Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Μήπως θυμάσαι σε ποιό παιχνίδι σου συνέβη τη αυτό????
Χμμ...νομιζω ηταν στην Crystal,στην οποια κασετα υπηρχαν πολλα glitches τα οποια μπορουσες να εκτελεσεις και γινοντουσαν διαφορα παραξενα πραγματα...Αλλα,επειδη εχουμε βγει λιγο εκτος topic,καλυτερα οποιος εχει ερωτηση,να την κανει η να κοιταξει τι ειπε ο Arty2 στο πρωτο post.
#s...3#pid38643
Τα stats, Nature, Ev κ.τ.λ. του Latios/Latias καθορίζονται από την αρχή του παιχνιδιού ή όταν το συναντήσεις για πρώτη φορά???

Και στην Crystal, POKERULER, γίνετε να σου διαγραφούν τα αποθηκευμένα δεδομένα από μόνα τους!!!
Οταν πιασεις αυτο το pokemon,θα εχει καποια stats(attack-180,defence-160{για παραδειγμα}) και μια nature.Tα stats και τα evpoints τα ανεβαζεις εσυ ανεβαζοντας level.(Συγκεκριμενα,τα evpoints τα ανεβαζεις νικωντας ενα ιδιο pokemon πολλες φορες,{που ξερεις οτι θα σου δωσει evpoint}και στο τελος το pokemon παιρνει ribbon,αφου εχει σε ολα τα stats συνολικα 510 evpoints)
Φυσικα,εννοειται οτι τα stats εξαρτωνται απο την nature.
Αντί για EV ήθελα να γράψω IV. Άρα τα stats, Nature, IV κ.τ.λ. του Latios/Latias καθορίζονται από την αρχή του παιχνιδιού ή όταν το συναντήσεις για πρώτη φορά???
Αυτα που σου ειπα απο πανω ισχυουν για την ερωτηση σου.Και το ανεβασμα των IVS απο'σενα εξαρταται.Επισης,ΜΟΝΟ τα base stats καθοριζονται απ'την αρχη του παιχνιδιου(και την nature,οπως τα IVS).
Και θα μπορουσες καλλιστα να κανεις edit στο post σου,αντι να το γραψεις δευτερη φορα.
που είναι και τί είναι το Forest Manor??????????
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Αντί για EV ήθελα να γράψω IV. Άρα τα stats, Nature, IV κ.τ.λ. του Latios/Latias καθορίζονται από την αρχή του παιχνιδιού ή όταν το συναντήσεις για πρώτη φορά???
Όταν το συναντήσεις πρώτη φορά. Αν το κλείσεις και το ξανασυναντήσεις, αλλάζουν τα stats και τα σχετικά.

diagre Wrote:που είναι και τί είναι το Forest Manor??????????
99% εννοείς το Old Chateau στο Eterna Forest. Έτσι πρέπει να το λένε στην ιαπωνική D/P.
ευχαριστώ Ninjomewtwo
Εάν βγει η κασέτα την ώρα που το σύστημα δουλεύει τι μπορεί να πάθε το παιχνίδι???

Και ευχαριστώ.
Το ειχα πει την προηγουμενη φορα.Μπορει να σου μηδενιστει αλλα μπορει και να τη γλιτωσεις.Τουλαχιστον εμενα,ετσι μου ειχε γινει.
Ναι αλλά δεν μιλάω για τις παλιές κασέτες (GBC). Μιλάω για την Diamond.
Ναι, ε; Εγώ το έχω κάνει 3-4 φορές και δεν μου έπαθε τίποτα, στρέιντζ
Ναι αλλα με ειπες ''στρειντζ''.Και εγω απλα σου ειπα οτι μου εχει συμβει.Τωρα,αν εσυ θες να το ρισκαρεις,καν'το,τι να σου πω...
Mερικοι,οταν εχουν αυτο το προβλημα,{που σου βγαζει αντι για continue,new game στην οθονη εναρξης}φυσανε την κασετα και συνεχιζουν....και πετυχαινει....
Looooooooooool
-.- strange, στρέιντζ
Reference URL's