Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Γεια σας παιδια,ειμαι καινουριος.Εχω δυο αποριες: 1)γιατι το Garchomp θεωρειται uber;Τα στατιστικα του δεν θα τα ελεγα και τελεια. και 2) το Scyther εχει υψηλοτερο Speed απο το Scizor.Τι θα γινει αν παω ενα Scyther στο Lv.100 (max. speed) κι επειτα το εξελιξω;Θα πεσει το Speed;
Καλωσήρθες στο forum!!
Λοιπόν, σχετικά με το scyther, η speed θα πέσει λόγω της διαφοράς scizor-scyther στο base speed (αν πχ το scyther σου έχει 339 speed, με το που το εξελίξεις αυτή θα πέσει στα 251)
Σχετικά με το garchomp, όπως έχει τονιστεί πολλές φορές στο competitive part των forums(σου συνιστώ να το ελέγξεις αν ενδιαφέρεσαι για competitive battling) θεωρείται uber για πολλούς λόγους:
1)Δύο εξαιρετικά δυνατά STABs (dragon+ground), στα οποία αντιστέκονται μόνο bronzong και skarmory (μετά από 2 swords dances και τα δύο είναι 2HKO από το Outrage)
2)Immunity σε thunderwave και resitance σε stealth rock που του δίνει το πλεονέκτημα απέναντι σους υπόλοιπους δράκους.
3)Αρκετά υψηλό hp και καλά defences που έχουν ως αποτέλεσμα κρατώντας yache berry να επιβιώνει ακόμα και σε 4x effective ice type moves ή με wacan berry να τρώει neutral dmg από dragon moves. Θα μπορούσες να πεις συχνά ότι είναι αδύνατο να το OHKO.
4)Σημαντικότερο είναι το sand veil, που συχνά του δίνει τη δυνατότητα να επιβιώσει σε ice type moves παραπάνω από μία φορά (αν αναλογιστείς ότι κρατάει yache berry), αφού τη δεύτερη και τρίτη φορά μπορεί πολύ απλά να αστοχίσει. Το sand veil επίσης το προστατεύει και από το 60 πλέον accuracy hypnosis. Kαι με την ευρεία χρήση tyranitar και hippowdon, πρακτικά όπου υπάρχει garchomp θα υπάρχει και sandstorm.
5)Σχεδόν κάθε ομάδα είχε ένα garchomp πρωτού καταταχθεί στο uber tier, πράγμα που καταντούσε εκνευριστικό και μονότονο Sad

Προσωπικά, δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν πρέπει να είναι uber, αφού όταν μάθεις ποιο set έχει το garchomp μπορείς να το αντιμετωπίσεις (αν δε χτυπήσει το sand veil φυσικά)
+Oti otan kapoios sou vgazei Garchomp sou rixnei katakorufa to uthiko kai xaneis tis elpides sou na nikhseis.
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την ερωτηση μου.Ομως θελω να ρωτησω και κατι αλλο που μολις θυμηθηκα:εχω ακουσει οτι αν καποιος εχει παιξει στην κασετα του 999 ωρες και 59 λεπτα το παιχνιδι σταματαει και δεν μπορεις να κουνηθεις.Αληθευει αυτο η ειναι ενα -χαζο θα ελεγα- αστειο;Ευχαριστω προκαταβολικα!
Σταματάει να μετράει ώρες και μένει σταθερός ο μετρητής.Κατά τ' άλλα παίζεις κανονικά.
Σχετικά με αυτό που είπε ο Salamance78 για την ώρα, όταν φτάσεις 999 ώρες και 59 λεπτά, θα γίνει τίποτα στην κασσέτα; Δηλαδή εμφανίζεται κανα θρυλικό, κάτι τέλως πάντων
Απλά σταματάει να μετράει ώρες,τίποτα άλλο.

