Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pokeman Wrote:σπαμ, γουατεβαχ, το σχολειο ειναι ωραιο οταν ειναι κλειστο, αντε να ερθει το καλοκαιρι να ξεκουραστουμε...

Ναι καλα,περιμενε ενα 9μηνο ακομα και μετα τα λεμε....
mirka Wrote:
fr3quency Wrote:Δέξου! Εμείς(και καλά) είχαμε πάει περιβαλλοντική και χάναμε όλα τα μαθήματα(αγγλικά, γαλλικά και μερικές φορές αρχαία). Απλώς καθόμασταν. xD

Γι΄αυτο και θα μπω στην περιβαλλοντικη :>

Δεν παίζει, σε κρατάνε στο τέλος της ημέρας μια ώρα παραπάνω, για βλακείες, εγω δεν πήγαινα καθόλου (άσχετα ότι στην εκδρομή με δηλώσανε, τσατσιάαα) Το πολύ πολύ να χάσει κανείς 2-3 ώρες στις διαθεματικές, το οποίο είναι ότι πιο άκυρο έχω δει ποτέ xD
Όχι. Δεν μας κρατήσανε ΚΑΘΟΛΟΥ! Και χάσαμε πολλές ώρες.
μεσα στις 2 μερες που εχουμε παει σχολειο oloi για φετος εχουμε γραψει κατι σελιδες, nice
Σήμερα μας είπαν πως γινόταν ένας διαγωνισμός σε έκθεση και μας είπαν να συμμετάσχουμε όλοι(ούτε που ρώτησαν τι θέλουμε εμείς). Και το καλύτερο....

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. XDDDDDDD

Αυτό δείχνει 100% έλλειψη πολιτισμού και κουλτούρας.
Eλεος δηλαδη.Αυτη η υπερεαλιστικη τους αποψη για την πεσσιμιστικη και την σοδαμαστικη κοινωνια και για την αντισταθμευση του προσοδοφορου επαγγελματος εμμεσως πλιν σαφως εινα λανθασμενη.Ετσι να πιστευουν αυτοι Toungue
Λολ κι εμας ειπαν να μην λερωσουμε τα βιβλια, λεει το πολυ πολυ με μολυβι να υπογραμιζουμε. Φυσικα αυτο εγω το εμαθα αφου γεμισω ολα τα βιβλια με tribal

fr3quency Wrote:Αυτό δείχνει 100% έλλειψη πολιτισμού και κουλτούρας.

εκς ντη
Μα,ρωτησαμε για τα βιβλια,και ειπαν οτι θα επιστραφουν στο υπουργειο για ανακυκλωση.
Ναι καλα. Εγω μολις εκανα εναν καμικαζι στο βιβλιο των αγγλικων. Και σιγα μην τα πανε στο υπουργειο για ανκυκλωση. Τα κρατανε και μετα τα δινουνε σε αλλα ατομα ... ( και μετα λενε καινουργια βιβλια )
τέτοια βιβλία παίρνουμε ρεεεε, να ένας λόγος για απεργία και κατάληψη
Bills Wrote:τέτοια βιβλία παίρνουμε ρεεεε, να ένας λόγος για απεργία και κατάληψη

καρκινος.

btw fr3q να σου πω. η εκθεση αυτη ειναι για την βουλη των εφηβων.
οταν γυρισεις απ[ο το μαθημα εμπα μου σου νου να σου πω τα λοιπα.
Σημερα θα πηγαιναμε για εξετασεις Toungue
Εγω ειμαι ενταξει,οποτε μας ειπαν οτι μπορω να φυγω ;Ο
Θα με παρουν τηλεφωνο οταν ειναι να παω xDD
mirka Wrote:Σημερα θα πηγαιναμε για εξετασεις Toungue

γουατ εξαμς ????
darvor Wrote:

γουατ εξαμς ????

Lol,ιατρικες μαλλον....
Xarhs Wrote:
darvor Wrote:

γουατ εξαμς ????

Lol,ιατρικες μαλλον....

Aκριβως.
Και πρεπει να περιμενω αλλη μια ωρα,προκαταβολικα,να δουμε αν θα ερθουν η οχι χ____χ
Reference URL's