Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
πως εξελιζεται ο sedra σε kingdra στην emerald;
Δίνεις σε ένα Seadra το Dragon Scale και το ανταλλάζεις.(το ίδιο γίνεται και στις άλλες κασέτες)
που βρισκω το dragon scale;
Στα άγρια Horsea/Seadra και Bagon.
που θα βρω την light ball στην emerald για να κανω τον pikachu ποιο δυνατο
Τα άγρια Pikachu στο Safari Zone κρατούν μία Light Ball, αλλά οι πιθανότητες να βρείς Pikachu το οποίο να κρατάει Light Ball είναι 5%.
πως μπορω στην emerald να παρω ενα liechi berry;
(24-10-2008 03:19 PM)DITTOFUN Wrote: [ -> ]πως μπορω στην emerald να παρω ενα liechi berry;

μπορεις να το παρεις στο mirage island που εχει αρκετα liechi berries οπως και αγρια wynaut,αν και αυτο το νησι δεν ειναι ευκολο να εμφανιστει γιατι για να γινει αυτο,πρεπει να μιλησεις σε εναν γερο στη πολη pacifidlog και η πιθανοτητα να εμφανιστει ειναι πολυ ελαχιστηSadSad
πως μπορω να πιασω ενα deoxys στην emerald;
@ShinyVaporeon
Δεν ξέρω. Εάν έκανες ότι έκανε η φίλη σου τότε θα έπρεπε να το είχες πιάσει και εσύ. Μπορείς να της ζητήσεις να στο ανταλλάξει ώστε να το έχεις στο Pokedex.

@DITTOFUN
Δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρεις απο Nintendo Event, το οποίο έγινε, τελευταία φορά, πριν από ένα χρόνο στην Ελλάδα. Στο site ίσως βρείς μερικές πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν πάνω στο Deoxys, Jirachi κ.τλ.
Hi guys! Λοιπόν ακούστε: ήμουνα με μια φίλη μου στην pearl και παίζαμε και μας ήρθε να πιάσουμε spiritomb. Aνεβοκατεβήκαμε 30κάτι φορές και στο τέλος έλεγε: is that crying coming from inside the tower? Και κάναμε πάλι την ίδια ιστορία (το ανεβοκατέβασμα) και τελικά η φίλη μου το έπιασε το spiritomb και εγώ όχι!!!!! Πως γίνεται αυτο?
Εμμμ, ίσως δεν έχεις το Keystone; Το παίρνεις από έναν τύπο που μοιάζει σαν καρατερίστα. Είναι δίπλα όπου πιάνεις το Spiritomb.
το έχω βάλει και αυτο. Τι να κάνω? Μπουχου :-(
;_;
Μπορείς να βρεις άλλο keystone, σκάβοντας στο underground, αλλά είναι σπάνιο. :S
που μπορω να ποιασω ενα snorunt στην emerald και υπαρχει περιπτωση να ποιασω ενα gastly στην emerald και που ακριβως ειναι ο feebas στο route 119;
Reference URL's