(18-02-2009 09:51 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Tweaking glithc; Τι εννοείς; Μήπως εννοείς "Cloning glitch" ;
Aλήθεια το "Cloning glitch" πως γίνεται;
δες
εδώ
για να καταλάβεις , εγώ σχεδόν το έχω κάνει....
(19-02-2009 08:28 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]για να καταλάβεις , εγώ σχεδόν το έχω κάνει....
και πετυχε??
(19-02-2009 08:28 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]δες εδώ
για να καταλάβεις , εγώ σχεδόν το έχω κάνει....
Ευχαριστώ αλλα δεν θα το επιχειρίσω!
Δυστηχώς όχι , το δοκίμασα 5-6 φορές αλλά τη μια ξεχνιόμουν και δε μετρούσα , μετά πήγαινα μέσα και το έκανα ύστερα από μισή ώρα και μετά χτυπούσαμ τηλέφωνα! όμως θα το πετύχω που θα μου πάει...
Γίνετε να συνδιασεις κάπια πόκεμον; εχω ακούσει κατι αλλα δεν ξέρω
Όχι. Ούτε γίνεται, ούτε θα γίνει. Αυτά που έχεις ακούσει είναι ψέματα.(πχ. Venustoise κτλ.)
paidia exw akousei kapious na lene 8a ekpedeusw to speed tou mudkip i 8a ekpedeusw to attack tou charizard ktL!afto pws ginete??
άκου, με αυτό που είπε ο φίλος σου ενοούσε να δόσεις στο pokemon σου effort points στο speed και attack του. τα effort points είναι κάτι πόντοι που όταν ένα pokemon έχει 252 effort points (max 255) θα έχει περρισότερο attack απ' ότι ένα με π.χ. 0. Τα pokemon σου πέρνουν E.P. κάθε φορά που πολεμάνε αλλα pokemon, το πως θα ξέρεις πόσα και τι effort points δίνει το κάθε pokemon μπορείς να πας στο pokedex και να δεις. ελπίζω να βοήθισα...
me psiloberdepses alla tespa...ok thnx...voh8ises
effort points omos pos dineis??
Γράψτε στο google tweaking glitch να δείτε τι λέω
Απλά όμως μαυρίζει η οθόνη γιατί δεν φορτώνονται καλά οι εικόνες, δεν έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες όσο ελπίζουν μερικοί που θέλουν τα Shaymin και Darkrai...
Τι γίνετε με το Mystery gift;