Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A, καταλαβα, ευχαριστω!!! Η περιοχη πως θα λεγεται ομως;
Η ιδια οπως στην d/p απλα με λιγες διαφορες κ προσθηκες λογικα.Βλεπε δλδ διαφορες r/s me emerald.Τετοια φαση.
Για λεπτομέρειες πάνω στην Platinum μπορείς να δεις πάντως στο serebii,ενώ υπάρχουν ήδη δεκάδες βίντεο και στο youtube που δείχνουν πώς είναι το παιχνίδι και τι προσθήκες έχουν γίνει.Απλώς πληκτρολόγησε pokemon platinum.
Aυτη η ερωτηση που εχω να κανω ειναι λιγο ασχετη με τα pokemon,αλλα δεν ηξερα που αλλου να την postαρω και επισης,δεν ηθελα να φτιαξω καινουριο thread για μια ερωτηση.Θα μπορουσαν να κανουν και αλλοι ερωτησεις βασικα στο thread που θα εφτιαχνα αλλα οχι,προτιμησα να κανω την ερωτηση εδω.Λοιπον,εχω Windows xp{δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο}και δεν μπορω να αντιγραψω αρχεια σε CD's.Aυτο μου γινοταν και μετα το format του δισκου.Τι μπορει να φταιει?
Χρησιμοποιείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα π.χ. nero ή απλώς κάνεις την αντιγραφή με τον οδηγό των windows. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το cd-rom, κάτι τέτοιο έχει παρουσιάσει και σε εμένα ο laptop και μου είναι αδύνατο να αντιγράψω σε cd. Μπορείς μήπως να περιγράψεις τι ακριβώς κάνεις για να αντιγράψεις αρχεια;
Αντιγραφω αρχεια στο πλαισιο κανονικα,αντιγραφη και επικολληση,δεν χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να το κανω.Εχω το NTI CD & DVD MAKER αλλα δεν το χρησιμοποιω.Τωρα δεν θυμαμαι αν μου ειχε ξαναγινει και στο παρελθον....
Αφού κάνεις αντιγραφή-επικόλληση στον κενό χώρο και τα αρχεία γίνουν κάπως διαφανή, πατάς εκεί που λέει "εγγραφή αυτών των αρχείων σε cd"; Φαντάζομαι πώς ναι, οπότε το cd-rom ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. Καλύτερα όμως να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό π.χ. multirama κτλ που θα μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει και να κάνει επισκευές αν αυτό είναι απαραίτητο.
Μολις το ξαναδοκιμασα και ειναι πολυ παραξενο αυτο.Οταν παω να κανω αντιγραφη στο CD,μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:''Tα Windows συναντησαν ενα προβλημα κατα την προσπαθεια αντιγραφης αυτου του αρχειου.Τι θελετε να κανουν τα Windows?''Kαι αυτο μου γινεται με ολα τα ειδη των αρχειων μου-MP3's,JPEG images κ.τ.λ.π.Eυχαριστω για την βοηθεια παντως G_F.Mαλλον θα κανω αυτο που μου προτεινες,δηλαδη να κανω τον κοπο να παω απ'την Ακρατα στο Αιγιο στα Multirama.Toungue
I believe since it has nothing to do with Pokemon, it should have been posted in the Greek spam forum. kthx
Γίνεται να πιασιες pokemon της diamond στην pearl χωρίς ανταλλαγή?
Omg paul is alive. D: Η απάντηση είναι όχι. Μερικά Pokemon βρίσκονται αποκλειστικά στην Diamond ενώ άλλα στην Pearl. Όπως συμβαίνει στις Ruby και Sapphire.
Ευχαριστώ Fr3quency!!!!
Νομίζω οτι καπου το εχω ξαναρωτήσει αυτο... Καλα δεν πειράζει θα το πω παλι....


Πως βαζεις εικόνα στην sinature σου?
To εχεις οντως ξαναρωτησει.Στην σελιδα του main index πανω πανω:
''User CP''->{μετα στην στηλη απο τα αριστερα}''Your Profile''->''Change Signature''.
Γραφεις κατι η βαζεις URL εικονας στο πλαισιο και πατας ''Enable my signature in all of my existing posts''.
Γράφεις στην σιγκ σου το εξής:
Code:
[img]Το_url_της_εικονας[/img]

Επίσης, για να μην ρωτάνε όλοι τα ίδια, και μάλιστα άσχετα με τα παιχνίδια Pokemon, βάζω κι αυτό #m...ction=help στο πρώτο ποστ.
Ποιο είναι το event στην Leafgreen για το Jirachi?
Reference URL's