Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
καλαDodgy!παλι καλα που εχω και ενα κανονικο 51 lvlBig Grin
Ρε παιδια για λυστε μου μια απορια! αν παρουμε κατι απο το GTS και δουμε οτι εχει πιαστει στο μερος που πιανεται και οτι εχει πιαστει στο lvl που πιανεται πως καταλαβενουμε οτι ειναι απο axon re play ( αν ειναι) ?
(09-09-2011 03:20 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Ρε παιδια για λυστε μου μια απορια! αν παρουμε κατι απο το GTS και δουμε οτι εχει πιαστει στο μερος που πιανεται και οτι εχει πιαστει στο lvl που πιανεται πως καταλαβενουμε οτι ειναι απο axon re play ( αν ειναι) ?

Τοτε μονο με legality check.Η απο σινγκεκριμενα στοιχεια του........αν θες ενενκσε τα iv's του με αυτο και αν σου βγαλει "Imposible" σε κανενα στατ η εειναι hacked η κατι κανεις λαθος

http://www.metalkid.info/Pokemon/Calculators/IV.aspx
'H an ta IVs einai ola 31, an einai piasmeno me master ball kai den einai legendary(mallon hack einai) h' an einai piasmeno me cherish ball,safari ball,ktl. Enallaktika, kaneis mia maxh sto battle subway me auto to pokemon anamesa sta dika sou, apo8hkeveis to video ths maxhs kai prospa8eis na to anevaseis sto GTS.An yparxei provlhma me kapoio pokemon sou 8a sto pei alliws 8a anevei kanonika.
Εμ, είναι προφανές. Όταν μπορείς να κάνεις hack όσα θέλεις, γιατι να μην το δώσεις;
Πώς μπορώ να πάρω κανένα ωραίο θέμα για το Box στο PC και το C-Gear? Big Grin
(15-09-2011 09:04 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Πώς μπορώ να πάρω κανένα ωραίο θέμα για το Box στο PC και το C-Gear? Big Grin

Για να πάρεις C-Gear skin:

Κάνε account στο Pokémon GL.
Στην αρχική σελίδα κάνε login και πάτα promotions.
Διάλεξε ποιά skins θες και βάλε τον ανάλογο κωδικό.
Μετά γύρνα στην αρχική σελίδα Pokémon GL.
Πάτα Customize.
Διάλεξε αυτά που θες και πάτα customize game.

Από το DS σου, βάλε ένα Pokémon για ύπνο μέσω του C-Gear.
Μπες στο Pokémon GL, μπες DW ή ότι άλλο θες (δεν είναι υποχρεωτικό) και μετά ξύπνα το από το C-Gear πάλι.
Congratz, έχεις νέα skins.
Ωραία, τί θα μας βάλει να κάνουμε μετά η Nintendo; Μήπως να χορέψω και γυμνός; Big Grin
Έλεος... tm;wd
Ti noob 8ee mou... Toungue

Btw, to 2o Pikachu C-Gear skin vale. Kati me championship leei.
Παιδιά προσπαθώ να πάρω χρυσή Trainer card στη Ruby αλλά δεν μπορώ να πάρω το 4ο αστέρι.Είχα 3 και κοίταξα τι χρειάζεται για το τελευταίο και ήταν οι διαγωνισμοί.Τους κέρδισα όλους αλλά τίποτα.Μήπως φταίει που γράφει internal battery has run dry?Επίσης μπορεί κάποιος να γράψει τι πρέπει να κάνω για κάθε αστέρι γιατί άλλα λέει το bulbapedia και άλλα το serebii.
Υ.Γ Μην σχολιάσετε που παίζω ακόμα Ruby....
Το ένα είναι σίγουρα Elite Four, το άλλο 70 μάχες στο Battle Tower, το άλλο το Hoenn Dex και μετα όπως λες συνάδελφε είναι οι contests...Όσων αφορά αυτούς πρέπει να μπούνε 5 πίνακες (έναν για κάθε contest) στο μουσείο της Lilycove στον πάνω όροφο. Για να γίνει αυτό αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάνεις μεγάλο σκορ στα αντίστοιχα Master Ranks, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο που πρέπει να περάσεις ή χρειάζεται απλά μεγάλο σκορ σε σύγκριση με το αμέσως επόμενο Pokémon, νομίζω πάντως ισχύει το πρώτο. Πήγαινε στο μουσείο να τσεκάρεις αν έχεις πάρει ήδη κανένα πίνακα, μπορεί να χρειάζεται ας πούμε να μιλήσεις πρώτα στο ζωγράφο που τα κάνει, δε θυμάμαι τη διαδικασία ακριβώς... Good luck man!
Adk thx τα 3 πρώτα μάλλον έχεις δίκιο γιατί είχα 3 αστέρια χωρίς να ασχοληθώ με διαγωνισμούς οπότε τα έχω κάνει σωστά.Αυτό που λες για τους πίνακες το σκέφτηκα και εγώ και έχω πάρει μόνο 2 από τους 5 τον cool και smart.Θα προσπαθήσω και τα άλλα.Αν έχει κανείς καμία στρατηγική ας βοηθήσει.
(24-09-2011 11:49 PM)Adk Wrote: [ -> ]Το ένα είναι σίγουρα Elite Four, το άλλο 70 μάχες στο Battle Tower, το άλλο το Hoenn Dex και μετα όπως λες συνάδελφε είναι οι contests...Όσων αφορά αυτούς πρέπει να μπούνε 5 πίνακες (έναν για κάθε contest) στο μουσείο της Lilycove στον πάνω όροφο. Για να γίνει αυτό αν θυμάμαι καλά πρέπει να κάνεις μεγάλο σκορ στα αντίστοιχα Master Ranks, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όριο που πρέπει να περάσεις ή χρειάζεται απλά μεγάλο σκορ σε σύγκριση με το αμέσως επόμενο Pokémon, νομίζω πάντως ισχύει το πρώτο. Πήγαινε στο μουσείο να τσεκάρεις αν έχεις πάρει ήδη κανένα πίνακα, μπορεί να χρειάζεται ας πούμε να μιλήσεις πρώτα στο ζωγράφο που τα κάνει, δε θυμάμαι τη διαδικασία ακριβώς... Good luck man!

