Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το ξέρω,αλλά εχω ακούσει πως το τάδε Pokemon δε γίνεται να έχει τα συγκεκριμένα IVs.
καλα κε εγω αν θελω να παω ολα τα evs του ποκεμον παλι 0 με μπερι πως θα ξερω ποτε να σταματησω να δινω??
(08-11-2009 12:47 AM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Το ξέρω,αλλά εχω ακούσει πως το τάδε Pokemon δε γίνεται να έχει τα συγκεκριμένα IVs.

Αυτό ισχύει μόνο για Pokémon που δεν μπορούν να βγουν από αυγό, δηλαδή τα legendaries. Υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί nature και IVs (και γένους στην περίπτωση μερικών, like Heatran) που είναι αδύνατοι.

(08-11-2009 02:01 AM)CHRISGATE7 Wrote: [ -> ]καλα κε εγω αν θελω να παω ολα τα evs του ποκεμον παλι 0 με μπερι πως θα ξερω ποτε να σταματησω να δινω??

Όταν σου λέει ότι το berry δεν έχει κάποια επίδραση στο ανάλογο stat.
ευχαριστω αλλα η nitendo θα επρεπε να βγαλει απο μονη της ενα γιατι ετσι κι αλλιως ειναι ολοκληρη ταλαιπορια να υπολογιζεις μονος σου και κατι αλλο πως ξερω οτι τα ΕΡς απο ενα στατ ειναι στο full(252)??
ka8ese kai ta metras (me xarti kai molivi) Toungue
sto pokemon.com grafi oti mporoume na paroume to arceus........ali8evi kai gia tin elada i mono gia to eksoteriko?????????????????
@CHRISGATE7: Απλά τα καταγράφεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το IV calculator μας για να τα καταγράψεις. Όταν φτάσεις το συνολικό όριο τότε μπορείς να πάρεις το Effort Ribbon και από εκεί ξέρεις ότι τα έχεις φτλασει σίγουρα.

@GIANNIS: Όπως αναφέρει ρητά ( και το γράφουμε καθαρά στην κεντρική σελίδα http://www.legendarypokemon.net/ και στο twitter: http://twitter.com/LegendaryPKMN ) είναι μόνο για Αμερική, Puerto Rico και Αυστραλία. Έχουμε τις πηγές μας και μόλις μάθουμε κάτι για την Ελλάδα, θα ανακοινωθεί στην κεντρική σελίδα.
τα nintendo usb wifi connectors καταργηθηκαν σωστα????η οχι?
Δεν νομίζω, αν και δεν το βλέπω στα άμεσα διαθέσιμα: ⇨ http://www.nintendo.gr/el-gr/Accesories....uctType=DS
Αν και το να έχεις router είναι σαφώς πιο πρακτικό γιατί θα σου χρησιμεύσει στο μέλλον για να συνδέσεις και διάφορες άλλες συσκευές..
Μιας και μιλάμε για USB Connector,έχω μια απορία.Το δικό μου Connector δεν έχει πολύ καλή σύνδεση με το DSi μου που και που.Είναι φυσιολογικό;Αν όχι τι μπορεί να φταίει;
Αν το σήμα δεν είναι καλό, πιθανώς υπάρχουν παρεμβολές κάπου κοντά. Μπορεί να είναι κοντά η βάση κάποιου ασύρματου τηλεφώνου, κάποιος φούρνος μικροκυμάτων, κάποιο router από γειτονικό διαμέρισμα (σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι εκπομπής, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα) ή το firmware χρειάζεται αναβάθμιση ή μπορεί να παρεμβάλλονται πολλοί τοίχοι ή ακόμα να είσαι πάρα πολύ κοντά στο USB connector. Μάγος δεν είμαι να ξέρω ποιο ακριβώς, αλλά πιθανότατα κάποιο από τα παραπάνω.
Υπαρχουν ακομα stylus για το πρωτο ds?(αυτο εχω) η χρειαζεται να παρω το dsi για να τα εχω απο εκει?(μαλλον αυτο με βλεπω να κανω αφου θα παρω το dsi)
Ειναι πιθανο να εχουν στη Nortec. Αν το θυμηθω θα ρωτησω και θα σου πω.
Όταν πάω να ανοίξω υο Shoddy μου λέει "Unable to launch the application" και όταν πατάω details μου λέει "Error: Unexpected exception:java.lang.reflect.InvocationTargetException".

Μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει;
Το Shoddy χρειάζεται java για να τρέξει.
http://java.com/en/download/windows_manu...t=java.com
Δε νομίζω να φταίει αυτό,αφου το χρησιμοποιούσα χωρίς πρόβλημα.Πριν από δυο-τρεις μέρες μου το είπε για πρώτη φορά και από τότε μου το λέει συνέχεια.Επίσης έχω ένα πρόγραμμα που λέγεται Java™ Web Start Launcher.
Reference URL's