Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(16-05-2009 08:21 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Και νταξ, χαλαρώστε λίγο, με σκοτώνεστε κιόλας για τις εξετάσεις, άλλοι δίνουν πανελλήνιες :Ρ Όταν θα συμπληρώνετε βιογραφικό για μια δουλειά στο μέλλον, δε θα σας ζητήσουν να αναφέρετε το βαθμό στο ΚΠΑ και τη Γεωγραφία του Γυμνασίου, ούτε κανέναν Μ.Ο.
Ναι αλλά το να έχεις κενό στα Μαθηματικά και στα Νέα Ελληνικά είναι πρόβλημα για τις πανελλήνιες.(και μετά δεν περνάς ούτε σε ΤΕΙ ούτε ΑΕΙ) Έτσι και έχεις από Γυμνάσιο κενά, άντε να τα καλύψεις. Αυτά τα 2 είναι απαραίτητα παντού. Κακώς που γράφουνε greeklish μερικοί γιατί αλλοιώνουμε την Ελληνική γλώσσα μας.
(16-05-2009 08:21 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Α, και ψιλοάκυρο ίσως, αλλά σε μαθήματα όπως η ιστορία, την άλλη μέρα των εξετάσεων έχω ξεχάσει τα πάντα xD
Δεν θέλω να είμαι κακός αλλά, η ιστορία αποτελεί σημαντικό μάθημα για εμένα, μπορεί να μην την ήθελα γυμνάσιο και λύκειο αλλά μου έλειψεUndecided
(17-05-2009 03:38 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]
(16-05-2009 08:21 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Και νταξ, χαλαρώστε λίγο, με σκοτώνεστε κιόλας για τις εξετάσεις, άλλοι δίνουν πανελλήνιες :Ρ Όταν θα συμπληρώνετε βιογραφικό για μια δουλειά στο μέλλον, δε θα σας ζητήσουν να αναφέρετε το βαθμό στο ΚΠΑ και τη Γεωγραφία του Γυμνασίου, ούτε κανέναν Μ.Ο.
Ναι αλλά το να έχεις κενό στα Μαθηματικά και στα Νέα Ελληνικά είναι πρόβλημα για τις πανελλήνιες.(και μετά δεν περνάς ούτε σε ΤΕΙ ούτε ΑΕΙ) Έτσι και έχεις από Γυμνάσιο κενά, άντε να τα καλύψεις. Αυτά τα 2 είναι απαραίτητα παντού. Κακώς που γράφουνε greeklish μερικοί γιατί αλλοιώνουμε την Ελληνική γλώσσα μας.
Ενταξει δεν λεω, καλο ειναι να μην εχεις κενα. Αλλο ομως το να μην σκοτωνεσαι για να χτυπησεις 20αρι στα μαθηματα του Γυμνασιου και αλλο το να σε ρωτανε: "Πες μου, "ταδε", ποσο κανει 1+1?" και να τους κοιτας με ενα βλεμμα λες και ειναι εξωγηινοι. Smile
Quote: Κακώς που γράφουνε greeklish μερικοί γιατί αλλοιώνουμε την Ελληνική γλώσσα μας.

Τώρα σε συμπάθησα.

Τέλως πάντων φορ δε λουλζ ιστορία πανεύκολο ήταν ένα 16 το χω πάρει (έχω περάσει ήδη αλλά...)

εντιτ: Στην αρχή είχαν καθήσει όπου θέλαν και φωνάζαμε και μπήκε μέσα η διευθηντρια και έγινε του χαμού.
εμεις που γραψαμε ιστορια & αγγλικα, οι ασκησεις ηταν μπεμπεκιστικες! οτι πιο γελοιο εχω δει! Big Grin
(19-05-2009 12:55 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εμεις που γραψαμε ιστορια & αγγλικα, οι ασκησεις ηταν μπεμπεκιστικες! οτι πιο γελοιο εχω δει! Big Grin

Τι νομιζεις; και οι καθηγητες ανθρωποι ειναι μας κατανοουν.Και τα Αρχαια που γραψα τα περιμενα ποιο δυσκολα και θα μπορουσε να τα κανει η καθηγητρια αλλα δεν τα κανε (ευτηχως).
Το 17 πιστευω πως το χω λιγο στην γραμματικη τα χαλασα νομιζω.
αν και ηταν μωρουδιακη υποθεση αυτα τα 2 μαθηματα, για να μην ειμαι αισιοδοξος, μπορει να παρω κανα 19 ή 18,5......
Σήμερα... δεν πήγα να γράψω. Τρία ξυπνητήρια μέσα στο σπίτι, και δεν ακούσαμε κανένα.... Έλεος. Το μόνο που με παρηγορεί να είναι τα Χρόνια πολλά, αλλά δεν έχω μονάδες. xD

Και η βαθμολογία εννοείται.

[Image: 351g28m.jpg]

Έχω να βγάλω τέτοιους βαθμούς από την Β' Γυμνασίου. >< Yosh!! Του χρόνου θα περάσω τον Θάνο στην βαθμολογία και στα Μαθηματικά. :/

I feel retarded for some reason. xD
Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα, δυστηχώς. >.<.Ότι ακριβώς δεν ήθελα τώρα...

Also, δεν κάναμε τίποτα αγιασμό ξέρω εγώ, δεν μπόρεσε να ρθεί παπάς (μάλλον δευτέρα) και μόνο περιμέναμε 1-2 ώρες έξω στο προάυλιο και σήμερα μόνο πήραμε βιβλία.
(11-09-2009 12:55 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα, δυστηχώς. >.<.Ότι ακριβώς δεν ήθελα τώρα...

