Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(11-10-2008 08:28 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Γιατί, εάν βάλουν μία εβδομάδα διακοπές, θα χάσουν την μονοήμερη, τριήμερη και πενταήμερη. Toungue

(11-10-2008 08:48 PM)link Wrote: [ -> ]Εγώ θυμάμαι πέρυσι που η κατάληψη ήταν πάνω από μια εβδομάδα..Την τρίτη λυκείου δεν την πήγαν πενταήμερη(!) και εμας (πρώτη) δεν μας πήγαν καμια εκδρομή από τότε..Γι' αυτό σιγά μην κάνουν και φέτος...

Bασικα δεν ειναι ετσι.Δεν χανεται τοσο ευκολα η 5ημερη.Αρχικα χανετε η 1ημερη και οι 5 περιπατοι που εχει καθε σχολειΟ.Μετα καμια περιβαλλοντικη εκδρομη και μετα υπαρχει πιθανοτητα να κοπουν 3ημερες και στην χειροτερη 5ημερη.Μου τα ειπε ο διευθυντης αυτοπροσωπως.Οποτε δεν αγχωνομαστε εμεις.Εξαλλου αν μας κοψουν την 5ημερη εκει ειναι που δεν θα ανοιξει το σχολειο Big Grin
(12-10-2008 03:07 PM)Dragar Wrote: [ -> ][quote='fr3quency' pid='45491' dateline='1223746084']
Γιατί, εάν βάλουν μία εβδομάδα διακοπές, θα χάσουν την μονοήμερη, τριήμερη και πενταήμερη. Toungue

(11-10-2008 08:48 PM)link Wrote: [ -> ]εκει ειναι που δεν θα ανοιξει το σχολειο Big Grin

ενοεις δεν θα ξανανοιξει..... χαχαχαχαχα α ρε προεδραρα!
Σας έχω. Σχολείο πάλι για μένα την Τετάρτη (ohyes, έχω να πάω από Πέμπτη), όπου μετά θα πρέπει να διαβάσω ότι έχω αφήσει πίσω στα μαθήματα, να γράψω γεωμετρία και αγγλικά οπώτε μπορώ να ελπίζω κάποια κατάληψη, γιατί οι κοκα-κολα του κυλικείου είναι περσινή και έχουν μόνο τσίχλα μέντα. Yarly.
(12-10-2008 05:37 PM)darvor Wrote: [ -> ]
(12-10-2008 03:07 PM)Dragar Wrote: [ -> ][quote='fr3quency' pid='45491' dateline='1223746084']
Γιατί, εάν βάλουν μία εβδομάδα διακοπές, θα χάσουν την μονοήμερη, τριήμερη και πενταήμερη. Toungue

(11-10-2008 08:48 PM)link Wrote: [ -> ]εκει ειναι που δεν θα ανοιξει το σχολειο Big Grin

ενοεις δεν θα ξανανοιξει..... χαχαχαχαχα α ρε προεδραρα!

Lol.Μπερδευτηκαν λιγο τα ποιος ειπε τι αλλα τσπ.χεχε ε ναι ρε τι λεμε τωρα.Αν πει τιποτα τετοιο ο διευθυντης μεχρι και τα φυτα θα ξεσηκωθουν.Που δεν θα το πει γιατι σας ειπα τι μας λεει αλλα και γιατι εχει καταλαβει οτι ειμαι psyCho και δν μιλαει καν.Τον βριζω κανονικα και δεν λεει τιποτα χΔ
Αααααχ. Σήμερα δεν ξύπνησα να πάω σχολείο, και όταν ξύπνησα ήμουν σαν "OMG, I didn't woke up! HAX". Και δεν είχα ακούσει ούτε τις κλήσεις, αλλά για καλή μου τύχη, η κατάληψη συνεχίστηκε. :> Απορώ πως το κράτησαν και το Σαββατοκύριακο.
lol.E τι πως ρε ?το σαβ/ριακο ειναι τα καλυτερα!Κανουν παρτυ και ετΣι!χεχε
Εμας τελικα σημερα καναμε ξανα ψηφοφορια.Με πρηξε ο διευθυντης να σηκωθω να μιλησω στο μικροφωνο.Ε τελικα σηκωθηκα..εβγαλα και εναν λογο(νταξει θεος)και ζητωκραυγαζε ολο το σχολειο!(χα09χα09χα χεστε με).Και τελικα καναμε ψηφοφορια και βγηκε ο ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΣ αριθμος ο οποιος ηταν: 142 ναι εναντι 23 οχι.Και καποιοι ελλειπαν κιολας.χΔ
Εμας ένας μας είχε πει για test σήμερα και διάβαζα όλο το Σ/Κ, και τελικά μας είπε.."θα το γράψουμε την άλλη βδομάδα με περισσότερη ύλη.." Μου φαίνεται πως αύριο στην εκδρομή θα πάρω να διαβάσω εισαγωγή αρχαία που γράφω την Πέμπτη και δεν έχω διαβάσει τπτ Toungue
παντως,εκτος του οτι καναμε τα 2 τεστ που ανεφερα (γελοια ηταν),πηρα σε τεστ οικονομιας 9Sad!!!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!Ε-ΛΕ-ΟΣ!!εξαλου,ολη η ταξη μου τα σκατωσε στο τεστ αυτο!
(13-10-2008 01:20 PM)Dragar Wrote: [ -> ]142 ναι εναντι 23 οχι.Και καποιοι ελλειπαν κιολας.χΔ

