Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
* Και e-reader να είχες τίποτα δε θα γινόταν γιατι υπήρχαν κάρτες μόνο για την ιαπωνική έκδοση όσον αφορά στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.
* Εφόσον πρόκειται για chat, ναι, μιλάς με άλλους
α) Όχι δεν υπάρχουν friend areas. Απλά πάνε στο Chimecho και μίλα του.


Pokemon Trainer SILVER Wrote:Στο Chat τι κάνω??? Μιλάω με άλλους σαν το MSN???

Όχι ακριβώς, απλά αντί να το βλέπει ένα άτομο αυτό που λες το βλέπουν όσοι είναι μέσα αλλά υπάρχουν και τα πμ.
Τι ειναι τα events?????? Α και εχω αλλο 1 eevee και θελω να το κανω leafeon τι να κανω???
και σε 1 σαιτ λεει:
once you obtain the item membership pass at the event, go to canalave city and you will be able to access the motel which has previously been locked.go there for a night's sleep and you will be by Darkai in your sleep. when you wake up, a diary will be there which contains Darkai's Location.Go to the sailor at the bottom of he city and he will take you there. When you get to the Island you can go up and battle darkai. It is at level 40.
Τα events είναι εκδήλωσης της Nintendo που δίνουν στους παίχτες διάφορα σπάνια αντικείμενα ή σπάνια Pokemon που μερικά από αυτά δεν μπορείς να τα πάρεις με φυσιολογικό τρόπο αλλιώς. Τα events χεριάζονται 1 πράγμα: ΥΠΟΜΟΝΗ! Πρέπει να περιμένεις μέχρι η εταιρία να διοργανώσει ένα. Στην Ελλάδα προς το παρόν έχουν γίνει 2 τα οποία δύο ήταν το ένα το 2004 ή 2005 και το άλλο το 2006. Στο πρώτο έπαιρνες το Aurora Ticket που με αυτό έπιανες το DEOXYS στις Fire Red και Leaf Green και στο άλλο σου έδιναν τα 10 πιο ζητούμενα Pokemon της Ευρώπης στις Ruby, Sapphire, Fire Red, Leaf Green και Emerald τα οποία πιο ζητούμενα Pokemon της Ευρώπης ήταν: CHARIZARD, ARTICUNO, PIKACHU, MOLTRES, RAIKOU, SUICUNE LATIOS, LATIAS, HO-HO και LUGIA!!! Big Grin

Για να εξελίξεις το EEVEE σε LEAFLEON πρέπει να του βάλεις ένα LEVEL στο Eterna Forest. Εάν θες να το κάνεις GLACEON (τύπου πάγου) πρέπει να του βάλεις ένα LEVEL στη Route 217. Rolleyes

Το site λέει πως να πιάσεις το DARKRAI αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι ένα event αντικείμενο την Membership. Ένας θεός ξέρει πότε θα δοθεί στην Ελλάδα (μάλλον ποτέ...)! Sad

--------------------------------------------------------------------------------

Celebi βλέπω ότι ξέρεις μερικά πράγματα για τις Pokémon Mystery Dungeon 2 άρα μάλλον θα ξέρεις και αυτό: ο Dark DIALGA μπορεί να σε κάνει φίλο????

Επίσης μπορεί κανείς να απαντήσει σε αυτά:

Α) Πώς λειτουργεί το σύστημα βαθμολογίας στο Wi-Fi δωμάτιο του Battle Tower στις Pokémon Diamond & Pearl? Δηλαδή πως μπορείς να δεις (όχι μόνο εσύ αλλά όλοι οι χρήστες) το όνομα σου στους Leaders πατώντας Check Leaders? Όταν πηγαίνεις στο τρίτο δωμάτιο στο Battle Tower και μιλάς σε μια κυρία σου λέει: Challenge και Check Leaders. Στο Check Leaders σε κάθε δωμάτιο σου βγάζει 50 ονόματα. Πώς γίνετε ένα από αυτά να είναι το δικό σου???

