Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Στο "My pokemon ranch" υπαρχει καποιο οριο επεκτασεις (σε αροιθμο ποκεμον), ή αυξανετε απεριοριστα?
Έχω platinum και είμαι στο Old Chateaux (κάτι τέτοιο τέλως πάντων...).Εκεί βρήκα ένα Rotom και θέλω να ρωτήσω αν το πιάνεις μόνο μια φορά στο game και αν ισχύει εκείνο το κόλπο με το soft restart μέχρι να μου βγει shiny.Επίσης,πότε να το κάνω save το game,όταν είμαι μπροστά από την tv?Ευχαριστώ.
1.Ναι,μπορείς να το πιάσεις μόνο μία φορά.Βέβαια,μπορείς να κάνεις αβγά Rotom με ένα Ditto Wink
2.Ναι,ισχυεί το κόλπο.Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να βρεις shiny μέσω breeding για να μπορέσεις να έχεις και το κατάλληλο Nature Wink
3.Γιατί να μην το κάνεις μπροστά στην τηλεόραση;Δεν παιζει κάποιο ρόλο.Πρακτικά,όμως βολεύει να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Rotom.
Μου το εξηγείς λίγο...τι εννοείς μέσω breeding?Πριν πάρω το αυγό θα κάνω save και μετά τι πιθανότητες έχω να είναι shiny?Πως θα κάνω soft restart και τι πιθανότητες έχω να είναι shiny?
Αν δεν αναφερόμαστε σε chaining, οι πιθανότητες για shiny είναι 1/8192, είτε πρόκειται για wild Pokémon είτε για αυγό.

Αν κάνεις save πριν πάρεις το αυγό, κάθε φορά θα σου σκάει το ίδιο με πριν (εκτός από τα IVs, αυτά αλλάζουν). Αν θες να βρεις shiny από αυγό, απλά σκάε πολλά αυγά, όχι το ίδιο πολλές φορές.
Ποιος από τους δύο γονείς περνάει τα IVs στο παιδί;Ο αρσενικός ή ο θηλυκός;
ο αρσενικος
ΦΤΟΥ!Τεσπα,θενξ.
Βασικα δεν ειναι σωστη η απαντηση του Chaos, τα IVs στα bred Pokemon μπορουν να περαστουν ειτε απο τον αρσενικο μονο γονεα, ειτε απο τον θηλυκο και μερικες φορες μπορει και απο τους δυο. Ειναι τυχαια η επιλογη και των γονεων που θα περασουν τα stats, αλλα και ποια stats θα περασουν. Επισης εκτος των stats απο τους γονεις το παιδι θα εχει και τυχαιως επιλεγομενα stats.

Για παραδειγμα,εστω οτι εχουμε εναν γονιο Α με IVs Α/Α/Α/Α/Α/Α κι εναν Β με IVs Β/Β/Β/Β/Β/Β. Ενα παιδι που θα μπορουσε να βγει θα ητανε στα IVs: 3/Α/25/Α/Α/Β.

Κοινως ειναι (σχεδον) τελειως τυχαιο τι IVs θα προκυψουν. Ο μονος τροπος για να ελεγξεις τη διαδικασια εν μερει θα ειναι στις HG/SS οπου θα μπορεις να περνας ενα stat απο τον καθε γονιο βαζοντας του να κραταει το αντιστοιχο Power Item του στατιστικου οταν τον βαζεις για γονιο.
Οκ then.Ευχαριστώ!Θα με βοηθήσει πολύ αυτό!
Exm...auto den ginetai mono stis HG/SS?
(19-11-2009 10:42 PM)skorp Wrote: [ -> ]Exm...auto den ginetai mono stis HG/SS?

(18-11-2009 05:12 PM)Adk Wrote: [ -> ]Ο μονος τροπος για να ελεγξεις τη διαδικασια εν μερει θα ειναι στις HG/SS οπου ...

Also, μικρή διόρθωση στον Adk, αν δεν κάνω λάθος οι γονείς περνάνε μέχρι 3 IVs, άρα το 3/Α/25/Α/Α/Β δεν μπορεί να βγει. Πιθανό παιδί θα ήταν το 3/Α/25/Α/Α/5.
Πιθανον να εχεις δικιο... δεν το πολυθυμομουν αυτο το part. Θενκς Toungue
Αν breedάρω θηλυκό Pokemon με Ditto και θέλω να περάσω το Nature στο παιδί,τότε σε ποιον από τους γονείς θα πρέπει να δώσω το Everstone;
Σε οποιον απο τους 2 γονεις εχει το nature που θες να περασεις. Smile
Reference URL's