Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το Rhyperior που προορίζεται για singles έχει αδυναμίες 1.33x και 2.66x,δεν έχει καμία 4x.
EDIT:Και το Snorlax μου φαίνεται εύκολο να το σταματήσεις με τέτοιο σετ.
παιδιά την TM10 Hidden Power που μπορώ να την βρώ στην Platinum?
Στο καζίνο.
guys, το base power του Grass Knot πως μπορώ να το υπολογίσω;
Πας στο Pokedex ,βλέπεις το βάρος του Pokemon και υπολογίζεις.

Target's weight Power
0.1 - 22 lb. 20
22.1 - 55 lb. 40
55.1 - 110 lb. 60
110.1 - 220 lb. 80
220.1 - 440 lb. 100
440.1 lb. or more 120

(Από Bulbapedia).
Παιδιά άρχισα να παίζω platinum αλλά κόλησα. Λοιπόν όποιος βοηθήσει θα πάρει +1 rep. Έχω φτάσει στην Veilstone City πήρα το έμβλημα από την Maylene βοήθησα την Dawn να πάρει πίσω το Pokedex πήγα στην αποθήκη με τον αστυνομικό και μου είπε ότι χρειάζομαι ένα ειδικό κλειδί. Πάω λοιπόν απέξω από τα headquarters για να βρω το κλειδί αλλά δεν είναι κανείς εκεί!!!!Angry Μπαίνω στο κτίριο κανένας δεν μου το δίνει!!!!!Angry Διαβάζω στο pokedream ότι ένας Grunt το πετάει κατά λάθος απέξω από τα αρχηγεία αλλά δεν είναι κανένας έξω.Angry Μπορεί να είναι απλώς νούμπικη ερώτηση και να πρέπει να κάνω πρώτα κάτι άλλο αλλά καίγομαι να μάθω!
εμ βασικά πρέπει να πας αλλού.Προς τα κάτω νομίζω αλλά γενικά όχι σε αυτή την πόλη.Κι εγώ είχα σκαλώσει εκεί xD
Ναι, το πετάει κατά λάθος όταν πας εκεί για πρώτη φορά ένας από αυτούς(νικώντας τον σε μάχη) και τρέχει να φύγει και του πεύτει το κλειδί σε Pokeball style κάτω στο έδαφος.
Τώρα αν θέλεις για περισσότερα http://pokedream.com/games/diamondpearl/...stone2.php
Σου λεέι αναλυτικά step by step τι να κάνεις και που βρίσκονται όλα τα αντικείμενα etc.

PS:Rep μην μου δίνεις για αυτόν τον λόγο, δεν χρειάζεται.
Βασικά λάθος έκανες δεν λέμε για D/P,για Plat λέμε.Συνεχίζεις νομίζω προς Pastoria και ξανανεβαίνεις όταν πιάσουν τα 3 από τις λίμνες για να τα ελευθερώσεις όταν έχεις 7 εμβλήματα και πας και στις 3 λίμνες να σιγουρευτείς ότι τα πήρανε(αναγκαστικά σε στέλνουν).
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Βασικά σωστά τα είπε ο GS. Λοιπόν για να πάρεις το κλειδί πρέπει να συνεχίσεις την περιπέτεια ως την Pastoria να πάρεις το έμβλημα, να ξεθεώσεις στο κυνηγητό τον gruntPilot να πάρεις το γιατρικό για τα παλαβά PsyduckDance να φτάσεις στην Celestic για να σου δώσει η γριά το surf να πας Canalave να πάρεις το έμβλημα να τρανταχτείς λιγάκι από την έκρηξη και μετά να πας στην Valor πρώτα verity μετά και τέλος Acuity για να δεις ότι τα θρυλικά έπεσαν θύματα απαγωγής.Fool Έπειτα πας στην Veilstone συνεργάζεσαι με την διεθνή αστυνομία και μπουκάρετε στα αρχηγεία.Comando
Μμ εφόσον δεν ξέρω και τόσα από μάχες... Το baton pass πιάνει όταν ο άλλος κάνει mean look?
Αν όχι, τότε αν κρατάει ο πκμν σου shed shell θα πιάσει?? (προς το παρόν ξέρω ότι το shed shell είναι για abilities wobbuffet, dugtrio, magnezone, probopass, δε ξέρω αν πιάνει με mean look και τα σχετικά)
οταν ο αλλος κανει mean look, το baton pass δεν πιανει, εκτος κι αν το ποκεμον κραταει shed shell. σ οτι αφορα τα abilities, θα ναι σαν το mean look.....
(30-06-2009 11:49 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]οταν ο αλλος κανει mean look, το baton pass δεν πιανει, εκτος κι αν το ποκεμον κραταει shed shell. σ οτι αφορα τα abilities, θα ναι σαν το mean look.....

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι πιάνει και περνάει το mean look στο Pokemon που βάζεις.Μετά θες το shedd shell νομίζω.Και ναι αν κρατάς Shed Shell φεύγεις από mean look.
Ξέρετε αν θα γίνει ήβεντ για Arceus wi-fi\wireless?
στην ιαπωνια πιστευω οτι θα γινει, αλλα εδω, χλωμο το βλεπω.... Sad
Reference URL's