Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(09-12-2008 10:20 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΕΛΕΟΣ!!!ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!!ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!SadSadSad

δλδ τι? δεν θα κανουμε σχολειο για μια βδομαδα? φφς

btw εμας στο σχολειο οι καθηγητες δεν υπαρχουν, στο Α3 και στο Α1 ειμαστε ξερω εγω στην σελιδα 58 στην γεωμετρια και στο Α4 ειναι στην σελιδα 117(!!), οχι ενταξ? σε ποιανου αλλου το σχολειο τα τμηματα εχουν διαφορα 59 σελιδες?? ΕΧ? ΠΟΙΑΝΟΥ?!
Μόνο στου POKEMAN!!!!!!!! εμείς πέρσυ τα είχαμε αυτά, μόνο στη πρώτη συμβαίνουν είτε λυκείου είτε γυμνασίου
(09-12-2008 10:29 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(09-12-2008 10:25 PM)link Wrote: [ -> ]Και εμείς προφανώς...

τουλαχιστον χαιρομαι που υπαρχει και καποιος που μπορει να μοιραστει τον πονο του μαζι μου...(Toungue)

λολ, τελικά κάναμε κατάληψη!
Και είμαστε ήδη πίσω στην ύλη..Το μόνο θετικό είναι ότι χάσαμε διαγώνισμα δίκαιο..
Εμένα το πρωί μου είπαν οι γονείς μου πως είδαν σ'αυτά τα ενημερωτικά με τις ειδήσεις (στη ΝΕΤ) ότι "Τα σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια είναι κλειστά" και δεν έκανα καν τον κόπο να μάθω αν εμείς είχαμε μάθημα γιατί λόγω απεργίας όλο και κάποιος θα έλειπε . (Who cares, οι περισσότεροι θα λήπανε εκτός από τον θρησκευτικό, τον φιλόλογο των αρχαίων και το μαθηματικό ο οποίος θα μας τα 'πρηζε xD)
Όσο για το αν ήμαστε πίσω σε ύλη, φφς, εμείς ήμαστε ακόμα σελίδα 25~ στη χημεία xD
Για να συμμετάσχω κι εγώ σ' αυτή τη μανία του καθενός να λέει τι κάνει το σχολείο του, ξύπνησα σήμερα στις 7.30 μπας και κάνω κανα μάθημα, πήγα κείθε, όλοι κι όλοι ήταν 2 καθηγητές εκεί (λόγω της απεργίας). Δεν έχει σημασία βέβαια καθώς ούτε μ' αυτούς κάναμε μάθημα, κανείς δεν είχε όρεξη να μπει στις τάξεις. Το αστείο είναι ότι αυτή τη βδομάδα κανονικά γράφαμε 4 διαγωνίσματα κι έχουμε ήδη χάσει τα 3... Anyway.

Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι, την Πέμπτη που μας πέρασε, ένα περιστέρι έσκασε πάνω στο παράθυρο της τάξης μας. Ο διευθυντής, με τον οποίο είχαμε μάθημα εκείνη την ώρα, μας είπε ότι αυτό ήταν καλό σημάδι (τώρα πώς του 'ρθε δεν ξέρω). Ήταν όντως πολύ καλό σημάδι, από τότε καταστράφηκε η χώρα μας. Ρησπέκτ στον διευθυντή μας που ξέρει να ερμηνεύει τα γεγονότα...
Σε εμάς ήρθαν 3 καθηγητές και μόνο 4η ώρα είχαμε μάθημα, σιγά μη περιμένουμε η περισσότερη τάξη την έκανε με οδηγό τον φοβερό τους απουσιολόγο, ΕΜΕΝΑ
Εμας οπως παντα ηταν ολοι..μονο κανα 2-3 απεργησαν.Τι σπαστικο πραγμα ποτε να μην απεργουν σαυτο το σχολειο..
Αλλα για καλη μου τυχη μεσα σε αυτους τους 3 που απεργησαν ηταν μια καθηγητρια που την ειχα 3 ωρες σημερα...Κανονικα ειχα 5ωρο..
Εκανα 1η ωρα,μετα ειχα 3 ωρες κενο και 5η ωρα μαθημα.Αλλα σιγα να μην καθομουν..εφυγα για καφεδακι ^ ^
Παντος παιδια σημερα ηταν μια πολυ καλη ημερα γιατι ειχα το απουσιολογιο!!!!!!!
Μπράβο μπαίνεις στο νόημα, άλλα ένας είναι ο Απουσιολόγος του LP, ο Μεγάλος BILLS
Το Λύκειο έκανε αποχή (μη με ρωτήσετε τι είναι ΙΔΕΑ(δεν φωνάζω) δεν έχω....)
Και εμείς αποτύχαμε να κάνουμε.....
(Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά είναι λίγο άσχετο με το θέμα , πως γίνεται και κάποια μέλη όπως ο Bills να λέει πάνω από το αβατάρ του Apousiolgos και γιατί έχει 3 κύκλους αν υπάρχει κάπου στους κανόνες δώστε μου κάποιο λινκ γιατί δεν είναι ωραίο να γράφει από πάνω μου Junior Member μήπως από κάτου μπορώ να το αλλάξω ή όχιWink
Λολ.Λες να μην ξερουμε τι σημαινει αποχη?-.-
Γραφει απουσιολογος γιατι ο ιδιος ζητησε απο τον Arty2 προφανως να του το αλλαξει.Μπορεις να κανεις κ εσυ το ιδιο λογικα..
Και εχει 3 κυκλους γιατι εχει περισσοτερα ποστ απο σενα ^ ^
Σήμερα αποχή τρεις ώρες, έμεινα μόνο τη μία έξω γιατί με κάλεσε το καθηκόν( Θα είμουν ψώνιο αν έλεγα ότι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με το απουσιολόγιο) Αφήστε τα βαρήθηκα να βάζω παύλες, άσε που μας είπαν αν συνεχίσει η αποχή θα χάσουμε και άλλη εκδρομή
Dragar , το είπα επειδή εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι...ξέρω ότι δεν κάνεις μάθημα και πρέπει να έχεις σοβαρά αιτήματα αλλιώς σε μπουζουριάζουν.....
εμεις ειμαστε οι ποιο ιμπα του πανελλαδικου χωρου, ηταν να κανουμε καταληψη (κατι που στο οποιο ψηφισα κατα γιατι βρισκω ηλιθιο) και οι γαματοι καθηγητες μας πηγαν εκδρομη σε ενα βουνο, το θεμα ειναι οτι ολοι βαριοντουσαν τα κερατα τους και φυγαμε απο τις δεκα, εδω να προσθεσω οτι απο το σχολειο φυγαμε 9.10, ουτε ωρα δεν μπορεσαν να μας κρατησουν.

το ιδιο σκηνικο εχει ξαναπαιξει με αλλο ομως προορισμο, βεβαια εκει μονο περπατουσαμε, η φαση στην σημερινη εκδρομη ειναι οτι πηδουσαμε σαν κατσικια για να κατεβουμε απο το βουνο κανοντας αγωνες

και btw το να εισαι απουσιολογος ειναι οτι χειροτερο, καθε ωρα η ιδια δουλεια....

ΕΝΤΙΤ: να προσθεσω οτι κατεβενωντας το βουνο ακουγα Slayer(ΘΕΟΙ!), προσπαθεις να μην σαβουριαστεις και ακους τον αραγια να φωναζει:
CAST!
UNDER HIS SPELL
BLINDING MY EYES
TWISTING MY MIND
FIGHT TO RESIST THE EVIL INSIDE
CAPTIVE OF A FORCE OF SATAN'S MIGHT
A FORCE OF SATAN'S MIGHT!

μεγιστη εμπειρια...
Μπορεί, αλλά εμένα μου αρέσει
Reference URL's