Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Εννοώ να το ΞΑΝΑνικήσεις το Elite four μετά το run. Εκτός αν εννοείς και εσύ το ίδιο. Μόλις γυρίσει στη Pokeball χάνονται τα boosts, εκτός αν κάνεις Baton pass οπότε μεταφέρονται στο επόμενο Pokemon.
Για το Virizion απλα ξανανίκησε τους Elite four και γύρνα εκεί που το έπιανες. Αυτό νομίζω ισχύει για κάθε θρυλικό των Generation IV & V. Άσχετο, αλλα πώς βάζω spoiler?
[.spoiler=τίτλος]περιεχόμενο[./spoiler]
Χωρίς τις τελείες δείχνει κάπως έτσι:
τίτλος (Click to View)
Παιδιά έχω μια ερώτηση......γίνεται να βρω και άλλη Masterball στη LeafGreen ή στη Sapphire???? Και πείτε μου σας παρακαλώ, έναν τρόπο να πιάσω του Suicune στη LeafGreen, του έχω κάνει (πριν 2,5 χρόνια) burn stat, και έχω μόνο 3 γύρους να το πιάσω! Ευχαριστώ.
Kane save prin pas na to polemhseis kai prospathise na to piaseis. An ta katafereis kalws,an oxi reset.

Pou vrisketai sthn White aytos pou kanei ektimhseis gia ta IV?
(29-03-2011 11:14 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Pou vrisketai sthn White aytos pou kanei ektimhseis gia ta IV?

Terraplant το κακό είναι πως δεν είναι σε ένα συγκεριμένο μέρος αλλά σε διάφορα μέρη και κάθε φορά προσπαθώ να το βρώ....
Enas tropos pou me volepse einai na allazeis synexeia perioxh mexri na erthei ekei pou eisai.
(29-03-2011 11:23 PM)giannis95char Wrote: [ -> ]Terraplant το κακό είναι πως δεν είναι σε ένα συγκεριμένο μέρος αλλά σε διάφορα μέρη και κάθε φορά προσπαθώ να το βρώ....

^ Κατ' αρχάς έχε ένα ~45-49 level Wobbuffet πρώτο στο party σου. Κάθε φορά που αλλάζεις route, πόλη, κλπ, αλλάζει και το μέρος που βρίσκεται το Suicune. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς μια πόλη μου συνδέεται με αρκετά routes χωρίς να χρειάζεται να περάσεις μέσα από κτίρια, σπηλιές, κλπ, π.χ. η Viridian συνδέεται με 3 routes. Πήγαινε από το route στην πόλη και πίσω και κάθε φορά τσέκαρε το area του στο PokéDex. Όταν με το καλό έρθει στο στο route που βρίσκεσαι, βάζεις ένα Repel και το βρίσκεις.

Master Ball μπορείς να πάρεις αν έχεις ένα Pokémon με ίδιο ID no. με αυτό που βγάζει η καθημερινή κλήρωση. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην LG η κλήρωση, σίγουρα υπάρχει στη Sapphire πάντως.
Όχι, η LG δεν έχει κλήρωση. Μιάς και το αναφέραμε, στις B/W υπάρχει κλήρωση?
Που είναι το everstone στην platinum;
Σίγουρα στο Underground, άμα σκάψεις για λίγη ώρα θα βρεις εύκολα. Also, wild Geodude και Graveler, 5% πιθανότητα.
(30-03-2011 12:05 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]...
Master Ball μπορείς να πάρεις αν έχεις ένα Pokémon με ίδιο ID no. με αυτό που βγάζει η καθημερινή κλήρωση. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην LG η κλήρωση, σίγουρα υπάρχει στη Sapphire πάντως.

Όμως οι πιθανότητες για να βρώ Master Ball στη Sapphire μου, από την κλήρωση είναι ελάχιστες έως μηδαμινές και η ειρωνία είναι πως ένας φίλος μου μού δάνεισε τη LeafGreen του, για να του περάσω κάποια σημεία, και μου είπε αν θέλω να πάρω τη Master Ball του και ,να την κλωνοποιήσω στην Emerald..Όμως δεν έχω 2ο GB AngryAngry
Pws mporw na dw me akriveia ta IV se 1 Lv pokemon sthn Platinum?
Πρέπει να κάνεις Wi-Fi Battle στα 100Lv, ΚΑΙ ΤΟΤΕ να χρησιμοποιήσεις το IV calculator.
Reference URL's