Κι εγώ διάβασα σήμερα μαθηματικά για τρίτη για διαγώνισμα!!
Από την Παρασκευή, η κατάληψη και επίσημα έφτασε στο τέλος της εδώ....
παλι καλα...ρε ελεος με αυτες τις καταληψεις...νταξει, δεν λεω, χανετε μα8ημα, αλλα οι καταληψεις δενχρησιμευουν σε κατι αλλο....Η κατασταση ΔΕΝ 8α αλλαξει, κ εκτος αυτου, χανετε πολλες ωρες μα8ηματος...Και πες το γυμνασιο παει στα κομματια, αλλα στο λυκειο δεν σε παιρνει να κανεις τετοια... δεν ξερω εσεις πως το βλεπετε...
εγω σημερα ειχα το απουσιολογιο ελειπε το αστερι της ταξης και το εγραψα εγω
(17-11-2008 11:51 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]εγω σημερα ειχα το απουσιολογιο ελειπε το αστερι της ταξης και το εγραψα εγω
Και εγω ακριβως το ιδιο επαθα σημερα!!!!πωρε.....ουτε να το ειχαμε στημενο...
(17-11-2008 10:29 AM)umbreon Wrote: [ -> ]παλι καλα...ρε ελεος με αυτες τις καταληψεις...νταξει, δεν λεω, χανετε μα8ημα, αλλα οι καταληψεις δενχρησιμευουν σε κατι αλλο....Η κατασταση ΔΕΝ 8α αλλαξει, κ εκτος αυτου, χανετε πολλες ωρες μα8ηματος...Και πες το γυμνασιο παει στα κομματια, αλλα στο λυκειο δεν σε παιρνει να κανεις τετοια... δεν ξερω εσεις πως το βλεπετε...
Εγώ προσωπικά από τη μία ξεκουράστηκα, αλλά από την άλλη βλέπω σε άλλα σχολεία που είναι πολύ πιο μπροστά και ξέρω ότι μόλις επιστρέψω σχολείο θα μας "τρέχουν" και θα πεφτουν βροχή τα τεστ και διαγωνίσματα γιατί δεν έχουμε γράψει ως τώρα κανένα....Τώρα για κάποιον που δεν πάει φροντηστήριο/ιδιαίτερα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα..
εμεις να δεις που αυριο παμε εκδρομη συν οτι την παρασκευη δεν εχουμε σχολειο
Και μας μας ψιλοτρεχουν αλλα οχι εξωφρενικα πραγματα..Μια χαρα θα βγει η υλη..
Παντως μια χαρα.σημερα πηγα σαν τουριστας σχολειο.Κοιμηθηκα 7 το πρωι.9 30 πηγα σχολειο.Κουκουλα,γυαλι.Δεν εβλεπα μπροστα μου.
Κανονικα σαν πεθαμενος ημουν.χαχ9α0χ90.θα νομιζουν οτι πηρα και τιποτα αλλα πολυ που με νοιαζει.Αρρωστησα κιολας απο χθες που καθομασταν στην παραλια..χεχε
Και αυριο δεν θα παω σχολειο.Παιζω στο σχολικο πρωταθλημα ποδοσφαιρο..Αντε να τους φαμε.Να δω ομως πως μα ΠΩΣ θα ξυπνησω 6 το πρωι..anywayZzZ xD
γιατι δεν εχεις την παρασκευη
(17-11-2008 05:35 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]γιατι δεν εχεις την παρασκευη
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω γιατι,αλλα απ οτι ακουσα,στο δημο ηλιουπολης (εκει ειναι το σχολειο μου) θα εχουν μια γιορτουλα νομιζω.
(17-11-2008 06:04 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (17-11-2008 05:35 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]γιατι δεν εχεις την παρασκευη
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω γιατι,αλλα απ οτι ακουσα,στο δημο ηλιουπολης (εκει ειναι το σχολειο μου) θα εχουν μια γιορτουλα νομιζω.
τυχερουλιδες....και εμεις καθομαστε σαν τα βλαμενα και κανουμε συνεχως κενα.....τι να μας πω........
τλκ εμεις ειμαστε οι ποιο ιμπα(νεζ), σοβαρα τωρα 17 νοεμβρη και κανατε μαθημα?, εμας μας πηγαν εκει μας ειπαν 2 λογια και φυγαμε, μεχρι και απουσιες βαριοντουσαν να παρουν, τεταρτη εχουν (μαλλον) συνέλευση και παρασκευη ειναι τοπικη εορτη και παμε εκκλησια, τλκ ειναι γαματο να μενεις επαρχεια.
ειναι ομως και ωραιο να μενεις στην πρωτευουσα
εγω ειδικα στο σχολειο που παω ακομα περιμενουμε 3 καθηγητες....τι να μας πω....
(17-11-2008 11:58 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ειναι ομως και ωραιο να μενεις στην πρωτευουσα
Για το σχολείο που μιλάμε τώρα δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να είσαι σε "πρωτεύσουσα" ή σε επαρχία.. Αν και πιστεύω πως εδώ στην Αθήνα που είμαστε πολλά παιδιά σε μία τάξη, είναι πιο δύσκολο να πάρεις μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον προφορικό...
(17-11-2008 11:58 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ειναι ομως και ωραιο να μενεις στην πρωτευουσα
ω ναι, φυσικα, ειδικα αμα μενεις κεντρο, ειναι οτι καλυτερο, ανθρωποι απολο τον κοσμο να νε παντου, να προσπαθουν να σου παρουν το κινητο και ο αερας να εχει μια ευχαριστη μυρωδια βοθρου (μιλαω για περιοχες ομονοια μοναστηρακι συνταγμα, απο προσωπικη εμπειρια), δεν λεω φυσικα οτι ολη Αθηνα ειναι ετσι π.χ. στο μπραχαμι ηταν ωραια
επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν εχει αγωνα μεσα στο τραινο δεν χωρας, απλα.
ο μονος λογος που αξιζει η αθηνα ειναι τα χουτερς
, αντε να δεις και κανενα live