12-09-2008, 03:47 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
12-09-2008, 03:50 PM
το michingan να δωσεις, που ειναι και ευκολο (πολλαπλων επιλογων. αν δεν ξερεις κατι, εχεις 1/4 να απαντησεις σωστα, για να μην πω 1/2, μιας και τις περισσοτερες φορες, οι δυο απο τις 4 επιλογες ειναι γελοιες)! εγω φαιτος το περασα, με high pass! αντε, και του χρωνου δινω profficency! να δω μπας και τα καταφερω παλι!
????
τεσπα, το σχολειο μπορει να ειναι καλο, αλλα ξεχαστε αυτο που ειπα για τους καθηγιτες (τουλαχιστον μια)! πρωτη μερα, ουτε που μας χερετησε καλα-καλα, μια καθηγητρια μας εβαλε τεστ αρχαιων, το ρημα ειμι σε ολους τους χρονους και εγγλισεις, να δει αν το ξερουμε και μας εβαλε και ασχησεις! και το χηροτερο, αν και δεν ειναι συγουρο οτι θα μας παρει (πραγμα που το ευχομε), ειναι οτι μας εβαλε να ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ενα βιβλιο! που πηγε η δωρεαν παιδια, οεο?
????
τεσπα, το σχολειο μπορει να ειναι καλο, αλλα ξεχαστε αυτο που ειπα για τους καθηγιτες (τουλαχιστον μια)! πρωτη μερα, ουτε που μας χερετησε καλα-καλα, μια καθηγητρια μας εβαλε τεστ αρχαιων, το ρημα ειμι σε ολους τους χρονους και εγγλισεις, να δει αν το ξερουμε και μας εβαλε και ασχησεις! και το χηροτερο, αν και δεν ειναι συγουρο οτι θα μας παρει (πραγμα που το ευχομε), ειναι οτι μας εβαλε να ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ενα βιβλιο! που πηγε η δωρεαν παιδια, οεο?
13-09-2008, 02:02 AM
Χα, σας έχω όλους και εγώ και το σχολείο μου
Πρώτη μέρα Πέμπτη 11/9/2008
Σηκώνομαι από το κρεβάτι που βρίσκετε αυτήν την στιγμή διπλά μου κατά της 9.00 παίρνω έναν φίλο τηλ και κανονίζουμε να πάω σπίτι του 9.27 πάω τέλος πάντων κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλων και πάμε στο σχολείο, βλέπουμε εκεί τι παίζει συναντάμε κάτι αλλά παιδιά, και χτυπάει το κουδούνι, σοβαρά τώρα όλοι αυτοί που μας λιαζαν 1 ώρα στον ήλιο κατάλαβαν ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ?1 (και τα ηχεία χαμηλά ήταν, τι θες…), μας χώνουν μέσα παίρνουμε τα βιβλία (δήλωσα αγγλικά και πληροφορική, άσχετο) και την κάνουμε
Την επόμενη μέρα πάμε εκεί όλο χαρά γεμάτη με την τσίμπλα στο μάτι, να μας ξαναλιασουν για κανένα 10λεπτο, και να μας χωρίσουν σε τμήματα (εδώ θέλω να ρωτήσω τον Θάνο πως γίνεται να αλλάξω τμήμα), μπήκαν μέσα μερικοί καθηγητές έλεγαν τοις δικιές τους βλακείες αλλά ΠΑΝΤΑ για το δικό τους μάθημα, λες και δεν υπήρχε άλλο, γουατεβαχ, φύγαμε χωρίς πρόγραμμα, μια σελίδα που είχα πάρει μαζί μου πάνω έλεγε μόνο “my hovercraft is full of eels”
Αυτά. Όσο για τον χώρο και της αίθουσες καλές φαίνονται το κτήριο είναι του 2006 νομίζω (το γυμνάσιο ήταν του 31, είχε πάει και ο παππούς μου εκεί, ρησπεκτ)
Και επειδή δεν παίζει να το διαβάσει κανείς ας ποστάρω εδώ την αρχική ιδέα του ποστ
ΘΑΝΕ, ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΜΗΜΑ?!?!
