Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Άμα κάνεις Roost και μετά φας EQ πιάνει(άμα είσαι Flying),άμα κάνει ο άλλος EQ και μετά Roost εσύ δεν πιάνει...Είναι θέμα ταχύτητας..............................
Εχω παρατιρηση οτι οταν κανει ο αντιπαλος dig και μετα του κανω earthqueke(οταν ο αντιπαλος ειναι ακομα ειναι ακομα μεσα στο διγ) του σκαω περισοτερο damage. Αληθευη?
Όχι. Μόνο εάν το Earthquake είναι supper effective. Το ίδιο συμβαίνει και στο Fly. Εάν ένα Pokemon κάνει Thunder σε Pokemon που έχει κάνει Fly, θα του πάρει τόσο ΗΡ όσο θα του έπαιρνε και χωρίς Fly.
I beg to differ. Όταν ο άλλος κάνει Dig και του σκάσεις Earthquake ή Magnitude, η κίνησή σου έχει διπλάσιο base power.

Για το Fly, αν κοπανήσεις το Pokémon που έχει κάνει Fly με Thunder ή Sky Uppercut, το base power μένει ως έχει. Αν το κοπανήσεις με Gust ή Twister, διπλασιάζεται.

Και μιας και ξέρω τα πάντα Toungue , το Surf κοπανάει με διπλάσιο base power αυτόν που κάνει Dive.
Wtf? Since when? Noone told me. xD Βασικά, εντάξει. Το ένα το πέτυχα. [Image: 2enxkza.png]
thanks για τις απαντισεις.
στο Magnitute όταν λέει π.χ. Magnitute 7 η power της επίθεσης πόσο είναι;
Magnitude Power Πιθανότητα
4 10 5%
5 30 10%
6 50 20%
7 70 30%
8 90 20%
9 110 10%
10 150 5%

Αυτά.(Εννοείται πως δεν τα ξέρω απ' έξω...
Επειδή το θέμα hacked pokemon θίγεται ανελέητα νεωστί,θα ερωτήσω το εξής:
Πως ακριβώς ορίζεται ο όρος hacked;Γιατί υπάρχει και το fairly hacking,το οποίο,εξ όσων έχω ψάξει,είναι εν μέρει αποδεκτό!Τι εννοώ...Πχ ένα pokemon ξεπερνάει το όριο 510 και εκτός του ότι γίνεται bad egg εν τέλει,ορίζεται ως hacked(καθώς με φυσικό τρόπον αυτό δεν γίνεται).Επίσης, έχω και ένα άλλο,το οποίο ναι μεν έχει τα stats κανονικά,εντούτοις στο meeting place λέει ακυρότητες του τύπου met in mystic zone πχ at lvl 99 η ό,τι άλλο παρόμοιο.Το τελευταίο λέγεται fairly και είναι δεκτό από πολλούς.Ερωτώ λοιπόν εγώ εύλογα...Που ξέρω εγώ αν ο χ,ψ στο tour μου παίξει πχ ένα Garchomp,το οποίο το έπιασε lvl 99 ξέρω γω(άρα hacked)Διό,θα ήταν καλύτερα αν γινόταν το tour σε κάποιο χώρο και όχι μέσω wifi για τον έλεγχο των pokemon.Kαι κάτι τελευταίο.Ξέρει κανείς που έχει σίγουρα το usb adaptor;Δυστυχώς αν δεν βρω έγκαιρα,δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο tour...
Κοιταξε να δεις. Δεν διοργανωσαμε απο εδω το τουρνουα. Εμεις δωσαμε ιδεες και κανονες. Τωρα σαφως θα ηταν καλυτερα να ειναι σε καποιο χωρο. Εφοσον ομως η Nortec δεν τον διαθετει δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Τωρα για τα Hacked, δεν μπορεις να κρινεις τετοιες περιπτωσεις, Αυτο που λεω εγω ειναι οτι οκ, σαφως καποιος μπορει να κανει αυτο που λες (πχ Garchomp) και να μην το καταλαβεις. Αν το Garchomp ειναι οπως θα ηταν και κανονικα, τοτε δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα. Παντως, τετοιου ειδους Hack θα γινοντουσαν μονο απο εναν καλο παικτη οπως εσυ ο οποιος συνηθως δεν θα καταφυγει σε κλεψιες αλλα στις ικανοτητες του...
  • Hacked Pokemon
    • Hacked σημαίνει πως το Pokemon σου δεν είναι φυσιολογικό. Δηλαδή, είτε δε το έπιασες με κανονικό τρόπο, είτε έχει στατιστικά ανώτερα από το κανονικό. Γενικά, hacked Pokemon ονομάζονται αυτά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από Action Replay, Gameshark ή κάτι παρόμοιο.
  • Fairly hacking
    • Fairly hacking νομίζω πως είναι τα Pokemon που προέρχονται από δυσλειτουργίες της κασέτας. Όπως το Darkrai και Shaymin στις Ιαπωνικές κασέτες.
  • Πως θα αναγνωρίσεις εάν κάποιο Pokemon είναι hacked.
    • Δεν υπάρχει τρόπος. Μόνο εάν τα στατιστικά του είναι πάνω από το κανονικό. Για παράδειγμα, εγώ είχα παίξει με κάποιον μέσω Wi-Fi και τα Pokemon του μου έβγαζαν τα Walls μου με ένα χτύπημα. Από αυτό καταλαβαίνεις πως είναι hacked.
  • Που μπορείς να βρεις Wi-Fi USB Connector
    • (28-02-2009 08:12 PM)Arty2 Wrote: [ -> ][Image: DSwifi.jpg]
      Nintendo Wi-Fi USB Connector
      Τιμή: 44,99 €

