Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
*Αχέμ* Πήρα 19 σε ένα τεστ στην Οδύσσεια και γράψαμε τεστ στα Αρχαία και μου φανηκάν πολύ εύκολα Big Grin αποτελέσματα την Δευτέρα!
Την Πέμπτη διαγώνισμα στα Κείμενα.
Διαγώνισμα;; ο_Ο Δεν είναι λίγο νωρίς για διαγωνίσματα; Ακόμη δεν αρχίσατε...
(11-10-2008 01:39 PM)Celebi Wrote: [ -> ]*Αχέμ* Πήρα 19 σε ένα τεστ στην Οδύσσεια και γράψαμε τεστ στα Αρχαία και μου φανηκάν πολύ εύκολα Big Grin αποτελέσματα την Δευτέρα!
Την Πέμπτη διαγώνισμα στα Κείμενα.

κι ομως ειναι ευκολα τα αρχαια,γιατι πηρα 20 σε τεστ τονισμουBig Grin
(11-10-2008 01:51 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Διαγώνισμα;; ο_Ο Δεν είναι λίγο νωρίς για διαγωνίσματα; Ακόμη δεν αρχίσατε...

Αυτοί είναι γυμνάσιο ρε, έχουν τρίμηνα. Όχι σαν κι εμάς. Toungue
εγώ γράφω αρχαία και άλγεβρα στο σχολείο, και φυσικη κατ στο φροντ!!
(11-10-2008 04:15 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(11-10-2008 01:51 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Διαγώνισμα;; ο_Ο Δεν είναι λίγο νωρίς για διαγωνίσματα; Ακόμη δεν αρχίσατε...

Αυτοί είναι γυμνάσιο ρε, έχουν τρίμηνα. Όχι σαν κι εμάς. Toungue

Και πάλι, εμείς έχουμε κάνει όλο κι όλο ένα μάθημα στα Κείμενα. Αυτοί πότε πρόλαβαν και έκαναν 6-7 μαθήματα; Χώρια του ο,τι σχεδόν μόλις τώρα μπήκε ο Οκτώβρης και αυτοί παίρνουν βαθμολογίες κάπου στον Δεκέμβρη ή στον Ιανουάριο.
Ρε τι 'ναι αυτα που ακουω? Σ'ενα σχολειο εχουν καταληψη επειδή το χαρτί της τουαλέτας δεν έχει πανω του σχεδιακια αλλα ειναι απλως ασπρο!!!!!! Toungue
σιγα το πραμα, αυτα αλλαζουν, το σχημα της τυροπιτας ομως θελει αγωνα για να αλλαξει, τελεια και παυλος.

Ναι D: *kills Δάρρα*
πραγματικα το χω απορεια. αφου γινονται καθε χρονο καταληψεις αυτην την περιοδο .. γιατι δεν βαζουν 1 βδομαδα διακοπες να μην σας κουραζουν κολας?
Γιατί, εάν βάλουν μία εβδομάδα διακοπές, θα χάσουν την μονοήμερη, τριήμερη και πενταήμερη. Toungue
Εγώ θυμάμαι πέρυσι που η κατάληψη ήταν πάνω από μια εβδομάδα..Την τρίτη λυκείου δεν την πήγαν πενταήμερη(!) και εμας (πρώτη) δεν μας πήγαν καμια εκδρομή από τότε..Γι' αυτό σιγά μην κάνουν και φέτος...
Εμεις θα συνεχισουμε την καταληψη για 2 εβδομαδα
μπραβο, και ποια ειναι τα ετοιματα σας? οι τυροπιτες να αλλαξουν σχημα ή το χαρτι να εχει σχεδια απανω?
Μμμ, ίσως θέλουν καμιά πισίνα γιατί δεν θα «παλεύεται» η ζέστη όταν έρθει ο Μάης.
Reference URL's