Πρώτη μέρα Πέμπτη 11/9/2008
Σηκώνομαι από το κρεβάτι που βρίσκετε αυτήν την στιγμή διπλά μου κατά της 9.00 παίρνω έναν φίλο τηλ και κανονίζουμε να πάω σπίτι του 9.27 πάω τέλος πάντων κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλων και πάμε στο σχολείο, βλέπουμε εκεί τι παίζει συναντάμε κάτι αλλά παιδιά, και χτυπάει το κουδούνι, σοβαρά τώρα όλοι αυτοί που μας λιαζαν 1 ώρα στον ήλιο κατάλαβαν ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ?1 (και τα ηχεία χαμηλά ήταν, τι θες…), μας χώνουν μέσα παίρνουμε τα βιβλία (δήλωσα αγγλικά και πληροφορική, άσχετο) και την κάνουμε
Την επόμενη μέρα πάμε εκεί όλο χαρά γεμάτη με την τσίμπλα στο μάτι, να μας ξαναλιασουν για κανένα 10λεπτο, και να μας χωρίσουν σε τμήματα (εδώ θέλω να ρωτήσω τον Θάνο πως γίνεται να αλλάξω τμήμα), μπήκαν μέσα μερικοί καθηγητές έλεγαν τοις δικιές τους βλακείες αλλά ΠΑΝΤΑ για το δικό τους μάθημα, λες και δεν υπήρχε άλλο, γουατεβαχ, φύγαμε χωρίς πρόγραμμα, μια σελίδα που είχα πάρει μαζί μου πάνω έλεγε μόνο “my hovercraft is full of eels”
Αυτά. Όσο για τον χώρο και της αίθουσες καλές φαίνονται το κτήριο είναι του 2006 νομίζω (το γυμνάσιο ήταν του 31, είχε πάει και ο παππούς μου εκεί, ρησπεκτ)
Και επειδή δεν παίζει να το διαβάσει κανείς ας ποστάρω εδώ την αρχική ιδέα του ποστ
ΘΑΝΕ, ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΜΗΜΑ?!?!
13-09-2008, 10:17 AM
Απήντησα εις το εμεσέν.
Επίσης, η δικιά μου μία σελίδα που πήρα την Παρασκευή έχει επάνω το πρόγραμμα μέχρι την Τετάρτη, την ύλη του ΑΟΔΕ για τις πανελλήνιες, 1 shoop da whoop και 2-3 ηλίθιες φάτσες.
Επίσης, η δικιά μου μία σελίδα που πήρα την Παρασκευή έχει επάνω το πρόγραμμα μέχρι την Τετάρτη, την ύλη του ΑΟΔΕ για τις πανελλήνιες, 1 shoop da whoop και 2-3 ηλίθιες φάτσες.
13-09-2008, 12:42 PM
Η κορυφαία φάση είναι τα θρανία. Καποια κορίτσια δεν είχαμε θρανία οπώτε μας λένε να πάμε να πάρουμε και καθόμασταν να πάνε τα αγόρια να τα κουβαλήσουνε, τα οποία σηκώθηκαν (τσσσς μαγκιά) αλλά τελικά φάγαμε βρίσιμο και τα πήραμε μόνες μας xD Σε μια μέρα το θρανίο μου είχε ενα shoop da woop να εκτοξεύει laz0rz στον Μπομπ Σφουγκαράκη. Κι όλα αυτά την ώρα της χημείας παρακαλώ. Θα πάρω φωτό την Δευτέρα 8D
Επίσης πρόγραμμα μόνιμο, το Δεκέμβριο παίζει να πάρουμε πάλι. Με τις υγείες μας.
Επίσης πρόγραμμα μόνιμο, το Δεκέμβριο παίζει να πάρουμε πάλι. Με τις υγείες μας.
13-09-2008, 11:48 PM
Ναι αλλά φέτος το υπουργείο λέει ότι τα βιβλία θα τα επιστρέψουμε σε άριστη κατάσταση αλλίως τα φράγκα πάνε χαμένα. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, μας τα δανείζουν απλά
14-09-2008, 12:08 AM
ναι και εγω ακουσα οτι ο υπουργος παιδειας θα παει σε ολα τα σχολεια της Ελλαδας και θα λεει ποσο *κολοκύθι* ειναι ο Ποκεμαν (εγω ειμαι αυτος)
το νοημα ειναι να δωσεις λινκ απο εκει που το διαβασες η να μας πεις απο το ακουσες, αλλιως δεν θα ξερουμε αμα ισχυει, και με την λογικη αυτο που λεω ισχυει
το βαθυτερο νοημα ειναι ΠΟΤΕ μην παρεις ναρκωτικα
το νοημα ειναι να δωσεις λινκ απο εκει που το διαβασες η να μας πεις απο το ακουσες, αλλιως δεν θα ξερουμε αμα ισχυει, και με την λογικη αυτο που λεω ισχυει
το βαθυτερο νοημα ειναι ΠΟΤΕ μην παρεις ναρκωτικα
14-09-2008, 12:44 AM
Celesi Wrote:Σε μια μέρα το θρανίο μου είχε ενα shoop da woop να εκτοξεύει laz0rz στον Μπομπ Σφουγκαράκη.Λυπούμαι, ο κύριος Σφουγγαράκης μας έχει αφήσει χρόνους από πέρσι, προλάβαμε εμείς.
http://i136.photobucket.com/albums/q186/...RIPBob.jpg
14-09-2008, 03:06 AM
Nαι και εμας μας το ειπαν αυτο.Τα βιβλια θα επιστραφουνε λεει ο διευθυντης...
