Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το Serious ειναι neutral nature,κοινως δεν αθξανει ουτε μειωνει καποιο στατιστικο.Αν βεβαια το χρησιμοποιεις για in-game μαχες τοτε ειναι μια χαρα.Αν το θες για μαχες με αλλους τοτε εχεις τις εξης επιλογες:

Jolly η Timid:αυξανουν το speed,jolly αν πας για physical επιθεσεις η Timid αν πας για special
Adamant η Modest:Αυξανουν Attack(για physical επιθεσεις) και Sp.Attack(για special επιθεσεις) αντιστοιχα

Τωρα,εγω εδωσα μια πρωτη ιδεα.Επειδη παντα υπαρχουν κ αλλες επιλογες μπορεις και μονος σου να ριξεις μια ματια εδω και εδω και να βρεις καποιον δικο σου συνδιασμο

Υ.Γ:Εβαλα πολλες λεπτομερειες σε καποια πραμματα γιατι δεν ξερω ποσο καλη εμπειρια εχεις με τις μαχες
Thanks, για μαχες με αλους ηθελα να μαθω. Smile
Mipws xerei kaneis pou mporw na vrw t eon ticket?
Episis stin fire red pou einai ta mystic kai aurora tickets?
(25-09-2009 06:40 PM)vagoss Wrote: [ -> ]Mipws xerei kaneis pou mporw na vrw t eon ticket?
Episis stin fire red pou einai ta mystic kai aurora tickets?

και τα 2 εισιτηρια τα παιρνεις απ τα ηβεντ του καθενος, τα οποια εχουν τελειωσει εδω και καιρο.
Mn me vriseis, alla pws k pote ginetai ena ivent?!
Tα events διοργανώνονται απ' τη nintendo με αφορμή κάποιο σημαντικό συνήθως γεγονός(πχ προβολή νέας ταινίας, επέτειος, νέες κασέτες). Γίνονται σε κάποιο μεγάλο χώρο(πχ τζάμπο) και μέσω ειδικών μηχανημάτων μπορείς να πάρεις κάποιοα σπάνια ποκεμον ή αντικείμενα. Εδώ στην Ελλάδα το τελευταίο τέτοιο event έγινε την άνοιξη, όταν και δώθηκε ένα shaymin.

Επίσης, υπάρχει και ένα είδος που λέγεται wifi event, στο οποίο παίρνεις κάποιο αντικείμενο/ποκεμον μέσω wifi(obviously) χωρίς να χρειαστεί να βρεθείς σε κάποιο ειδικό χώρο. Ένα τέτοιο έγινε σε όλη την Ευρώπη και Αμερική το καλοκαίρι με το darkrai.

PS Από Δευτέρα ξεκινάει event για το oak's letter για αμερικάνικες platinum(η δικιά μου τυχαίνει να είναι αμερικάνικη λόγω ενός μαγαζιού στη γειτονιά μου που προμηθεύεται από εκεί κασέτες, cd κτλ Toungue)
A ok thanks. Einai ligo diskolo omws!-
Για να κάνω σε ένα πόκεμον μαξ beauty ποιά πόφινς πρέπει να του δόσω;
(27-09-2009 02:51 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Για να κάνω σε ένα πόκεμον μαξ beauty ποιά πόφινς πρέπει να του δόσω;

νομιζω οτι πρεπει να βαλεις pamtre berry, για φουλ beauty
Επειδή φαντάζομαι ότι θα βαριέσαι να φτιάχνεις poffins, μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν από το εμπορικό στη Veilstone(εφόσον έχεις platinum). Όποια έχουν τη λέξη dry κάνουν, πάρε 7-8 και θα την ανεβάσεις(εξαρτάται και απ'τη nature του pokemon. Mία από τις Modest, Mild, Quiet και Rash είναι η καλύτερη επιλογή).
thanks αυτό ενούσα , ωραία αφού κάνουν τα dry , θα τα φτιάξω μόνος...(βαριέμαι να αγοράζω στην πλάτινουμ και να τα στέλνω στην περλ).
Γεια σας,παιδιά.Καταρχάς,έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά στο site και συνγχαρητήρια για αυτό.Είμαι καινούργιος στο site και έχω να παίξω pokemon από εποχής pokemon silver,αλλά τώρα με την επιστροφή των remakes ετοιμάζω επάνοδο(βασικά πήρα χτες dsi και pokemon platinum).Σίγουρα έχω χάσει αρκετά πράγματα αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρω να προσαρμοστώ(γι' αυτό πήρα και Platinum!).Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις που δεν βρήκα στους οδηγούς,οι οποίοι έιναι επίσης καταπληκτικοί!

