Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Έχω και τα Regis&event Regigigas. Όποιος θέλει του δανείζω το event Regigigas

Και αν δεν με πιστεύετε ορίστε τα στατσ του:
ΟΤ:TRU
Cherish Ball
Lv:100
Item:Custap Berry
Moves:Iron head, Rock Slide, Icy Wind, Crush Grip
Λοιπόν,θέλω να φτιάξω μια ομάδα (ναι,ακόμη δεν έχω) και κοιτάω αυτόν τον οδηγό για βοήθεια.Όμως έχω μία απορία:ποια ειναι η διαφορά ανάμεσα σε Annoyers και σε Stallers;Επίσης έχω και άλλη μία απορια:αν βαλω Tyranitar (ως Physical Sweeper και μάλλον Jolly nature),τότε να του βάλω Dragon Dance ή Rock Polish;
Συνήθως Stallers είναι pokemon τα οποία βασίζονται πάνω σε status inducing moves(t-wave,will-o-wisp κτλ) και έχουν καλές άμυνες ώστε να αντέχουν αρκετά χτυπήματα. Τέτοιο παράδειγμα είναι ο dusknoir με will-o-wisp,pain split,confuse ray κτλ ή ο celebi με leech seed και t-wave και η blissey. Σκοπός τoυς συνήθωςείναι να επιβραδύνουν και σταδιακά να αποδυναμώνουν τους sweepers.
Οι annoyers από την άλλη απ'ότι ξέρω δε μένουν πολύ ώρα μέσα, αλλά με κινήσεις όπως hypnosis,roar,u-turn,toxic κτλ προκαλούν έμμεσα ζημιά και μετά φεύγουν, όπως γίνεται με το crobat. Και πάλι βέβαια οι διαφορές τους δεν είναι τεράστιες και πολλά pokemon μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τους δύο(και περισσότερους τρόπους). Γενικότερα, δε μου αρέσει να κατατάσσω ένα pokemon σε μία ξεχωριστή κατηγορία, αφού ποκεμον όπως το skarmory θα μπορούσες να τα πεις και spikers καιshufflers ή και tanks)
Tώρα σχετικά με τον tyranitar για μένα είναι καλύτερο το d-dance(αν και το breeding chain είναι λίγο μεγάλο),αφού συνήθως η επιπλέον επίθεση βοηθάει πολύ.
Εξάλλου και με jolly nature μετά από ένα DDance φτάνει 364 speed(με 31IVs και 252EPs) που είναι πολύ καλό και ξεπερνάει ποκεμον όπως infernape,azelf και starmie.
Οι stallers απλά καθυστερούν το παιχνίδι με κάποια 1-on-1 μάχη την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν, περιμένοντας να κάνει ο αντίπαλος μια λάθος κίνηση ή να του τελειώσουν τα PP από μια κίνηση. Π.χ. το Blissey όταν κάθεται και τρώει ένα κιλό χτυπήματα και κάθε δύο γύρους κάνει Softboiled, stallάρει περιμένοντας να αδειάσουν τα PP του άλλου. Οι stallers συνήθως χρησιμοποιούνται μαζί με κάποιον τρόπο έμμεσης ζημιάς, ξέρω 'γω Walrein σε Hail. Οι annoyers αντίθετα προσπαθούν να χαλάσουν τη στρατηγική του αντιπάλου με έμμεσο τρόπο, π.χ. Roar, Whirlwind, Haze, κλπ. Βέβαια το ίδιο Pokémon μπορεί να κάνει και τα δύο, το Skarmory ας πούμε.

Protip, μην βλέπεις τα Pokémon τόσο κατηγοριοποιημένα. Ακόμα και η βασική κατηγοριοποίηση σε επιθετικά και αμυντικά Pokémon μπορεί να βγει λανθασμένη πολλές φορές. Βρες ένα καλό set για το Pokémon που σε ενδιαφέρει και μην κάθεσαι να σκέφτεσαι αν είναι wall, annoyer ή staller.

Edit: Wtf, το Mewtwo έχει 130 speed και το Grovyle 95, έπρεπε να έχω ποστάρει πρώτος. Toungue
Re paidia sta posa lvl kai pws mpwrw na exelixw t eevee se Umbreum ή Espeon?
http://www.legendarypokemon.net/pokedex/eevee
Pokédeeeeeeeeeeeex.

Για να ανεβάσεις το happiness τάιζέ το βιταμίνες, μην το αφήνεις να ψοφάει, δωσ' του να κρατάει Soothe Bell, κλπ.
Ανάλογα με το πόσο σε "αγαπάει" το Eevee.Αν φτάσει στην απαραίτητη "αγάπη" και ανέβει level μέρα γίνεται Espeon,αν είναι νύχτα Umberon.

ΥΓ.Στις FR/LG δεν γίνεται.
ΥΓ2.Απαγορεύονται τα greeklish Smile.

EDIT:Το Mewtwo έχει καλύτερο speed από το Char Sad.
EDIT2:Το Grovyle παίζει να είχε quick claw Toungue.
Wraioi! Eiha koitaxei k st pokedex alla m elege n anevasw t happiness k egw dn katalavena pws n t kanw afto g afto rwtisa esas! Tespa efharistw!!-
Kiali erwtisi! Mipws xerei kaneis pws k pote mpwrei n emfanistei t MIRAGE island stn emerald?!?
http://www.legendarypokemon.net/rs/mirage
Ψάχνε και το site λίγο πριν ρωτήσεις, έχει πολλά χρήσιμα πράματα. Wink
A entaxei t vrika pio meta apo tn hazo erwtisi m. Einai ligo PALOUKI omws!
Υπάρχει Regigigas Sky Forme; Έχω ακούσει πολλά για αυτό...
Mπα, αποκλείεται να υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε το pokedex του LP ούτε της bulbapedia λένε κάτι σχετικό...
Αλήθεια πού άκουσες για αυτό;;
Σε ένα σάιτ που έλεγε για τα χαρακτιρηστηκά της Platinum
(26-08-2009 05:40 PM)Con Wrote: [ -> ]Σε ένα σάιτ που έλεγε...
a.k.a ράδιο-αρβύλα, ελέγχετε την αξιοπιστία των πηγών σας, και διασταυρώνετε, και διαβάστε το πρώτο post για τους κανόνες: #s...hp?tid=730

http://lmgtfy.com/?q=regigigas+sky+forme
να ρωτησω κατι? εχω νικησει κ τ 5 master rank στην emerald αλλα δεν πηρα αστερακι . γιατι? μηπως θελει και τα 5 ποκεμον να γινουν ζωγραφιεσ στο μουσειο?
Reference URL's