      http://www.nintendo.gr/el-gr/Accesories....uctType=DS

      Δωρεάν μεταφορικά και πληρωμή με αντικαταβολή, όταν έρθει στο σπίτι σου. Θα σε πάρουν τηλέφωνο από Τρίτη αν κάνεις τώρα την παραγγελία.
Βασικά δεν κατηγόρησα το site,ούτε ήταν μομφή προς τη NORTEC.Ίσα-ίσα τάχθηκα κατά του pokesav,αυτό ήθελα να περάσω ως μήνυμα πριν!Αν και...Να είμαι ειλικρινής το τελευταίο μέρος που λες πάνω-κάτω<< είσαι καλός παίκτης-μπορείς να κάνεις τέτοιο hack>>με μπέρδεψε κάπως νοηματικά!!
Ενοω οτι ενας ψιλοασχετος θα κανει Hack για να παρει ενα Pokemon με 999 ολα τα stats. Δεν θα κατσει να σκεφτει (ουτε ξερω αν θα ξερει) να φτιαξει ενα Pokemon αληθοφανες. Απο την αλλη, ενας παικτης με εμπειρια που θα ξερει τα Game Mechanics, δεν θα μπει καν στη διαδικασια να το κανει γιατι βασιζεται στισ ικανοτητες του. Δεν εχει και κανα τρελο επαθλο για να το κανεις μονο και μονο γι αυτο.
(17-04-2009 03:18 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Βασικά δεν κατηγόρησα το site,ούτε ήταν μομφή προς τη NORTEC.Ίσα-ίσα τάχθηκα κατά του pokesav,αυτό ήθελα να περάσω ως μήνυμα πριν!Αν και...Να είμαι ειλικρινής το τελευταίο μέρος που λες πάνω-κάτω<< είσαι καλός παίκτης-μπορείς να κάνεις τέτοιο hack>>με μπέρδεψε κάπως νοηματικά!!

ενοεί μάλλον ότι ένας καλός εκπαιδευτής , αν έκανε χακ θα έπαιρνε πόκεμον που μοιάζει με κανονικό και δεν κάνει μπαμ ότι είναι χακ!
Ένας πραγματικά καλός εκπαιδευτής δεν θα έκανε καθόλου χακ...
Reference URL's