1)Από ποιο σημείο και μετά μπορώ να κάνω ανταλλαγές στην platinum?Το ίδιο ισχύει και για τις μάχες?Κάπου διάβασα μετά από 2 εμβλήματα...

2)Γνωρίζω πως έγιναν κάποια events για σπάνια pokemon(τα οποία δεν πρόλαβα,δυστυχώς).Υπάρχει περίπτωση να τα πιάσω αυτά τα pokemon(όχι hacked εννοείται?).Εννοώ, δηλαδή εάν γίνεται να γίνει ανταλλαγή ενός πράγματος που χρειάζετε για το event(π.χ. secret key) και να πάω να το πιάσω μόνος μου?

3)Μπορώ να πιάσω ή να πάρω από ανταλλαγή pokemon(πχ.bulbasaur,charmander,pikachu κτλ.) πριν αποκτήσω το national dex?

4)Μπορώ να κατεβάσω software(π.χ. παιχνίδια από το dsi shop) και να τα αποθηκεύσω στην μνήμη?Γιατί κάτι τέτοιο διάβασα σε μια περιγραφή...

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και πάλι συνγχαρητήρια για το site και τους οδηγούς.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Smile

1) Αν δεν απατώμαι μπορείς από την αρχή μέσω local, και wifi κάπου στο δεύτερο. Δεν χρειάστηκε να κάνω νωρίς ανταλλαγή όταν έπαιζα την Platinum ωστόσο οπότε δεν είμαι 100% σίγουρος...

2) Δυστυχώς ανταλλαγή των key items δεν είναι δυνατή, μπορείς ωστόσο να τα βρεις και στο GTS (αν στο ανταλλάξει προσωρινά κάποιος πρώτα για να το έχεις δει) αλλά και από ανταλλαγές με άλλους παίχτες.

3) Ναι μπορείς, απλά ορισμένα είδη όπως το Bulbasaur ή το Charmander θα φαίνονται στο dex μόνο όταν αποκτήσεις το national γιατί δεν υπάρχουν στο τοπικό pokedex.

4) Ακριβώς, λειτουργεί όπως και το Wii Shop, μέσω προπληρωμένης κάρτας (συμπεριλαμβάνεται και στο αρχικό πακέτο του DSi) μπορείς να κατεβάζεις διάφορα προγράμματα και παιχνίδια, και κάποια στιγμή στο μέλλον και παιχνίδια από το GameBoy κ.τ.λ
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και γρήγορη απάντηση.

Μέσω της απάντησης,μου γεννήθηκαν νέες απορίες:

1)Τι είναι το GTS?

2)Αν έχω δει το αντικείμενο προσωρινά(δηλ.το δω και το στείλω πίσω σε αυτόν που το είχε),μπορώ να πιάσω το event pokemon?

3)Ισχύει όντως ότι στο μέλλον θα βγουν παιχνίδια gameboy στο dsi shop?Αν ναι,σε πόσο καιρό περίπου υπολογίζεται κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.
1)Είναι ένας χώρος όπου βάζεις ποιο ποκεμον ψάχνεις(αρκεί να το έχεις δει στο pokedex), προσφέρεις κάποιο άλλο για αντάλλαγμα και άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο βλέπουν την προσφορά σου και μπορούν να στο ανταλλάξουν. Κι εσύ με τη σειρά σου βλέπεις τις προσφορές των άλλων. Επίσης, στην platinum μπορείς να ποστάρεις βίντεο με μάχες, στοιχεία των boxes σου και εικόνες των pokemon σου. Βρίσκεται στη Jubilife, δυτικά του pokemon center.

2)Tα αντικείμενα των event pokemon, όπως είπε και ο Arty είναι key items και δε μπορείς να τα δεις/αποκτήσεις χωρίς event. Αυτό που εννοεί είναι ότι αντί πχ να πάρεις το member card μπορείς να βρεις το darkrai κατευθείαν στο gts

3)Eίναι πολύ πιθανό, όπως και στο wii shop υπάρχουν παιχνίδια του NES. Ως τώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι τέτοιo. Μακάρι να βγει pokemon red/blue ή g/s/c με αφορμή και τα remakes.
Reference URL's