κλεμμενο απ αυτο που ειχα γραψει στο μσν, αλλα τεσπα Toungue

anyway, κι εμεις καναμε αγιασμο και ηταν οπως παντα βαρετος. θα ερχοταν και ο πατριαρχης ιερωνυμος ως συνηθως για τον αγιασμο μας, αλλα ουτε αυτος δεν ηρθε και γι αυτο στο τελος, καποιος παπας μας ειχε διαβασει ενα γραμμα που μας εστειλε ο ιερωνυμος, που ελεγε ολο αλαμπουρνεζικα. δεν καταλαβα λεξη!

επισης, επειδη τη δευτερα θα γνωρισουμε τις δασκαλες μας κτλ, δε θα χουμε μαθημα και θα φυγουμε στης 10:30 περιπου... αρα, θα χω και λιγο χρονο για κωλοβαρεμα. Big Grin
Πωωω , ξανά σχολείο λοιπόν....βαριέμαι αλλά τι να κανουμε. Πήγαμε εκεί είδαμε καθηγητές κάναμε αγιασμό , τα γνωστά. Το μόνο που άξιζε ήταν ότι ξανάδα τα φιλαράκια μου...Big Grin
ναι ρε γαμωτο.σε εμας ηρθε ενας τραγοπαπας και ουτε μας ελουσε ουτε τιποτα.ομως το χειροτερο ειναι οτι μας δωσανε................26 βιβλια ασηκοτη η τσαντα:{

ΥΓ: ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ.
Στη δευτερα θα εχεις λιγοτερα.Ενα χρονο υπομονη,Τασο!Toungue Εγω αυτη τη χρονια θα ειμαι...(καμαρωνουν οι γονεις)...απουσιολογος (ακουγονται φωνες:Ου!Εξω,φυτακλα!).Οχι οτι ειμαι τοσο καλος,αλλα εχω μονο μια συμμαθητρια εδω που θα πηγαινω σχολειο!Τελος παντων...Βαρετο πραμα ομως το σχολειο οταν δεν εχεις εναν φιλο να κουβεντιαζεις οταν η καθηγητρια των Αρχαιων διαβαζει μεσα απο το βιβλιο και δεν χαμπαριαζει τι γινεται μεσα στην ταξη.Ακομη δεν αρχισαν τα σχολεια και περιμενω να ερθουν τα Χριστουγεννα!Big GrinΟχι μονο για να σταματησουν τα σχολεια αλλα και για να γυρισω Ελλαδα...Biggrin

Πωπω!Την ιστορια της ζωης μου εγραψα!
[quote='Salamence78' pid='67950' dateline='1252675575']
Στη δευτερα θα εχεις λιγοτερα.Ενα χρονο υπομονη,Τασο!Toungue Εγω αυτη τη χρονια θα ειμαι...(καμαρωνουν οι γονεις)...απουσιολογος (ακουγονται φωνες:Ου!Εξω,φυτακλα!).

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχεBig Grin φυτακλα χεχεχεχεχεχεχεχα ντροπη
Σπυρο εσυ απουσιολογος δεν ντρεπεσεBig GrinBig Grin
φυτουκλα χαχαχαχαχαχαχαχαχε

ΥΓ:ΕΚΑΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ Α!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
(11-09-2009 04:26 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Στη δευτερα θα εχεις λιγοτερα.Ενα χρονο υπομονη,Τασο!Toungue Εγω αυτη τη χρονια θα ειμαι...(καμαρωνουν οι γονεις)...απουσιολογος (ακουγονται φωνες:Ου!Εξω,φυτακλα!).Οχι οτι ειμαι τοσο καλος,αλλα εχω μονο μια συμμαθητρια εδω που θα πηγαινω σχολειο!Τελος παντων...Βαρετο πραμα ομως το σχολειο οταν δεν εχεις εναν φιλο να κουβεντιαζεις οταν η καθηγητρια των Αρχαιων διαβαζει μεσα απο το βιβλιο και δεν χαμπαριαζει τι γινεται μεσα στην ταξη.Ακομη δεν αρχισαν τα σχολεια και περιμενω να ερθουν τα Χριστουγεννα!Big GrinΟχι μονο για να σταματησουν τα σχολεια αλλα και για να γυρισω Ελλαδα...Biggrin

Πωπω!Την ιστορια της ζωης μου εγραψα!

Όπα.Εγώ είμαι μαθητής του 18-19(με το ζώρι) και είμαι από τους 3 καλύτερους στην τάξη/τμήμα.Παρόλο που δεν είμαι και τόσο ''φυτό'' -όπως με αποκαλούν κάποιοι- και ξέρω πως είναι να σε αποκαλούν έτσι και όπως ξέρω και γιατί το κάνουν.Το ''γιατί'' όμως εξαρτάται από την περίσταση.Κάποιοι π.χ μπορούν να σε πούν ''φυτό'' για πλάκα ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να σε λένε φυτό μόνο και μόνο για να σε ρίξουν ψυχολογικά και υθικά.Imo αυτό το κάνουν γιατί έχουν έστω και ένα ίχνος ζηλιας μέσα τους.Don't listen to them.
Also, tasara lolz
Κι εγω μαθητης του 18-19 ειμαι.Πολλοι με λενε φυτο αν και δεν ειμαι.Και σιγα μην καθησω να τους ακουσω.Πεσ' τα Human Torch!
Reference URL's