Επίσης εάν πάρω κάποιο hacked Pokémon στο GTS πώς μπορώ να καταλάβω ότι είναι hacked? (Μερικά Pokémon τα οποία μου έδωσαν 2 φορές είναι ακριβώς τα ίδια και είναι shiny. π.χ. Palkia)???
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Ένας θεός ξέρει πότε θα δοθεί στην Ελλάδα (μάλλον ποτέ...)! Sad

Θα δοθεί εδώ το φθινώπορο.

Pokemon Trainer SILVER Wrote:Celebi βλέπω ότι ξέρεις μερικά πράγματα για τις Pokémon Mystery Dungeon 2 άρα μάλλον θα ξέρεις και αυτό: ο Dark DIALGA μπορεί να σε κάνει φίλο????

Γι' αυτό δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Rolleyes
Πρώτον στην Ελλάδα θα δοθεί το Darkrai με Roar of Time και Special Rend ή η Membership???

Δεύτερον: Στις Pokémon Mystery Dungeon 2 τελικός αρχηγός είναι ο Dark DIALGA μπορείς να τον κάνεις φίλο και να είναι Dark ή πρέπει να γίνει πρώτα κανονικός και μετά???

Επίσης ξέρει κανένας που μπορώ να αγοράσω παλιά παιχνίδια Pokémon στην Αττική(όχι μεταχειρισμένα)??? (Μιλάω για Stadium στο Nintendo 64(και το σύστημα) αλλά καλύτερα κανένα παιχνίδι στο Gamecube (πάντα Pokémon))
στην πρώτη ερώτηση σου: Άγνωστο.. και σύμφωνα με επίσημες πηγές αν δοθεί θα δοθεί μετά το Νοέμβριο...
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με την τελευταία ερώτηση???
Πωωωωωωωωωωωω Θα τα παρω!!!!! Τι ηλιθιοι ειναι αυτοι της Nitendo!!!!!!!!!!!!!
Μήπως κάποιος έμπειρος επάνω στο παρακάτω θέμα μπορεί να με βοηθήσει???

Από που μπορώ να κατεβάσω ένα πρόγραμμα το οποίο να μου επιτρέπει να δω τι περιέχει η κασέτα μου (κυρίως για τις Diamond/Pearl μιλάω) (διαλόγους, glitches, spites και γενικά όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού)???

Πρώτων δεν μιλάω για Rοm Hacking και ΔΕΝ θέλω να μου πείτε που να κατεβάσω Rοms (Κανόνας του φόρουμ και πρέπει να τον σεβαστούμε)!!!

Δεύτερον το πρόγραμμα θέλω να μπορεί να διαβάσει και να εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή (και όχι να αλλάξει) το περιεχόμενο των Diamond/Pearl σε μορφή Rom. Wink

Τρίτον ο ΜΟΝΟΣ στόχος μου απ’ αυτό είναι να μάθω περισσότερα για το παιχνίδι και τους μηχανισμούς του. Τα μεγάλα sites λένε τα περισσότερα αλλά όχι τα πάντα!!! Big Grin
Το κείμενο μπορείς να το κατεβάζεις στο http://pokeguide.filb.de/ (όταν επανέλθει)
For the rest I blame google: http://www.google.com/search?hl=en&safe=...tnG=Search

Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις τα πάντα με έτοιμα εργαλεία.
Ευχαριστώ για τα links Arty2.

Επίσης:

Α) Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κατασκευάσω εργαλεία που να κάνουν αυτή τη δουλειά??? Με Excel, Visual Basic, C++, Java ή κάτι άλλο???

Β) Εάν υποθέσουμε ότι ξέρω καλά τη γλώσσα προγραμματισμού πόσο καιρό θα μου πάρει να κατασκευάσω τα εργαλεία για τους βασικούς μηχανισμούς (Μια βδομάδα, ένα μήνα, τρεις μήνες)???

Γ) Και τέλος είναι δύσκολο το να κατασκευάσω αυτά τα εργαλεία???

