Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Μετα την hyper rank ειναι η master rank.
Kai erotw twra egw mias kai anafer8hke to 8ema' to Giratina pws ginetai na to pareis sthn Pokemon Mystery Dungeon Explorers of the Sky?kai pws ginetai Origin forme?
Thanks in advance.
μετα την μαστερ ρανκ τι ειναι? ξερει κανεις
Δεν υπαρχει rank μετα απο την master rank , αν εξαιρεσεις το secret rank που παιρνεις οταν σωσεις τον Scizor
ναι δηλαδη τελιωνει το πιχνιδι
οχ παιχνιδι οχι πιχνιδι
Όχι.Δεν τελειώνει το παιχνίδι.Αφού σώσεις το Scizor έχεις ακόμη αρκετό δρόμο απ' ό,τι θυμάμαι.

ΥΓ:Δεν είναι ανάγκη να ξαναποστάρεις για να διορθώσεις το λάθος σου.Απλά πάτα το κουμπί "edit" που βλέπεις στο κάτω-δεξί μέρος του ποστ σου.
μα δεν ειμαι μαστερ ρανκ και εχω σωσει το scizor και εχω νικησει τo Darkrai
ahem ahem spoiler plz. also poies einai oi first priority moves?(λίστα εννοω, όχι τι είναι)☺
τελος παντον την ειδες την τενια?αυτη που γραφω
(07-03-2010 06:37 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]ahem ahem spoiler plz. also poies einai oi first priority moves?(λίστα εννοω, όχι τι είναι)☺

Απλές κινήσεις < Aqua Jet, Bullet Punch, ExtremeSpeed, Ice Shard, Mach Punch, Quick Attack, Shadow Sneak, Sucker Punch και Vacuum Wave (θεωρητικά τα Fake Out και Bide πάνε εδώ αλλά δεν παίρνω και όρκο για το τι απ' όλα βαράει πρώτο) < Protect, Detect, Endure και Follow Me < Snatch και Magic Coat < Helping Hand
Οταν βαζω ενα αυγο μαζι με ενα pokemon με flame body/magma armor ο χρονος που κανει για να σπασει διαιρειται δια 2, σωστα?Αν βαλω ενα αυγο με 2 ή περισσοτερα pokemon με flame body/magma armor τι γινεται?
Σωστά. Αν όμως βάλεις επιπλέον Pokemon με αυτά τα ability δεν αλλάζει κάτι, δεν είναι αθροιστικά.
2 ερωτησεις:

1)υπαρχει πιο ευκολος τροπος να βρεθει το beldum στην platinum εκτος απο το να προσπαθεις να πιασεις lvl 51?

2)Ειναι αληθεια πως ενα pokemon που το εχεις πιασει σε μεγαλο lvl θα ειναι πιο αδυναμο απο ενα ιδιο pokemon που εχει εκπαιδευτει μεχρι το συκεκριμενο lvl?
1. Υποθέτω πως εννοείς να το πιάσεις με swarm,δηλαδή να σου το πει η αδερφή της Dawn ή να το δεις στην τηλεόραση.Αν αυτό είναι που εννοείς,τότε όχι,δεν υπάρχει άλλος τρόπος (πόσο μάλλον πιο εύκολος)

2. Ναι.Είναι αλήθεια.Γιατί το Pokemon όταν νικάει ένα άλλο Pokemon παίρνει EPs σε κάποιο στατιστικό (το πόσα EPs παίρνει και σε ποιο στατιστικό εξαρτάται από το Pokemon που νικήθηκε).4 EPs ισοδυναμούν με 1 πόντο στο στατιστικό.Το προπονημένο Pokemon λοιπόν έχει πάρει EPs (αφού έχει νικήσει άλλα Pokemon),άρα τα στατιστικά του είναι μεγαλύτερα απ'ότι θα ήταν αν δεν είχε προπονηθεί.Αυτό ισχύει για Pokemon που είναι το ίδιο καλά,δηλαδή έχουν τα ίδια IVs.

Τώρα ένα απροπόνητο Pokemon θα μπορούσε να έχει υψηλότερα στατιστικά από το προπονημένο αν είχε καλά IVs.Δεν είναι απαραίτητο όμως ένα απροπόνητο Pokemon να έχει υψηλότερα στατιστικά από ένα προπονημένο μόνο και μόνο επειδή έχει καλά IVs.Απλά μπορεί να τύχει κάτι τέτοιο.Εξαρτάται από το πόσο καλά είναι τα IVs του ενός και πόσο του άλλου.

Επειδή μπορεί να σε μπέρδεψα αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν IVs (νομίζω πως εξήγησα γρήγορα τον όρο EPs,αλλά έγινε κατανοητό).Τα IVs καθορίζουν το πόσο καλό μπορεί να γίνει ένα Pokemon.Ένα Pokemon γεννιέται/πιάνεται με ορισμένα IVs σε κάθε στατιστικό.Αυτά δεν αλλάζουν με τίποτα.

Αν δεν εξήγησα κάτι καλά (πράγμα διόλου απίθανο) ας μου το πει κάποιος.
Σωστά απάντησε ο Σπύρος, αλλά αυτό που υποθέτω ότι ρωτάει ο Vezok αφορά το αν είναι καλύτερο να εκπαιδεύσει ένα Pokemon από αυγό ή να το πιάσει άγριο σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Στο επίπεδο 51 πχ που ήταν το παράδειγμα του Metang, ναι, ισχύει ο,τι ακριβώς είπε ο Σπύρος, αλλά τελικά, υποθέτω θα το φτάσεις στο επίπεδο 100 όπως και να έχει, άρα θα το εκπαιδεύσεις, οπότε είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα αν το έχεις απο μικρό ή μεγάλο επίπεδο.

Εαν θες να αποκτήσεις μια καλύτερη άποψη πάνω στο πως λειτουργεί το σύστημα της εκπαίδευσης, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό μας: http://www.legendarypokemon.net/training_el
Reference URL's