Αν γινεις εσυ προεδρος της νιντεντο εγω θα καθαριζω γυναικιες τουαλετες. Btw ετσι μιλας στη μανα σου? Τωρα την καταλαβαινω. Ενιγουει αυριο λεω να την κοπανησω με νομιμο τροπο κοινως γνωστο και ως ψευτικος πονοκοιλος η πονοκεφαλος
πες οτι πονας στα ματια και οτι πρεπει να πας σπιτι αλλιως θα βγει η αλεπου απο μεσα σου.
αυριο παρασκευη, εχω να γραψω εκθεση (φανταστικο?).
αυριο παρασκευη και δεν εχω σχολη...
Εσείς ξεπεράσατε και τον Βασίλη στο spam/flood. Και ας σταματήσουμε τα 1-3 words posts για να μην αρχίσω να στέλνω reports. Εξάλλου, spam σε κανονικά threads = For The Lose.
Ελεος ρε ποκεμαν αν ημουν ο Ναρουτο θα το εκανα αυτο. Θα πω οτι εχω καρκινο αλλα θα περασει πολυ συντομα. Τις προηγουμενες φορες που το ειχα κανει το εκανα το πρωι λιγο πριν παο και επιανε. Π.χ Μαμα ποναει το κεφαλι μου. Σε ποναει πολυ ? Ε λιγο αλλα θα περασει αν μπορουσα να κατσω ξαπλωμενος. Καλα μην πας σχολειο .
Ετσι γινοταν τις προηγουμενες φορες αλλα το κακο ειναι οτι θελω να παω προπονηση μετα. Δυσκολες εποχες για εμας στο σχολειο
Υ.Γ εσυ δλδ ρε Κωστα τι κανεις τωρα κανονικο ποστ ?
Μήπως ήθελες να σου στείλω και PM?
(09-10-2008 05:39 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εσείς ξεπεράσατε και τον Βασίλη στο spam/flood. Και ας σταματήσουμε τα 1-3 words posts για να μην αρχίσω να στέλνω reports. Εξάλλου, spam σε κανονικά threads = For The Lose.
ο Βασιλης παντα εκανε αξιοπρεπες σπαμ και δεν εγραφε βλακειες, αυτα για θυμονται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι. η πρωτη λυκειου ειναι σχετικα ευκολη παντως (στο ασχετο ξερω εγω), αν και προτεινω να κανουμε καταληψη για τις τυροπιτες επειδη βαριεμαι να διαβαζω.
επειδη σημερα βαριομουν πηγα ΚΑΙ στην γραμματεια της σχολης... ΑΛΛΑ
ΚΑΙ πηγα και στην πολυτεχνιουπολη στο καπακι χαχαχαχα /φεηλ
ΡΟΚ! σημερα ακουσα 2 (ναι δυο(2)) friendship speech (ξες ερχονται και σου λενε διαφορα στο διαλειμα) απο 2 καθηγητριες. και το αλλο το κουφο, ενας καθηγητης σε ενα αλλο τμημα με ειπε σατανιστη επειδη φορουσα μια μπλουζα μπλακ σαμπαθ \m/ (την εχει δει ο Βασιλης (ασχετο))
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ(με κεφαλαια το και) ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
Καταληψούλα σήμερα, αλλά δεν ήταν καλή κίνηση. Θα πρέπει να το κρατήσουν και το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να κρατήσει καμία 1,5 εβδομάδα όπως προ-πέρυσι.
Ευτυχώς που υπάρχουν και μαθήματα όπως θρησκευτικά, δίκαιο και αγγλικά, γιατί μπορείς άνετα να κάνεις ασκήσεις στα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν εκείνη την ώρα..
Εμεις το παραδωσαμε το σχολειο την παρασκευη στο διεθυντη καθως η ψηφοφορια ηταν υπερ της καταληψης μεχρι παρασκευη.
Θα δουμε τι θα γινει και την δευτερα που θα ξαναψηφισουμε...αν και λογικα παλι θα συνεχισουμε..
Μερικοι απο μας δεν θελουν καταληψη ( λογω της τριημερης ) αλλα μερικοι αλλοι θελουν να γινει καταληψη και δεν εχουν αιτηματα μαλλον θα πανε και φετος με : Θελουμε τριγωνες τυροπιτες, θελουμε τσιχλες bigbubble και οχι bubbaloo
και ναι ειναι γεγονος.
εχω να κανω μια εργασια 2 σελιδων.
επιτελους να το το 1ο homework της χρονιας :O
κι εγω εχω 2 τεστ τη δευτερα,στη βιολογια και στην αλγεβρα