Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πως πιανονται τα Shiny??????
με ποκεμπωλζ obvsly.
Ευχαριστω πολυ!!!! Εννοω που βρισκονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στις κασετες ποκεμον.




Α αν εννοεις συγκεκριμενα τα βρισκεις, σε γρασιδι, θαλασσα και σπηλια. Απλα οι πιθανοτητες να συναντησεις μερικα ειναι πολυ λιγες. Καποιος ειχε κανει και ενα θρεντ με οδηγο για το πως να πιανεις σαηνη ποκεμον χρησιμοποιοντας το ποκερανταρ αλλα βαριεμαι να το ψαχνω τωρα.
Μια πιο απλή ερώτηση από τις άλλες που έκανα: που μπορώ να αγοράσω Pokémon Manga στην Αττική???

Κάτι ακόμα: Βάζω ένα DITTO Adamant Nature που κρατάει Everstone να κάνει αυγό μαζί με ένα Metagross Sassy που δεν κρατάει τίποτα. Πόσο τα % πιθανότητες έχω το Pokemon που θα σκάσει από το αυγό να είναι Adamant Nature???
παιζει σε κανα βιβλιοπωλειο να πουλαει ποκεμον μανγκα. σε κανα Solaris ξερω γω.

οσο για το ντιττο εχει 50% πιθανοτητες να βγει adamant το αυγο οταν κραταει everstone.

επισης http://www.google.gr/search?hl=el&client...%3Dlang_el
Ευχαριστώ για τη δεύτερη ερώτηση Xara-lampos!

Χωρίς να θέλω να γίνομαι ενοχλητικός μήπως ξέρει κανένας καμιά διεύθυνση ενός βιβλιοπωλείου που να πουλάει Pokémon Manga???
βασικα μονο το http://www.solaris.gr/catalog/athens.htm ξερω απο μερη που πουλανε μανγκα αλλα δε ξερω αν εχει ειδικα ποκεμον μανγκα...

HELP

1ον: Διαβάστε παρακάτω:

Εμένα μου έχει συμβεί 2 φορές στην Diamond μου. Την ώρα που παίζω κανονικά (όχι την ώρα που κάνω SAVE) έχοντας κάτι άλλο στο μυαλό μου αφήνω το DS με τις οθόνες προς τα κάτω και μετά όταν κάνω αυτό το άλλο που ήθελα να κάνω ΧΩΡΙΣ να κλείσω το DS μου νομίζοντας ότι το έκλεισα ΒΓΑΖΩ την κασέτα μου!!!!! Μετά το κλείνω όταν το συνειδητοποιώ.

Μετά απ’ αυτό στο DS Lite μου παρατήρησα κάτι σαν σκιά στην πάνω οθόνη που υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια που έπαιζα για αρκετές ημέρες ΚΑΙ τις 2 φορές που μου συνέβη... Στην κασέτα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Αυτό δημιουργεί ζημιά στο μόνο στο DS ή και στο DS και στην κασέτα??? Τι είδους ζημία (εάν δημιουργεί) δημιουργεί στην κασέτα και τι είδους ζημιά δημιουργεί στο DS???

2ον: Όταν μια κασέτα (του GBA αλλά και του DS) πέφτει στο πάτωμα από μεγάλο ύψος τι είναι το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί??? (Το ξέρω είναι χαζή ερώτηση αλλά επειδή μου συνέβη ανησυχώ λιγάκι...).

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μου Thread: #s...hp?tid=757
Βασικα, ακομα και δουλεια να εχεις ειναι καλο να μην το αφηνεις ετσι το DS, απλα κλεισε το "καπακι" για να παει αυτοματα σε stanby mode. Επισης συχνα οταν κλεινεις το DS μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου, μενει στην οθονη το λεγομενο "after image" το οποιο εξαφανιζεται μετα απο καποια ωρα και δεν προκαλει καποια βλαβη...
Oσο για το αν σου πεσει καποια κασετα απο υψος δεν παθαινει τιποτα εφ'οσον λειτουργει ακομη και δεν εχει ανοιξει στα δυο :Ρ
Ευχαριστώ για την απάντηση στην 1η ερώτηση. Big Grin

Επίσης μήπως κανείς μπορεί να με βοηθήσει με αυτό:

Την ώρα που παίζω κανονικά (όχι την ώρα που κάνω SAVE) έχοντας κάτι άλλο στο μυαλό μου αφήνω το DS με τις οθόνες προς τα κάτω και μετά όταν κάνω αυτό το άλλο που ήθελα να κάνω ΧΩΡΙΣ να κλείσω το DS μου νομίζοντας ότι το έκλεισα ΒΓΑΖΩ την κασέτα μου!!!!! Μετά το κλείνω όταν το συνειδητοποιώ.

Μετά απ’ αυτό στο DS Lite μου παρατήρησα κάτι σαν σκιά στην πάνω οθόνη που υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια που έπαιζα για αρκετές ημέρες ΚΑΙ τις 2 φορές που μου συνέβη... Στην κασέτα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Αυτό δημιουργεί ζημιά στο μόνο στο DS ή και στο DS και στην κασέτα??? Τι είδους ζημία (εάν δημιουργεί) δημιουργεί στην κασέτα και τι είδους ζημιά δημιουργεί στο DS???
Δεν δημιουργεί, εμένα κάθε φορά μου το κάνει.
Μια παρενθεση,μερικες φορες,οταν βγαλεις την κασετα και το παιχνιδι παιζει,μπορει και να σου χαθει το save file.Εμενα μου εχει συμβει.
Ασχετο,σε σχεση με το post του PTS αλλα,ηθελα να το αναφερω.
Αυτό σε ποια κασέτα σου συνέβη POKERULER??? Μήπως έβγαλες την κασέτα την ώρα που το παιχνίδι αποθήκευε???
Οχι,εβγαλα την κασετα ενω το παιχνιδι επαιζε.Γι'αυτο σας λεω,μην κανετε καμια μλκια και βγαλετε την κασετα οσο το παιχνιδι παιζει.....ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ θελω να πω.Και γενικα,μην προσπαθειτε να δοκιμασετε πραγματα που θα σας κανουν να θυμωσετε πολυ στο τελος.
Reference URL's