Βασικα........αν εκανες μονο 70 win streak και ολοκληροσες μονο το hoenn dex ισως αυτο να φταιει γιατι εχω ξερω πως χρειαζεσαι 100 νικες και να ολοκληροσεις το national dex για να παρεις τα 2 αστερια.........Confused
Νομίζω ότι αυτά που λες Kingnothing ισχύουν για την 4η γενιά, όχι για την 3η.


EDIT: Από το Serebii:

-Normal Green Card:
This is the first card you get, you need nothing to get it as its there at the start.
-Bronze Card:
This Card is obtained after you get your 1st Trainer Star The First...Obtained by Beating the Elite Four
-Copper Card:
This Card is obtained after you get your 2nd Trainer Star. This is obtained by getting 200 Pokιmon in your Pokιdex
-Silver Card:
This Card is obtained after you get your 3rd Trainer Star. This is obtained by getting a 100 Win Streak in the Battle Tower
-Gold Card:
This Card is obtained after you get your 4th Trainer Star. This is obtained by beating all 5 Types of Contest at the Master Rank Level

Που σημαίνει ότι μάλλον έχεις πάρει το αστέρι από τα contests και σου λείπει αυτό για τις 100 μάχες.
(25-09-2011 10:41 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βασικα........αν εκανες μονο 70 win streak και ολοκληροσες μονο το hoenn dex ισως αυτο να φταιει γιατι εχω ξερω πως χρειαζεσαι 100 νικες και να ολοκληροσεις το national dex για να παρεις τα 2 αστερια.........Confused

Στη Ruby χρειάζεσαι μόνο το Hoenn Dex χωρίς να είναι αναγκαία τα Jirachi/Deoxys και μόνο 50 νίκες στο Tower.

(25-09-2011 10:40 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]Adk thx τα 3 πρώτα μάλλον έχεις δίκιο γιατί είχα 3 αστέρια χωρίς να ασχοληθώ με διαγωνισμούς οπότε τα έχω κάνει σωστά.Αυτό που λες για τους πίνακες το σκέφτηκα και εγώ και έχω πάρει μόνο 2 από τους 5 τον cool και smart.Θα προσπαθήσω και τα άλλα.Αν έχει κανείς καμία στρατηγική ας βοηθήσει.

Αυτό για τους πίνακες σίγουρα ισχύει, πρέπει να μπουν τα Pokémon στο μουσείο για να πάρεις το αστέρι. Για το Beauty, χρησιμοποίησε κάποιο water-type με Rain Dance και Hydro Pump ή κάποιο Pokémon με Elemental Punches. Το Tough ήταν σχετικά εύκολο με τα Regi, μάθε τους Explosion με Heart Scale και με τα Ancientpower και Curse που ξέρουν όταν τα πιάνεις είναι αρκετά εύκολο. Για Cute δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο.

Επίσης μπορείς να κερδίσεις οποιοδήποτε διαγωνισμό πολύ εύκολα με Claydol που ξέρει Secret Power, Cosmic Power, Ancientpower και Selfdestruct/Explosion. Στους 3 πρώτους γύρους κάνεις εναλλάξ Ancient και Cosmic, 4ο γύρο κάνεις Secret και στον 5ο Explosion. Απλά θα χρειαστείς διαφορετικά Claydol για κάθε διαγωνισμό ώστε να τους ανεβάσεις τα σωστά contest stats.
Reference URL's