Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
=_=

Εννοώντας οτι απαγορεύεται η συζήτηση για downloads και roms και emulated games και λοιπά παράνομα θέματα και βάζω πολλά "και".
Δεν μπορείς να πάρεις -νόμιμα- προς το παρών τις HGSS, εκτός και αν αγοράσεις τις Ιαπωνικές εκδόσεις. Το τι κάνει ο καθένας σπίτι του με τα downloads είναι άλλο θέμα, αλλά σου λέω, εδώ κανείς δε θα σου πει από πού να την κατεβάσεις, γιατί απαγορέυεται :Ρ

Hint: l2Google
To να την κατεβάσεις είναι παράνομο. Στο μόνο που μπορούμε να σε βοηθήσουμε είναι να την παραγγείλεις και να την αγοράσεις όπως θα έπρεπε να κάνει όλος ο κόσμος.
Πήγαινε λοιπόν σε τίποτα ebay, amazon κτλ ή από εδώ
kai na th agorasw sta iopwnika!?
tespa euxaristwDodgy
Που βρίσκεται ο κωδικός για τους πόντους του dsi ware???
Έχω 1000 πόντους αφού αγόρασα πρόσφατα dsi?
ναι. εχεις 1000 ποντους γι αρχη και μπορεις να παιρνεις κι αλλους, αν πας να παρεις μια καρτα απ το πλαισιο, φνακ ή οπου την χει, στην οποια αν βαλεις τον κωδικο της στο dsi σ, θα σ δωσει και τους αντιστοιχους ποντους
Που είναι ο κωδικός???
Δεν χρειάζεται κωδικός για τους πόντους που είναι μαζί με το σύστημα, την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο DSi Shop, ο λογαριασμός σου θα έχει 1000 πόντους.
Μιας και το ανεφερε ο Saras,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το DSi Ware;Επισης,τι ειναι αυτοι οι ποντοι,σε τι χρησιμευουν,πως τους μαζευω και τι ειναι αυτοι οι κωδικοι και οι καρτες που λετε;
2 ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ...
1)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ POKERUS + ΤΟ POKESAV?
2)Μπωρο να παρω το pokewalker ξεχωριστα απο το παιχνιδι σε περιπτωσει που ειναι ελλειπες στην ελλαδα?
1)Το pokerus είναι ένας ιός που πάρα πολύ σπάνια(πιο σπάνιο και από shiny pokemon) μεταφέρεται σε pokemon(αυτό γίνεται μέσω wild battles) και είναι πολύ ευεργετικός, αφού διπλασιάζει τα EPs που κερδίζεις σε κάθε μάχη, μόνο αρνητικό του είναι ότι μειώνει το hapiness. Για να τον μεταδώσεις άφησε ένα μολυσμένο ποκεμον στην εξάδα σου και κάνε μάχες. Γιατρεύεται όμως στις 12 το βράδυ εφόσον το ποκεμον είναι στην εξάδα και στο summary αφήνει ένα πρόσωπο που σημαίνει ότι δε μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλα ποκεμον(τα EPs συνεχίζουν να αυξάνονται). Γι' αυτό φρόντιζε πάντα να κρατάς κάποια μολυσμένα ποκεμον στα boxes σου.

To pokesav πάλι απ' ότι ξέρω είναι ένα ( D: παλιο)πρόγραμμα που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τέλεια ποκεμον(σε λογικά πάντα πλαίσια-γι'αυτό και δε με ενοχλεί και τόσο να τα χρησιμοποιεί ο άλλος στις μάχες) πράγμα για το οποίο χρειάζονται άπειρες ώρες breeding. Μέσα σε 5 λεπτά σου φτιάχνει ποκεμον με max IVs, τέλεια moveset κτλ - πράγμα άδικο για όλους εμάς που λιώνουμε για ώρες breedάροντας για καλά αβγά τα οποία σε καμία περίπτωση δε θα είναι τόσο καλά όσο του sav. Προσωπικά το θεωρώ hack και πιστεύω πως είναι από τους λόγους που παρακμάζει το παιχνίδι, αν και τώρα πια είναι πολύ διαδεδομένο.

2)Δεν είμαι σίγουρος, αν και δε νομίζω να υπάρχει κάποια έλλειψη. Όπως και με τις fr/lg θα πωλείται μαζί με το παιχνίδι οπότε μη φοβάσαι.
εχω αγορασει την heart gold στα ιαπονικα και επειδη δεν σκαμπαζω γρι απο ιαπωνεζικα θελω λιγη βοηθεια
(btw for those who wanna buy it search Ebay its awesome!)
ξερει κανεις που πιανουμε suicune? thanks in advance Smile
http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/legends.shtml

Also, αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, ρώτα μέσα σε spoiler tags, δεν θέλουν όλοι να μάθουν από τώρα τα πάντα για τις HG/SS, συμπεριλαμβανομένου και εμού.
egw pali exw mia alli erwtisi...mia mera stin diamond eixa afisi to rotom stin daycare kai mou ekane auga...einai fisiologiko?
Βεβαίως, δεν είναι legendary το Rotom. Ανήκει στο egg group Indeterminate.
http://www.legendarypokemon.net/pokedex/rotom
Reference URL's