panzos

paides poy brhskw aurora ticket plz apanthstemoy to jaxnw edw kai 1 xrwno re
Μόνο από Nintendo Event. Μέσα στο παιχνίδι δε το βρίσκεις. Και δεν θα υπάρξει ποτέ Nintendo Event για τέτοιου είδους κασσέτες. Καλύτερα να πάρεις ένα DS+Pokemon Diamond/Pearl/Platinum ή να περιμένεις για τις HeartGold και SoulSilver, και να ψάξεις τα Pokemon, τα οποίας να πιάνεις μέσω του Aurora Ticket, μέσω WiFi.
Βασικα απλα για να μην ταλαιπωρεισαι να πω οτι το Aurora Ticket δωθηκε αν θυμαμαι καλα το καλοκαιρι του 2005 στις FireRed/LeafGreen για να πιασεις το Deoxys. Για να βρεις ενα "νομιμο" Deoxys πλεον πρεπει να ανταλλαξεις με καποιον που το ειχε παρει τοτε...μιλαω παντα για Ελλαδα. Εχουν γινει επισης καποια events σε αλλες χωρες εκτος απ'αυτο του Aurora Ticket που δωσαν ξεχωριστα το Deoxys χωρις το εισιτηριο. Εαν παρεις μια καινουρια κασσετα οπως ειπε ο Fr3quency πανω και μπορεις να συνδεθεις μεσω του DS σου στο internet τοτε μπορεις να ανταλλαξεις με αυτα τα ατομα ας πουμε...
Ean pareis to Aurora ticket me Game Shark,den doulevei.Egw exw paei sto nhsi tou Deoxys me to trigwnaki pou to kunhgas kai kati kokkinhzei kai to exw piasei to Deoxys(sto nhsi opws kai sto Navelrock phga me enan kodiko tou gameshark pou se vgazei se opoio meros 8es,apla mpainontas se ena ktirio kai patontas to L).Ara to Deoxys,to Mew kai ta Ho-oh & Lugia mou einai Legit.
(03-08-2009 02:20 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ara to Deoxys,to Mew kai ta Ho-oh & Lugia mou einai Legit.

Kαι πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;; Απ' τη στιγμή που χρησιμοποίησες gameshark, κανένα από τα τέσσερα για μένα δεν είναι legit, ασχέτως του ότι τα έπιασες μόνος σου. Ίσως semi-legit, αλλά αφού έβαλες gameshark, τα θεωρώ hacked.
Με την ίδια λογική θα μπορούσαν όλοι όσοι είχαν arceus πριν γίνει event να λένε ότι είναι legit.

Όσο για την προηγούμενη ερώτηση, ο μόνος τρόος αυτή τη στιγμή για να αποκτηθεί το deoxys είναι μέσω gts, όπως ήδη απαντήθηκε. Aλλά και πάλι, με τόσα hacked που κυκλοφορούν, προτείνω να περιμένεις για κανένα wifi event, που όλο και κάποτε θα γίνει. Εξάλλου, έρχονται και οι HG/SS που λογικά θα δώσουν αφορμή για wifi events ελπίζω και στην Ευρώπη.
Shmera ksekinhse to Wifi event gia th member card gia na piasete to Darkrai(gia Amerikh & gia Evrwph.Trekste na to parete!!!To Deoxys mou kai ta alla einai epishma legit(afou den einai hacks).
Εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ...
Μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ που να λεει ποσα exp χρειαζεται ανα lvl καθε exp group?
Εχω βρει αλλα λεει τα συνολικα ως τοτε...


ΥΓ.Μην πειτε καμια εξισωση Toungue
Το μόνο που βρήκα είναι αυτό , όπου με απλές πράξεις μπορείς να τα υπολογίσεις σχεδόν όλα(οι τύποι είναι προς την αρχή). Πχ για το fast group ισχύει 0.8(Current Level)^3. Αυτό σου δείχνει πόσο exp χρειάζεσαι για να πας από 1lv σε αυτό που θες (για τα 100 πχ βγαίνει 800000) Αν θες να υπολογίσεις πόσο θες για να πας πχ από τα 40 στα 41, υπολογίζεις και τα δύο και κάνεις την αφαίρεση.
Τι σου χρειάζεται όμως αυτό; Έτσι και αλλιώς κοιτάς στο description του pokemon και βλέπεις πόσο σου μένει για το επόμενο level...
Reference URL's