευτερα Τριτη Τεταρτη Πεμπτη(χαλια μαυρα καθε μερα)
Τριτη Τεταρτη Πεμπτη Παρασκευη(the same set here)
εμείς πρώτο μάθημα Αρχαια... πρέπει να στρωθώ Σαββατο-Κυριακή-Δευτέρα για ξνα γράψω κάτι την Τρίτη... εμείς γράφουμε
1η βδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη
2η βδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη
3η βδομάδα:Δευτέρα, Πέμπτη
4η βδομάδα:Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
5η βδομάδα:Δευτέρα, Τετάρτη
ωραιοι μαθητες ρε, παιρνετε 20 σε καθε τριμηνο/τετραμηνο και μετα ξαναδιαβαζετε αλλες 60 ωρες στις εξετασεις. Δε βγαζει καθολου νοημα.
Ιδεα σου.Διοτι για αυτους που θελουν να τελειωσουν με μεγαλο βαθμο τους νοιαζει.
Γιατι θα κολουσε καποιος ο οποιος ειχε 19 και κατι σε ολα τα τριμηνα να μην διαβασει στις εξετασεις και στο τελος να ειχε 10 μεσο ορο(και πολυ λεω).
Δεν κολαει και αυτο δεν γινετε πουθενα.Γιατι κανεις δεν θα το ηθελε αυτο.Ο βαθμος του απο 19 να κατεβειιιιιιιιι.
Έχω πεθάνει στο διάβασμα από τις 10 το πρωί έως τις 4 διαβάζω για το μάθημα της Πἐμπτης:Γεωγραφία. Απαιτώ να μου πείτε για το αναγλυφο της Βουλγαρίας. Ευτυχώς το πρόγραμμα από τις 6-9 περιλαμβάνει μπαλίτσα και λίγο παρκουρ αργότερα.
(16-05-2009 03:57 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Γιατι θα κολουσε καποιος ο οποιος ειχε 19 και κατι σε ολα τα τριμηνα να μην διαβασει στις εξετασεις και στο τελος να ειχε 10 μεσο ορο.
Μαθηματικά αυτό δεν βγαίνει. Αν είσαι μαθητής του 19, λογικά γράφεις πάνω από 12 στις εξετάσεις και με ένα ξεφύλλισμα, εκτός και αν είσαι από τα γλυφτρόνια ξερωγω. Έτσι η σούμα πάνω απο 10. Και βασικά, αν είσαι όντως του 19, έχεις ήδη περάσει την τάξη, no sweat.
Και νταξ, χαλαρώστε λίγο, με σκοτώνεστε κιόλας για τις εξετάσεις, άλλοι δίνουν πανελλήνιες :Ρ Όταν θα συμπληρώνετε βιογραφικό για μια δουλειά στο μέλλον, δε θα σας ζητήσουν να αναφέρετε το βαθμό στο ΚΠΑ και τη Γεωγραφία του Γυμνασίου, ούτε κανέναν Μ.Ο.
Α, και ψιλοάκυρο ίσως, αλλά σε μαθήματα όπως η ιστορία, την άλλη μέρα των εξετάσεων έχω ξεχάσει τα πάντα xD