Omg ποσοι ειστε στο school σου ρε σαλονικιε?

και σημερα με εβαλε η παθολογος να κανω ακροαση 2 γιαγιουλες (ναι ναι ημιθεος γτ ο Σταυρος ειναι ο θεος χΔ )
(13-10-2008 03:02 PM)link Wrote: [ -> ]Εμας ένας μας είχε πει για test σήμερα και διάβαζα όλο το Σ/Κ, και τελικά μας είπε.."θα το γράψουμε την άλλη βδομάδα με περισσότερη ύλη.." Μου φαίνεται πως αύριο στην εκδρομή θα πάρω να διαβάσω εισαγωγή αρχαία που γράφω την Πέμπτη και δεν έχω διαβάσει τπτ Toungue

Χαχαχα, κι εγώ όλο το Σ/Κ διάβαζα μαθηματικά κατεύθυνση... Αλλά εμείς γράψαμε. Λογικά 20 πήρα και γουστάρω. Α, ναι, και κάτι άλλο. ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΥΡΙΟ. Επιτέλους. Θα πάμε μακρινή βολτούλα στο γηπεδάκι της γειτονιάς. Πάλι καλά το σπίτι μου είναι τρία βήματα από το γηπεδάκι, μάλλον εδώ θα τη βγάλω με το Βασίλη. Toungue

(13-10-2008 04:54 PM)darvor Wrote: [ -> ]
(13-10-2008 01:20 PM)Dragar Wrote: [ -> ]142 ναι εναντι 23 οχι.Και καποιοι ελλειπαν κιολας.χΔ

Omg ποσοι ειστε στο school σου ρε σαλονικιε?

και σημερα με εβαλε η παθολογος να κανω ακροαση 2 γιαγιουλες (ναι ναι ημιθεος γτ ο Σταυρος ειναι ο θεος χΔ )

Σιγά, εμείς είμαστε άνετα κάπου 200-250 παιδιά. Και ρησπέκτ για τις γριούλες.
xa0x90a90a ρισπεκτ στις γιαγιουλες επισης.
Και μας 180-200 ατομα ειναι στο σχολειο περιπου.Δεν ειναι και πολλα.κανονικα πραγματα.
Μπραβο αθηναιε.αναγνωριζεις την θεοτητα χα9χ0α90χα90-χ9α9χα0χ90αχ9α ας με πυρπολησει καποιος
Βαριεμαι να διαβασω οσα γραφτηκαν κατα την απουσια μου αλλα θα με ενδιεφερε να παρακολουθησω απο εδω και περα καθως προκειται να γινω δασκαλος Toungue
(13-10-2008 05:05 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Σιγά, εμείς είμαστε άνετα κάπου 200-250 παιδιά. Και ρησπέκτ για τις γριούλες.

εμας μονο η 3η λυκειου ηταν 170 ατομα.

ολο το σχολειο ηταν 550 + σιγουρα. (και αυτο γιατι ειχαμε ντοθλαπακια και στο σχολιο υπαρχουν γυρω στ 700 με μεχρι το 550κατι τα χριιμοποιουσαν ...
Σήμερα πρώτη μέρα κατάληψης και εδώ (με κανένα ΠΟΛΥ σοβαρό αίτημα) Τουλάχιστον χάσαμε και ένα test xexe!
Lol.Εμας εγινε ψιλοχαμος σημερα σχολειο..Τεσπα μαλλον αυριο ειναι η τελεφταια μερα της καταληψης μας.Πλακα ειχε Toungue
Reference URL's