Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
εμεις καναμε ποιο ιμπα πραγματα, βεβαια, καναμε πρωτη ωρα κενο μετα 2 ωρες μαθημα (που στην τριτη ελειπαν οι μισοι) και μετα πηγαμε στην πορεια που ειχε στην ναξο, να σημειωσω οτι εμεις (ολοι) φυγαμε απο το σχολειο στις 11.30 περιπου και η πορεια ηταν 13.00, βασικα βαριοντουσαν την ζωη τους για μαθημα, να πουμε επισης οτι ουτε οι μισοι δεν πηγαν τελικα στην πορεια (ουτε εγω, πηγα για cs XD).

ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?! ΕΧ?!

ps. r.i.p. για το παιδι που πεθανε, κριμα.
Εμας εδω σχεδον ολα τα σχολεια καναν αποχη και μετα πηγανε μετα στην πορεια..
Αυριο ολα τα σχολεια κλειστα λογω πενθους..Ελεος δηλαδη να χανεις μαθημα και να μην μπορεις να χαρεις...:/ anyway
1 το ξερουμε....
2 το καημενο το δεκαπενταχρονο...SadSadSad
Δεν ξέρω αν είμαι υπερ του να χάσουμε μια μέρα μαθήματος λόγω πένθους. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι νοιάζονται μόνο για το μάθημα που χάνουν και περισσότερο χαίρονται παρά πενθούνε...
Συμφωνώ, δε θα ήθελα να γίνει αυτό. Εξάλλου η κυβέρνηση το έκανε για να μας σταματήσει αν και δε πρόκειτε να πετύχει τίποτα. Καλό θα ήταν βέβαια να κόψουν τις .... που κάνουν και απλά να διαμαρτύρονται. Καίγοντας σπίτια και πόλεις δε δείχνουμε παρά μια άσχημη εικόνα, ότι δεν είμαστε ώριμοι ούτε για να εκδικηθούμε
Εγω προσωπικα δεν χαιρομαι που χανω μαθημα γιατι υπαρχει σοβαρος λογος απο πισω..
Καλα οσο γιαυτα που κανουν ελεος ταχουν κανει ολα μην πω και γω τι..ελεος ρεζιλι σολη την ευρωπη εχουμε γινει :/
τι ευρώπη, κόσμο. Εχθές μιλούσα με την θεία μου από τον καναδά. Προσωπικά ούτε εγώ χαίρομαι ο λόγος είναι πολύ άσχημος.
Ναι ρε παιδια... Εγω προσωπικά συμφωνω με το να οργανωνουν πορειες κ διαδηλωσεις οι μαθητες αλλα οχι να καινε περιουσιες... Στο κατω-κατω τι φταινε κ αυτοι οι αθωοι που χανουν τα παντα εξαιτιας της καταστρεπτικής μανιας των κουκουλοφόρων???
Ναι μωρε ελεος.Νταξει ειπαμε διαμαρτυρια αλλα ως ενα σημειο.Πανε και σπανε τα παντα να πουμε.Πως θα περασουν χριστουγεννα αυτοι οι ανθρωποι που τους σπασανε τα μαγαζια να πουμε?ελεος πραγματικα...
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ; Αυτό το θρεντ είναι για το σχολείο που κολάνε οι ... ενέργειες, θα μου πείτε κάπως κολάν και που να τα ποστάρετε. Τέσπα αύριο απεργία
ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ?ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΑΥΤΑ ΞΕΣ.
Kαι επισης ειπαμε πως λογω αυτων δεν ειχαμε σχολειο σημερα...Αντε να δουμε κ αυριο στην απεργια.
Σωστά. Αααααχ, έτσι και κάνει απεργία ο &%&^%^&καθηγητής της Τεχνολογίας ακα Παρασκευάς θα τον &^^*%%&$ 2 ώρες και δούλευα για την %#%&εργασία
ΕΛΕΟΣ!!!ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!!ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!SadSadSad
Και εμείς προφανώς...Αυτό που μου άρεσε χτες στο σχολείο είναι ότι και στις 2 ώρες που κάθισα να κάνω μάθημα οι καθηγητές δεν προχώρησαν, αλλά συζήτησαν με εμάς τα γεγονότα και μπορούσε ο καθένας να πει την άποψή του και έτσι να υπάρξει διάλογος...
(09-12-2008 10:25 PM)link Wrote: [ -> ]Και εμείς προφανώς...

τουλαχιστον χαιρομαι που υπαρχει και καποιος που μπορει να μοιραστει τον πονο του μαζι μου...(Toungue)
Reference URL's