Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ΟΚ. Απλα δεν ειναι τα Pokemon σου γιατι δεν εχεις μοχθησει για να τα πιασεις. Ειναι καπως σαν το Shoddy/Nettbattle. Επισης, σου καταστρεφει λιγο την κασετα...Τελος παντων νομιζω οτι παρεκτραπηκαμε αρκετα σε αυτο το θεμα. Εδω κανουμε ερωτησεις για τα Pokemon οποτε οποιος θελει να ποσταρει θα πρεπει να εχει μια καλη απορια Smile
PKRS γνωστό και ως 'ποκερους'. Εχει κανεις σχετικές πληροφορίες? Γιατί και πως το κολλαει ενα ποκεμον? Ποιες ειναι οι επιπλοκες στο ποκεμον και πως μπορεί ενα ποκεμον να τον ξεπεράσει? Και γιατι μολις τον ξεπερνά γιατί εμφανιζεται μια φατσούλα στο Summary του ποκεμον?
1) ναι
2) συναντωντας ενα ποκεμον που εχει (λιγες πιθανοτητες)
3) του διπλασιαζει τα ΕΒς που παιρνει σκοτωνοντας και τον ξεπερνας μετα απο λιγες μαχες
4) επειδη χαιρεται
Άμα έχεις ένα Pokemon στην 6αδα με Pokerus και κάνεις μάχες με wild Pokemon (μπορεί και γενικά μάχες,δεν ξέρω) μπορεί να κολλήσει και τα υπόλοιπα.Συνήθως μετά από 3 μέρες στην 6αδα δν μπορεί να κολλήσει άλλα Pkmn,αλλά παίρνει ακόμα διπλάσια EVs/EPs όπως σε βολεύουν πέστα.
Οχι μετα απο τρεις μερες. Μετα τις 10 η ωρα το βραδυ αν θυμαμαι καλα, αν κλεισεις το GB/DS εχοντας το Pokemon στην εξαδα σου, αυτο θα ξεπερασει το Pokerus (δεν θα το μεταδιδει, αλλα θα κρατησει τα θετικα του στοιχεια). Γι αυτο θα πρεπει να εχετε παντα ενα Pokemon με Pokerus στο κουτι στο PC ωστε να μπορειτε να το περνατε σε αλλα Pokemon οποτε θελετε.

EDIT: Μετα απο υποδειξη του GeorgeSlayer μπορει να κανω λαθος. Δεν εχω χρονο να το κοιταξω τωρα γιατι ειμαι πηγμενος με του τουρνουα, αλλα αν καταλαβα καλα ισχυουν αλλα πραγματα για R/S/E και αλλα για D/P/P.
Oπότε, δεν είναι κατι κακό ε? Ευχαριστω πολύ!
(24-04-2009 06:16 PM)Latias Wrote: [ -> ]Oπότε, δεν είναι κατι κακό ε? Ευχαριστω πολύ!

φυσικα και δεν ειναι!Big Grin αφου κανει το ποκεμον σου ισχυροτερο απ οτι συνηθως (οταν παιρνει λεβελ φυσικαWink )
Δεν τα κάνει ισχυρότερα...Απλά κάνει πιο γρήγορη και εύκολη την εκπαίδευση...Τέλος σπαμ.Νεξτ κουέστιον πλιζ.
Ένας φίλος μου θέλει να κάνει μάχη με έναν χακερ (νομίζω) που έχει Palkia με 500 Speed και άμα τον νικήσει θα του δώσει μπλε Mewtwo! Εγώ του λέω να μην κάνει μάχη γιατί μπορεί να πάθει τίποτα η κασσέτα του (που του έχω και ένα γ****ο Darkrai non-hacked). Ρωτάω και εσάς να μου πείτε τι να κάνει.
Άμα βρει μπλε Mewtwo του δίνω και εγώ ένα πράσινο Palkia.
Αφου λέει οτι το έχει δει
Φταίω να αρχίσω να φωνάζω πάλι "ΡΕΡΕΡΕΡΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!!" ?

Λοιπόν, έχεις το Internet, και εδώ έχουμε μια σελίδα με τα in-game sprites του Mewtwo. Βλέπεις κανα μπλε? Όχι. Άρα δεν υπάρχει. Και γενικά, είναι βασικός κανόνας των βίντεο γκέημς, ό,τι λέει ο φίλος 95% είναι ψέματα για να κάνει τον μάγκα.
[Image: 16blc1u.jpg].
Να,μόλις είδες και το πράσινο Palkia.Το Mewtwo το Shiny εννοεί μπλε το οποίο πράσινο έχει στην ουρά.Και μν νομίζεις,με τέτοιο Palkia ή είναι Χάκερ ή παίζει με χακαρισμένα π πήρε από άλλους(το ίδιο είναι βσκ νομίζω).Αν και η κασέτα σε μάχη με χακαρισμένα δν ξέρω αν παθαίνει τπτ...Αν πάρει όμως το μπλε/πράσινο whaterver Mewtwo τότε ναι...
Θα του πω να κάνει ότι θέλει και άμα νικήσει και πάρει το μπλε Mewtwo του θα του πάρω το Darkrai μην πάθει τίποτα (τι, έγω το πήρα, το εκπαίδευσα και θα το χάσω από μ****α του)

(100 posts!!!!!Big Grin)
Το τουρνουα εχει τελιωσει??
Reference URL's