Ναιιιιιι πιστευω!!Δεν θα τα καψω πιστευω.Μα ειναι δυνατον?Πως μπορουν να πιστευουν οτι τα βιβλια θα επιστραφουν και σε αριστη κατασταση κιολας?ελεοΣ δλδ..ειναι σφοδρα γελασμενοι
Ναιιιιιι πιστευω!!Δεν θα τα καψω πιστευω.Μα ειναι δυνατον?Πως μπορουν να πιστευουν οτι τα βιβλια θα επιστραφουν και σε αριστη κατασταση κιολας?ελεοΣ δλδ..ειναι σφοδρα γελασμενοι
14-09-2008, 10:24 AM
το να καις τα βιβλια ειναι βαρβαρο....
1ον το καναν οι ναζιστες αυτο....
2ον ειναι επιβλαβες για το περιβαλλον
3ον προσπαθειστε να τα πετατε στην ανακυκλωση ......
4ον Bills(lack in name creativity ) να σου πω ... ξερεις τι θα πει δωρεαν παιδεια ?????
ανοιξε κανα βιβλιο ιστοριας να μαθεις...
(think green )
1ον το καναν οι ναζιστες αυτο....
2ον ειναι επιβλαβες για το περιβαλλον
3ον προσπαθειστε να τα πετατε στην ανακυκλωση ......
4ον Bills(lack in name creativity ) να σου πω ... ξερεις τι θα πει δωρεαν παιδεια ?????
ανοιξε κανα βιβλιο ιστοριας να μαθεις...
(think green )
14-09-2008, 10:36 AM
Εμάς μα είπαν οτι δεν μπορούμε να τα ζωγραφίζουμε!!!!!OMG!!!Δεν το αντέχω!!! X-(
14-09-2008, 11:12 AM
Αυτο ειναι οντως λιγο παρατραβηγμενο...Ενας συμμαθητης μου εχει κολλημα με την ζωγραφικη,τα βιβλια τα ζωγραφιζε σχεδον σε καθε σελιδα στην Τριτη Γυμνασιου,δεν του ελεγαν τιποτα παρ'ολα αυτα,απλα οι καθηγητες τον ρωταγαν γιατι εχει τοσο μεγαλο κολλημα.Και'γω ζωγραφιζα αρκετα οταν βαριομουνα μεσ'την ταξη,δεν ειναι εγκλημα....
14-09-2008, 11:40 AM
darvor Wrote:και ζωακι ... σε παρακαλω... οταν πας σε κανα πανεπιστημιο.... πηγενε σαν τα ζωα και γραψου στιν πασπ η σε οποια αλλη παραταξη γουσταρεις...
Συγγνώμη ρε Στράτο αλλά εδώ κάνεις λάθος. Η πολιτική άποψη του καθενός είναι προσωπική, και αυτό ήταν προσβλητικό. Καλύτερα οργανωμένος, παρά ένας άσχετος που τα περιμένει όλα έτοιμα. Κράτα για πάρτη σου αυτή τη γνώμη.
Αν και ο σχολικός εκλογικός θεσμός είναι gtp, δεν μετράει xD
Α, αυτό που είπε ο Bills, ισχύει, και φρικάραμε όλοι, γιατί λένε τα βιβλία της Νεοελληνικής και κάτι τέτοια, οφείλαμε να τα έχουμε κρατήσει άγραφα, γιατί πρέπει να τα πάρουν οι επόμενες τάξεις. Την ξεφτίλα τους δηλαδή, αυτό εννοούσε ο Στυλιανίδης με το "Φέτος δε θα περιμένουν τα παιδία τα βιβλία, αλλά τα βιβλία τα παιδιά" και άλλες τέτοιες φιοριτούρες....
14-09-2008, 11:45 AM
Στρατο λολ.Ναι εγω εχω ηδη ζωγραφισει τα βιβλια μου αρκετα...Αυτο που λενε δεν παιζει..δεν υπαρχει...
14-09-2008, 11:58 AM
Εμάς μας είπαν ότι αν έχουν τίποτα τα βιβλία στο τέλος της χρονιας θα πάμε να τα αγοράσουμε και θα την πληρώσουμε από την τσέπη μας!!!
Έλεος δηλαδή τόσο γύφτοι...μα τόσο...?
Έλεος δηλαδή τόσο γύφτοι...μα τόσο...?