------------------------------------------------------------------------

Δ) Τι είναι το Pokémon Manga???

Ε) Ξέρω μόνο ότι είναι κάτι σαν κόμικ ασπρόμαυρο. Από που μπορώ να το αγοράσω(οπουδήποτε εντός Αττικής)???

Ζ) Πόσο κοστίζει περίπου???

------------------------------------------------------------------------

Η) Όταν ένα DITTO κάνει Transform αντιγράφει και τα στατιστικά του αντιπάλου του???

------------------------------------------------------------------------

Θ) Πώς λειτουργεί το σύστημα βαθμολογίας στο Wi-Fi δωμάτιο του Battle Tower στις Pokémon Diamond & Pearl? Δηλαδή πως μπορείς να δεις (όχι μόνο εσύ αλλά όλοι οι χρήστες) το όνομα σου στους Leaders πατώντας Check Leaders? Όταν πηγαίνεις στο τρίτο δωμάτιο στο Battle Tower και μιλάς σε μια κυρία σου λέει: Challenge και Check Leaders. Στο Check Leaders σε κάθε δωμάτιο σου βγάζει 50 ονόματα. Πώς γίνετε ένα από αυτά να είναι το δικό σου???

------------------------------------------------------------------------

Ι) Επίσης εάν πάρω κάποιο hacked Pokémon στο GTS πώς μπορώ να καταλάβω ότι είναι hacked (Μερικά Pokémon τα οποία μου έδωσαν 2 φορές είναι ακριβώς τα ίδια και είναι shiny. π.χ. Palkia)???
A) Σιγουρα με μια γλωσσα προγραμματισμου κι οχι με excel Toungue

Β) Μονο με αυτη την ερωτηση καταλαβαινω πως εισαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο
Για να προγραμματισεις πρεπει να εχει καποιες γνωσεις πανω στο αντικειμενο.... δεν γραφεις εκθεση.....

Γ) Αναλογα την εμπειρια που εχεις...

------------------------------------------------------------------------

Δ) Ιαπωνικο "κομικ"

Ε) Δεν ειμαι απο στερεα Ελλαδα Toungue

Ζ) Γυρω στα 10 ευρα!

------------------------------------------------------------------------

Η) Οχι

Θ) Δεν Γνωριζω / Δεν Απαντω

------------------------------------------------------------------------

Ι) Οχι δε το καταλαβαινεις ευκολα, μονο αν ειναι παρατραβηγμενο, πχ σάινι μιου
Η) Αντιγράφει όλα τα στατς του αντιπάλου (εκτός από τα HP) σαν νούμερα, όχι τα base stats δηλαδή. Αν το αντίπαλο Pokémon έχει 300 speed και 200 atk, τόσα θα έχει και το Ditto.

Ι) Αν τα stats είναι ό,τι να 'ναι, πχ 250 atk σε Sunkern. Αν έχει κινήσεις που δεν θα έπρεπε να έχει, πχ Ice Beam Charizard. Αν είναι event Pokémon, κοιτάς OT και ID No. Γενικά, από εμπειρία καταλαβαίνουμε αν κάποιο Pokémon είναι hacked.

Για τα manga σε κάλυψε ο Φοίνικας. Για τα άλλα, δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω.
darkphoenix Wrote:Β) Μονο με αυτη την ερωτηση καταλαβαινω πως εισαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο
ΛΜΑΟ

τσπ αυτο με τα χαξ το σαηνη μιου δεν ειναι παρατραβηγμενο. Μερικα event pokemon αναλογα με το nature τους ειναι σαηνη. Ας πουμε με το space c deoxys, αυτο το event poke θα ειναι shiny αν ειναι nature modest. Αν δλδ εχεις deoxys modest και δεν ειναι shiny ειναι hacked. Ελεγαν και για το 10Anniv celebi οτι αν ειναι hardy μπορει να ειναι shiny αλλα δεν εχει βεβαιωθει...
Reference URL's