Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
To βρήκα τελικά!!!! Πάλι καλά που τον τελευταίο χρόνο βελτίωσα τα αγγλικά μου!!! Στη bulbapedia είχε και άλλες εναλακτικές!! Αν νικήσεις τον πρώτο αντίπαλο στο Ceruleam Gym τότε μπορείς να το πάρεις!!! Είμαι χαρούμενος που το απέκτησα!!!!! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin


Edit: Για να μην κάνω συνέχεια spam λέω πως έπιασα και 2ο Mew!!!
παιδιά, στην diamond είμαι στην velstone και μόλις πήρα το storage key από έναν της team galactic, μετά τι πρέπει να κάνω; (είμαι μέχρι το 7ο badge)
2 ερωτήσεις από μένα

Υπάρχει καμιά περίπτωση να ξαναμοιραστούν με event τα pokemon που χρειάζονται για να πιάσεις Zoroark/Zorua στην B/W? Έχω βρεί Zorua μέσω GTS αλλά θέλω και το αυθεντικό της κασέτας μου, μην αναφέρω πόσο ωραία θα ήταν τα celebi και τα legendary beasts για μένα που δεν έχω καμιά παλιά κασέτα.

Επίσης στο dreamworld, έχει κανείς ιδέα για το πως αλλάζουν τα Pokemon που συναντάς; Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ, κάθε μέρα βλέπω συχνά κάποια. Θα το αλλάξει η Nintendo με τον καιρό ή είναι ανάλογο με τι βάζεις για ύπνο;
(18-04-2011 09:40 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]παιδιά, στην diamond είμαι στην velstone και μόλις πήρα το storage key από έναν της team galactic, μετά τι πρέπει να κάνω; (είμαι μέχρι το 7ο badge)

Αν δε κάνω λάθος (ελπίζω να μη το λέω καθυστερημένα) μόλις παίρνεις το Storage key πηγαίνεις στο Galactic Warehouse που βρίσκεται στη Veilstone - αριστερά και βόρεια της πόλης, πίσω από το Department store.
(18-04-2011 10:13 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Υπάρχει καμιά περίπτωση να ξαναμοιραστούν με event τα pokemon που χρειάζονται για να πιάσεις Zoroark/Zorua στην B/W? Έχω βρεί Zorua μέσω GTS αλλά θέλω και το αυθεντικό της κασέτας μου, μην αναφέρω πόσο ωραία θα ήταν τα celebi και τα legendary beasts για μένα που δεν έχω καμιά παλιά κασέτα.

Υπάρχει μια πιθανότητα να ξαναμοιραστεί το Celebi αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα.

(18-04-2011 10:13 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Επίσης στο dreamworld, έχει κανείς ιδέα για το πως αλλάζουν τα Pokemon που συναντάς; Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ, κάθε μέρα βλέπω συχνά κάποια. Θα το αλλάξει η Nintendo με τον καιρό ή είναι ανάλογο με τι βάζεις για ύπνο;

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι έχει να κάνει με τα Dream Points που μαζεύεις.
Από το Pokémon.com:
"Dream Points can be acquired by logging in, making Dream Pals, completing a trade on the Share Shelf, or watering other players' gardens."
"When you accumulate a certain number of points, every time you use Game Sync, the Pokémon you tucked in may gain a level. Depending on your accumulated points, there may also be changes to the Pokémon Dream World."

PS: Κάποια στιγμή μπες λίγο στο chat.
(18-04-2011 10:38 PM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]
(18-04-2011 09:40 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]παιδιά, στην diamond είμαι στην velstone και μόλις πήρα το storage key από έναν της team galactic, μετά τι πρέπει να κάνω; (είμαι μέχρι το 7ο badge)

Αν δε κάνω λάθος (ελπίζω να μη το λέω καθυστερημένα) μόλις παίρνεις το Storage key πηγαίνεις στο Galactic Warehouse που βρίσκεται στη Veilstone - αριστερά και βόρεια της πόλης, πίσω από το Department store.
Οκ, το βρήκα, τώρα είμαι εκεί που έχει το τρίο της λίμνης (mesprit-azelf-Uxie) τι nature είναι καλό για το κάθε ένα;
Τώρα έχω να πάω στο Mt. Coronet
Τα pokemon στο DW οντως αλλάζουν όταν πάρεις 7500 και 10000 Dream points. Για τα Mersprit, Azelf και Uxie, πάρε Modest/Timid, Modest/Timid και Bold/Calm/Timid, αλλα πέριμενε και άλλη απάντηση αν θες μιας και δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτα τα 3.

Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να μπει σε άλλο thread(αν ναι μετακινήστε το):

Φτίαχνω μια ομάδα για Battle Subway Single, μπορείτε να μου πείτε γνώμες και διωρθώσεις; :

Galvantula @Life orb
Nature: Timid
EVs: 252 S.Atk, 252 Speed
Abillity: Compoundeyes

Thunder
Volt switch/T-wave
Energy ball
Bug buzz/Signal beam

Samurott(?) @Leftovers/Zoom Lens(για το megahorn)
Nature: Adamant
EVs: 252 Atk, 252 Speed
Abillity: Torrent

Aqua Jet
Megahorn/X-scissor(?)
Waterfall
???

Για το τρίτο δεν είμαι σίγουρος αλλα παρατήρησα ότι χρειάζομαι κάτι για τα electric types. Είχα σκεφτεί Sigilyph, αλλα μετά είδα πως ένα electric type θα με είχε κάνει σκονη...Τέλος κατέληξα στα Metagross, Excadrill, Krookodile. Ποιο με συμφέρει περισσότερο?
Πως μπορεις να στελνεις γραμματα στους φιλους σου στις δισκρτες
1]Diamond
2]Platinum
3]Soul Silver
4]Black
Μόνο με ανταλλαγή. Δηλαδή βάζεις το mail να το κρατάει ένα Pokemon, επιλέγεις τι θα γράφει με τις λέξεις που σου δίνει, και μετά το ανταλλάζεις στον φίλο/η σου.
Συναντώ συνέχεια τον όρο "subpar", μροπεί να μου πεί κάποιος τι σημαίνει; Επίσης μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα παραπάνω παρακαλώ;
Χρειάζομαι breeding chain που θα μου επιτρέψει να περάσω IVs απο Axew σε Drillbur.
(20-04-2011 01:32 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Συναντώ συνέχεια τον όρο "subpar", μροπεί να μου πεί κάποιος τι σημαίνει; Επίσης μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα παραπάνω παρακαλώ;

Subpar = κάτω από το μέτριο.
http://dictionary.reference.com/browse/subpar

Για το Battle Subway δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, δεν ξέρω αν το AI παίζει με το ίδιο στυλ όπως στην Gen IV.

(20-04-2011 04:20 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Χρειάζομαι breeding chain που θα μου επιτρέψει να περάσω IVs απο Axew σε Drillbur.

Axew - Dragon/Monster
σε
Scraggy - Ground/Dragon
σε
Drilbur - Ground
Θυμάμαι ότι κάπου είχα δει πως η Game Freak είχε ανακοινώσει ότι δεν θα έβγαζε τρίτο παιχνίδι με την Unova στην Gen V. Αν αυτό αληθεύει γιατί όλοι λένε πως θα βγεί η Grey? Επίσης πως μπορώ να πάρω contrary Serperior απο το DW? Τέλος ξέρει κανείς πως μπορώ να παρω το Eeveelution μου απο το DW?
Βασικά έχει ανακοινώσει ότι δεν έχει ανακοινώσει πως δεν θα βγάλει 3ο παιχνίδι. Για το DW επειδή δεν είμαι σίγουρος αφήνω να απαντήσει κάποιος άλλος.
Όχι αυτό ήταν χαλασμένο τηλέφωνο, ακριβώς όπως είπε ο GS. Σε μια βιντεοσυνέντευξη ο Masuda έλεγε απλά πως δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα, με ένα σταθερό και έντονο μειδίαμα στο πρόσωπο.
Snivy και άρα Serperior από το DW, δεν βρίσκεις, προς το παρόν τουλάχιστον.
Για το δε Eeveelution, απλά περιμένουμε την ανακοίνωση. :/
Reference URL's