αχ..........εγω να δω τι θα παρω!!!!!!!!!!!σε μια βδομαδα περνουμε και εχω ανχος
α και σχετικα με την παρελαση εγω για μας στο χωριο την βρισκω ακυρη γιατι περπαταμε 50 μετρα ΜΟΝΟ!!!!!
εντιτ:βρισκομαι σε ΧΩΡΙΟ!!!&*&ΧΩΡΙΟ
Γνωστή η ιστορία με το χωριό σου...(
)
σήμερα πήγαμε μια βαρετή εκδρομή στο Badminton theater....να δούμε κάτι κινέζους....(να'ταν και Ιαπωνέζοι)
(11-03-2009 04:56 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Πήραμε βαθμούς......καλά τι να πω.....18 και 8....(μάγεψα)
εγω πηρα ομως 18 9/13,αρα,δεν μαγεψες και τοσο...μικρο μου μυαλουδακι.....
(12-03-2009 11:43 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]αχ..........εγω να δω τι θα παρω!!!!!!!!!!!σε μια βδομαδα περνουμε και εχω ανχος
α και σχετικα με την παρελαση εγω για μας στο χωριο την βρισκω ακυρη γιατι περπαταμε 50 μετρα ΜΟΝΟ!!!!!
εντιτ:βρισκομαι σε ΧΩΡΙΟ!!!&*&ΧΩΡΙΟ
Γιο,ειμαι απ'το χωριο style?
Κοιτα,εμεις περπαταμε λιγοτερο.
Το ζητημα με τις παρελασεις,ειναι οτι παρελαυνουμε (γουτουφου) προς την ανατολη,και εχουμε το αγαπητο ηλιο παντα καταμουτρα.(Γιατι ποτε μα ποτε δεν εχει συννεφια στις 25 Μαρτιου...)Ετσι αλλοι χανουν το βημα,αλλοι την οραση τους,και αλλοι παρελαυνουν με ματια κλειστα xD
εμείς σκάμε στην παρέλαση γιατί φοράμε πουλόβερ.....
ftl δηλαδή.......
αλλά θα περάσω ωραία τώρα δεν είμαι παραστάτης επιτέλους!!!Θα κάτσω με τα φιλαράκια μου....(ο ένας δυστυχώς είναι παραστάτης)
(13-03-2009 10:32 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]εμείς σκάμε στην παρέλαση γιατί φοράμε πουλόβερ.....
εμεις ομως κρυωνουμε,μιας και δεν φοραμε χοντρα ρουχα και κανει κρυο συν οτι εχουμε τον ηλιο στη μουρη να μας τυφλωνει....
Καλά ε, εμένα ήταν στενά τα παπούτσια μου πέρσι, και όχι μόνο αυτό. Α ναι, και είχε και αέρα, και μου έμπαινε η φράτζα στα μάτια, και δε μπορούσα να δω την παρτιτούρα για να παίξω τις νότες και ένας δίπλα μου φταρνιζόταν. Τρου στόρυ.
απλά έλεος ρε παιδιά -_-
Aaanyway, έχει ακουστεί τίποτα για το πότε θα πέσουν εξετάσεις και τέτοια, γιατί λόγο Ευρωεκλογών μετακινούνται οι Πανελλήνιες κτλ κτλ
εμάς μας είπαν ότι θα'ναι κατά του Άγιου Κων/νου
Πάντα κάπου τότε δν είναι;Λίγο πιο νωρίς φέτος κάτι μας είπε μια καθηγήτρια πότε αρχίζουν οι Πανελλήνιες αλλά δν θυμάμαι...
Ο κ.Λ. (Αξιοπιστη πηγη δλδ) λεει πως θα πεσουν περιπου στις 18.
και ποιος είναι αυτός που το λέει;
Αν όντως ισχύει.....μας μένει 1,5 μήνας μάθημα!!!
(15-03-2009 12:58 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]και ποιος είναι αυτός που το λέει;
Αν όντως ισχύει.....μας μένει 1,5 μήνας μάθημα!!!
TI;!
Απιστε,ο κ.Λ. ειναι η πιο αξιοπιστη π(λ)ηγη πληροφοριων,συνισταται απο τα δελτια ειδησεων του Σταρ & την Εσπρεσσο.
Ενας μηνας,βασικα.Φευγει και ο Μαρτιος,θα κλεισουμε 10 Απριλη,βγαλε τα Σ/Κ,δυο τρεις αργιες,το πανηγυρι (για μας,βσκ,τωρα μπορειτε να ζηλεψετε) θα γινει και καμια καταληψη,καποια κενα,καμια απεργια,κοινως:
Καλάειναί ρε.
(15-03-2009 12:58 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]μας μένει 1,5 μήνας μάθημα!!!
Lol, τοσο μου μενει εμενα μεχρι να δωσω για Lower.O_O
Οσον αφορα το σχολειο τωρα, δεν εχω να πω κατι σημαντικο, απλα οτι θα βαλω τα δυνατα μου και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να περασω την Πρωτη Λυκειου.
Αυτο.
(15-03-2009 02:09 PM)Xarhs Wrote: [ -> ] (15-03-2009 12:58 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]μας μένει 1,5 μήνας μάθημα!!!
Lol, τοσο μου μενει εμενα μεχρι να δωσω για Lower.O_O
ενοώ χωρίς τις διακοπές του Πάσχα , που'ναι δυο'βδομάδες άρα μισό μήνα.....
Και'γω κάπου εκεί δίνω Α2.....να δω τι θα κάνω....
εγω δινω για word, excel και ολα τα αλλα.......
α και για το σχολει οπως περσι ακομη και που περναω απο το δευτερο τριμηνο θα βαλω τα δυνατα μου(ειδικα στα μαθηματικα που παω κατα κολοκυθιου)