Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Υπαρχει ενα event για victiny μεχρι τις 22 Απριλιου και θα μοιραστει και ενα victiny στην ιαπωνια σε οσους πανε να δουν τις ταινιες.Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο προς το παρον..
Ναι το ξέρω αυτό το έχω το victini μέσω WFC...αν δεις το post μου λέω event παρόμοιο με το celebi Που μοιραζόταν σε διάφορα plaisio και το victini σε διάφορα carrefour και δεύτερον αναφέρομαι σε παλιά legendary pokemons!
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι (και λογικό είναι, δεν πρόλαβαν να τελειώσουν τα προηγούμενα Toungue). Ό,τι ανακοινωθεί και όποτε ανακοινωθεί πάντως θα το δεις στη λίστα με τα events στην κεντρική σελίδα. Ειδικά events που αφορούν την Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα αναφέρουμε.
Δεν μπορω να συνδεθω μέσω wifi USB connector. Κατέβασα την τελευταία έκδοση και ακολούθησα κανονικά τα βήματα,αλλα ξαφνικά κόβεται το σήμα.
Μολις πήρα ένα Reshiram απο GTS, αλλα έχει κάτι που με ανησήχησε...Πρώτον ειχε πιαστει στο lvl 52(ακριβώς όπως αυτο του Ν). Δευτερον έχει ακρβώς τις ίδιες κινήσεις με αυτο του Ν. Μηπω΄ς είναι hacked? Έγω το έστειλα αμέσως στο GTS ελπίζοντας πως έτσι δεν θα πάθει κάτι το παιχνίδι. Μήπως πρεπει να το κάνω release?
Πράγματι υπάρχει κωδικός για να πιάνεις pokemon άλλων.Και αφού ειναι 52 lv. και όχι 50 όπως το πιάνεις στο παιχνίδι και έχει ίδιες κινήσεις με του N,ναι, είναι hacked
Ένταξει κάποιος το πήρε στο GTS. Το παιχνίδι υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι? Πως μπορώ να σιγουρευτώ? Καταραμένοι hackers...

Terraplant:

Δε φταίει το USB connector, φταει το DS. Το πάθαινα κι εγώ με Wi-Fi. Συνέχισε να πρσπαθείς να συνδεθείς και μετα απο αρκετές φορες θα συνδεθεί.
Ειναι πολυ σπαστικο αυτο που γινετε με τα χακαρισμενα ποκε τωρα να σου πω δεν νομιζω να παθει κατι η κασετα αλλα περιμεναι να σου απαντισει κανενας πιο εμπιρος απο το σαιτ
Paidia exw ena filo pou xrisimopoiei action replay m enan kwdiko p pianeis pokemon allwn trainers k den exei pa9ei tipota to game tou.Odws songohan einai spastiko auto me ta hacked pokemon diladi r file paizeis pou paizeis me kwdikous einai anagi na anevazeis pokemon sto gts:/
Ξερει κανεις κανενα καλο μερος για προπονηση στη white εκτος απο το πρωταθλημα?
Στα 2 γήπεδα στην Nimbasa αλλάζουν κάθε μέρα οι trainers. Είναι γύρω στα 64-67 level, δεν είναι άσχημο μέρος για grinding.
*Κατι μ' έπιασε και είπα να ξανασχοληθώ με τα pokemon*
Με την ιδιότητα Compoundeyes, πόσο αυξάνεται η πιθανότητα ένα pokemon να κρατάει ένα αντικείμενο;
(Ακόμα στη 4η γενιά είμαι btw)
Ναι. Δε θυμάμαι όμως κατά πόσο...

Έχω κι εγώ μια ερώτηση: Μήπως γνωρίζουμε πότε θα πάρουμε εμείς αυτά τα παιχνίδια;
Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα...
(17-03-2011 02:53 PM)herooftime Wrote: [ -> ]*Κατι μ' έπιασε και είπα να ξανασχοληθώ με τα pokemon*
Με την ιδιότητα Compoundeyes, πόσο αυξάνεται η πιθανότητα ένα pokemon να κρατάει ένα αντικείμενο;
(Ακόμα στη 4η γενιά είμαι btw)

Outside of battle

In Pokémon Emerald and all subsequent games, if the Pokémon with the ability leads the party, even if it has fainted, the chance of finding a Pokémon in the wild holding an item increases by 50%.

(bulbapedia)
Reference URL's