Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Που είναι καλύτερο να εκπαιδεύσω ένα Pokemon 1lv για ev.train?(εννοώ στην Platinum, και αν γίνεται να μου πείτε και τα 5 ev. spots.)

Thanks in advance Big Grin
Άστο στο DayCare μέχρι να πάει σε ένα καλό level και μετά άρχισε. Wink

Όσοσ για τα EV training spots, έχουμε:

HP: Στο Route πάνω από την Twinleaf, έξαφάνισε τα Bidoof (δίνει 1 πόντο)!
Atk.: Ψάρεμα στη λίμνη στην Twinleaf. Το Gyarados και Seaking (δίνουν από 2 πόντους το καθένα - νομίζω).
Def.: Στη σπηλιά κάτω από την Veilstone. Έχει Hippopotas και Geodude (από 1 πόντο το καθένα).
Sp.Atk.: Old Chateau, σκότωνε Gastly (δίνουν 1 πόντο).
Sp.Def.: Δεν ξέρω. Toungue
Speed: Είναι ένας ψαράς με 6 Magikarp πάνω στη γέφυρα που ενώνει Eterna με Eterna Forest. Πρέπει να είναι ο τρίτος από τα αριστερά (δίνουν από 1 πόντο).
Plus, για special defense σχεδόν όπου δεις θάλασσα με surf. Θάλασσα=tentacool(1 πόντος). Θυμάμαι πήγαινα στις δύο routes γύρω από τη Sunyshore, καμιά φορά βγαίνει και tentacruel(2 πόντοι)
Όμως αν το Pokemon είναι ένα Level θα μπορεί να νικήσει κάποια από αυτά? Όπως τα Tentacool ή τα Gyarados.
(07-01-2011 04:13 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Άστο στο DayCare μέχρι να πάει σε ένα καλό level και μετά άρχισε. Wink

Αλλιώς άλλαζε μόλις αρχίσει η μάχη.
Μάλλον θα αρχίσω με την συμβουλή του Σπύρου και μετά θα ακολουθήσω σε κάποιες δυσκολίες αυτό που είπε ο GS. Και μια τελευταία απορία...(είναι η πρώτη μου φορά που κάνω σωστό ev.train και θέλω να είμαι σίγουρος Toungue) Effort Point το Pokemon κερδίζει αν νικήσει στην μάχη ή μόνο γιατί μπήκε στην μάχη? Και τι γίνεται αν χτυπήσω ένα Pokemon, χάσω και μετά το νικήσω με άλλο?
Κερδίζει μόνο αν νικήσει η ομάδα σου στην μάχη, δηλαδή αν χάσεις γενικά η κάνεις run δεν παίρνεις τίποτα. Αν λιποθυμήσει φυσικά δεν παίρνει τίποτα.
Σημείωση: όποιο Pokemon συμμετέχει στην μάχη παίρνει αυτούσια όλα τα EP, δεν διαιρούνται, και αν κρατάει Exp. Share και δεν μπει καν στην μάχη, πάλι τους παίρνει.
Η συμβουλή μου είναι να αφήσεις αρκετή ωρα το pokemon στο daycare ώστε να φτάσει τουλάχιστον Lv20+ και μετά να του μάθεις κάποια προσωρινη,όχι σπάνια αλλά δυνατή επίθεση (προαιρετικά) ή κάποια επίθεση με πολλά MP ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνεις στο pokemon center και να κινδυνεύεις να ξεχάσεις τα EVs που έχεις πάρει.Ενημερώσου για τα pokemon και για τα EVs που δίνουν και σε ποιο stat και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από ποιο χαμηλού επιπέδου pokemon και να πας σε κάποια περιοχή όπου εμφανίζεται συχνά αυτό το pokemon που κυνηγάς ή περισσότερα pokemon που δίνουν EVs στο ίδιο stat.Π.χ. Pokemon D/P/Pt στο Trophy garden συναντάς Pichu,Pikachu και Staravia που δίνουν 1,2 και 2 EVs στο speed αντίστοιχα.Πρόσεξε μόνο μην μπερδευτείς με τα EVs γιατί πολύ εύκολα γίνονται λάθη.
Happy ev training!!!
Για sp.atk εγώ επιλέγω το trophy garden πάλι γιατί τα Roselia εκτός του ότι σου σπάνε τα νεύρα,δίνουν και 2 EVs.Για defence πάλι προτιμώ το Iron Island.Αγαπημένη τοποθεσία για πολλούς με ωραία pokemon όπως Geodude,Graveler και Steelix.
Για 16 Poke που θα πρέπει να νικάει σε κάθε stat δεν είναι δύσκολο... προσοχή όσο είναι στο day care, κάθε φορά ξεχνάει όταν είναι να μάθει καινούρια επίθεση ή την πρώτη ή την τελευταία απ'αυτές που έχει, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, θυμάται κάποιος άλλος;
Νομίζω την πρώτη και μετά προς τα κάτω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά... αν έχεις breeding/special moves καλύτερα να έχεις και την λίστα δίπλα να ξέρεις ότι σε x levels, θα μάθει τόσες νέες επιθέσεις και θα ξεχάσει άλλες τόσες. Ιδανικά, σβήνεις όσες δεν χρειάζεσαι ώστε να υπάρχει ήδη κενό slot και να μπει εκεί η νέα επίθεση.
(08-01-2011 11:53 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]προσοχή όσο είναι στο day care, κάθε φορά ξεχνάει όταν είναι να μάθει καινούρια επίθεση ή την πρώτη ή την τελευταία απ'αυτές που έχει, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, θυμάται κάποιος άλλος;
(08-01-2011 12:21 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Νομίζω την πρώτη και μετά προς τα κάτω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά...

First in first out. Toungue
Ξεχνάει την πρώτη κίνηση και η καινούρια που μαθαίνει πηγαίνει στην τελευταία θέση.
Και αυτό είναι ό,τι πιο ηλίθιο υπάρχει στο Breeding. Ακόμα θυμάμαι το Extreemspeed που έσβησαν από το Dratini μου.
Μια ακόμα ερώτησηConfused
Στα πόσα level θα μπορώ να δω τα ivs του Gastly?(Timid αν χρειάζεται και η Nature.) Για να το κάνω με τον IV Calculator.
100% σωστά μπορείς να τα δεις στα 100 level. Μια λύση είναι να κάνεις μάχη μέσω Wi-Fi με κάποιον σε forced Lv. 100 ώστε να δεις τα stats από 6 Gastly ταυτόχρονα. Οπότε σκάε αυγά και κράτα όσα έχουν κάποιο characteristic που υποδηλώνει 31 IV σε κάποιο stat (Alert to sounds, κλπ) κι όταν μαζέψεις 6 από αυτά, κάνε IV battle με κάποιον.
Η καλύτερη μέθοδος είναι όντως αυτή όταν έχεις πολλά, αν ψάχνεις ένα θες να είναι στο ~20 και να έχεις και κάμποσες rare candies για να βάλεις τα πολλαπλά όπως στα παραδείγματα που έχει

@BLUE: Χαχαχα, pwnt
Reference URL's