Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Έλα δεν γίνεται να μην βγάλουν. Το Gray Orb τι θα γίνει; ΟΙ δύο επιθέσεις Ice του Kyurem τι θα κάνουν; Δεν γίνεται να μην έχει καμία Forme το Kyurem. Και εξάλλου γεμίζουν χρήματα με τα παιχνίδια... Το τελευταίο αν δείτε μόνο, βγάζει νόημα. :/
100% θα βγει 3rd Version στο 3DS. Αυτό με τις επιθέσεις του Kyurem είναι το πιο περίεργο στο θέμα πάντως... Αναρωτιέμαι...
Ως πρόσφατα, νόμιζα ότι οι μόνες ταινίες pokemon που έχουν μεταγλωτιστεί στα ελληνικά είναι οι 3 πρώτες. Παρ' όλα αυτά σήμερα είδαμε με τον αδερφό μου την 9η ταινία στην ελληνική τηλεόραση.

Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα έχει γίνει καλή δουλειά στη μετάφραση αλλά αφού θα τις έχω δει στα ιαπωνικά και στα αγγλικά, και μια στα ελληνικά δε βλάπτει. Άσε που όταν τις βλέπω με μικρότερους βαριέμαι να πατάω συνέχεια pause να εξηγάω.

Οπότε, έχουν βγει όλες οι ταινίες εώς την 9η και στα ελληνικά ή απλώς ξεχώρισαν εκείνη για κάποιο λόγο; Και μπορώ να τις κατεβάσω από πουθενά;

edit: Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την πρώτη ταινία στα ελληνικά; Έψαξα το μισό internet και δεν βρήκα τίποτα. Από παντού την κατέβασαν λόγω δικαιωμάτων κτλπ
Παιδια ξερει κανεις τι ακριβως συμβαινει στο white forest?Παω εκει και βρισκω συνεχεια τα ιδια ποκεμον αλλα ουτε το 1/3 των ποκεμον που αναφερει το σερεμπι.Εγω πιστευω πως κατι συμβαινει με το γερο(?) που ζηταει να του φερνεις ποκεμον.
Όχι ακριβώς. Έχει, παλι, σχέση με τους εκπαιδευτές που έχεις στο δάσος. Π.χ. Άν έχεις τον Pkmn Breeder Y, τότε στο δασος θα μπορείς να βρείς Lotad, ενώ αν έχεις τον Clerk X, μπορείς να βρείς Magnemite. Όσο για τις ταινίες Pokemon δεν έχω ιδέα.
Oi tainies pokemon prepei na exoun vgei sxedon oles sta ellhnika (mexri persi-propersi).H tainia me to Manaphy sta ellhnika exei vgei edw kai 3-4 xronia.Sta videoclubs tis exei.Kapote eixa noikiasei to Destiny Deoxys kai auto me to Celebi.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το anime.Υπάρχει περίπτωση ο Brock να βρει τον Ash στη Unova Region??
ναι

Την στιγμή που κάνει *γκουχ γκουχ **********! με την iris. Toungue
(19-04-2011 12:47 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Για τα Mersprit, Azelf και Uxie, πάρε Modest/Timid, Modest/Timid και Bold/Calm/Timid, αλλα πέριμενε και άλλη απάντηση αν θες μιας και δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτα τα 3.
Το προτίμησα το azelf σε Brave, είχε τα stats που ήθελα, γιατί πάσχει σε defense λίγο. Το Uxie το προτίμησα Rash γιατί χάνει πολύ σε attack ενώ έχει καλό defense.

EDIT: το Mesprit πως το πιάνω; όταν παω να το πιάσω φεύγει :/
Παίδες είναι ένας και ανταλλάζει Shiny giratina Πώς θα καταλάβω αν είναι real?
δεν το μαθαίνεις πρίν, το μαθαίνεις αφού το πάρεις, αν είναι fake κάνε τον report.
Για το Mesprit απλά κάνε τα τυπικά για τα roaming Pokemon:

1) Αγόρασε αρκετά Repel

2) Πίασε ένα Pokemon με Mean Look/Spider's web, κλπ ή με Shadow Tag

3) Πήγαινε συνέχεια σε ένα Route και όταν το Mesprit είναι εκεί βάλε Repel μέχρι να το βρείς. Κάνε του Mean look ή έχε απλα πρώτο αυτο με το Shadow Tag.

Υ.Γ.1 Το nature του Mesprit δεν αλλάζει.

Υ.Γ.2 Brave Azelf? Το Azelf υποτείθεται πως είναι ένα γρήγορο Special glasscanon
Υπάρχει κανένας τρόπος να πάρω τα 3 αρχικά στην Crystal??
ΑΝ δεν κάνω λάθος, μόνο με ανταλλαγή.
Ok........νόμιζα πως το glitch της Gold & Silver ίσχυε και στην Crystal..
Reference URL's