Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
To Dream World είναι ένας διαδικτυακός τόπος μέσα στα παιχνίδια Pokemon Black & White. Για να μπεις, πρέπει να έχεις πρόσβαση σε internet και, αν δεν κάνω λάθος, να έχεις ανοίξει στον υπολογιστή σου σε ένα παράθυρο το επίσημο site. Χρησιμεύει στο να βρίσκεις Pokemon με διαφορετικές από τις σηνυθισμένες ικανότητες.

Περισσότερα από άλλους. Επίσης, προτείνω να διαβάσεις στους οδηγούς μας τον οδηγό του Divided by Zero (Users' Guides --> Οδηγοί Χρηστών), ο οποίος έχει γράψει στα ελληνικά οδηγό για το Dream World.
Kai gia na mhn ksexniomaste: To dream world einai sto pc. Oxi sto ds!
Ξέρετε κανέναν πρακτικό τρόπο να μαζέψω Heart Scales στη Black; Προφανώς μου τέλειωσαν αυτές που βρίσκονται διάσκορπες στη Unova και το να μαζέυω Sweet Heats με το Feeling Check δεν είναι εύκολο. Καμιά ιδέα;
Route 4, 13, Driftveil City, Undella Town, Undella Bay (Fish)

Εδώ έχει Luvdisk, πήγαινε με Thief και κατά 50% κρατάει Heart Scale απ' ότι διαβάζω. Δεν μπορώ όμως να δω πόσο εύκολο είναι να το βρεις γιατί δεν μου ανοίγει bulbapedia. Κάπου υπάρχει και μια τύπισσα σε ένα σπίτι στη Driftveil που σου ζητάει να της δείξεις κάποια move (κυρίως tms) και σου δίνει Heart Scale. Δεν βοήθησα, αλλά προσπάθησα.
Στην white μαλον ειναι οπως λεει ο georgeslayer αλλα στην black μπορεις να τα αγορασεις στην black city για 10000 μεσα στο μεγαλο πορτοκαλι και μαυρο κτιριο στο κεντρο........οχι οτι η μεθοδος του georgeslayer δεν γινεται και στην black.
@GeorgeSlayer, Kingnothing412
Thanks για τις πληροφορίες.

Εγώ επειδή δοκίμασα όλους τους τρόπους, ορίστε τα συμπεράσματα:

Ο πιο εύκολος είναι να χρησιμοποιήσεις αυτές που βρίσκεις σε διάφορα σκόρπια σημεία της Unova. Αν σου τελειώσουν αυτές, καλό είναι αυτό που ανάφερε και ο GeorgeSlayer, δηλαδή εκείνη η τύπισσα που ζητάει να δει Pokémon με ορισμένες κινήσεις και σου δίνει Heart Scale για αντάλλαγμα. Αρκεί να έχεις τα περισσότερα TMs και κάποια Pokémon πρόχειρα στο PC. Μετά, αν έχεις τη Black, αξίζει να δοκιμάσεις τον τρόπο του Kingnothing412. Δηλαδή να έχεις αρκετά άτομα (πάνω από 4) στην Black City σου ΚΑΙ μέσα σε αυτά να είναι μια τύπισσα με το όνομα Lynette (για αυτήν δεν είμαι σίγουρος αλλά όταν βρισκόταν στην πόλη μου είχε Heart Scales το marketplace και τώρα που την έκανε δεν έχει). Για αυτήν την Lynette πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον που έχει White και να τη μαζέψεις από το White Forest στην Black City, εκτός κι αν είσαι τυχερός και είναι ήδη στην πόλη σου. Τότε αγόρασε μαι γερή προμήθεια και κράτα τις για όταν τις χρειαστείς, φτηνές είναι έτσι κι αλλιώς (10.000). Επίσης, αν έχεις White και η Lynette κυκλοφορεί στο δάσος σου μπορεί να βρεις Heart Scale ως item πεσμένο κάτω (στο δάσος) αν ψάχνεις μια φορά τη μέρα.

Μη δοκιμάσεις να μαζέψεις Sweet Hearts με το Feeling Check του C-Gear, δεν αξίζει. Επίσης, τα Luvdisc εμφανίζονται πολύ σπάνια (5%) και ακόμα και σε νερό με μπουρμπουλήθρες αν κάνεις fishing έχεις 30% chance. Μόνο στα routes που εμφανίζονται.

Οπότε καλύτερα να φέρεις τη Lynette στη Black City για ανεξάντλητο απόθεμα Heart Scale.
Και παλι οσον αναφορα το Εντραλινκ , γιατι οταν παω να μπω απλα δε μου δειχνει οτι εχω συνδεθει με καποιον; -_- θελει να μπεις πρωτα σε wifi και να χεις friend code μηπως ή τιποτ'αλλο; -__-
Πρέπει να πας σε μια από τις γέφυρες αριστερά ή δεξιά και πρέπει να υπάρχει και κάποιος άλλος κοντά σου με ανοιχτό C-Gear.
Επίσης αυτός που θες να συνδεθείς πρέπει να είναι σε μία από τις πόλεις που βρίσκονται γύρω από το entralink(Nimbasa,Driftveil,Mistralton,Icirrus,Opelucid,Lacunosa,Undella) ή στα routes-bridges που ενώνουν αυτές τις πόλεις.
(27-08-2011 01:56 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Επίσης αυτός που θες να συνδεθείς πρέπει να είναι σε μία από τις πόλεις που βρίσκονται γύρω από το entralink(Nimbasa,Driftveil,Mistralton,Icirrus,Opelucid,Lacunosa,Undella) ή στα routes-bridges που ενώνουν αυτές τις πόλεις.

ααα αυτο δεν εκανα σωστα xD οκ θενκς!

επισης ποιος σου δινει ρουχα κι αξεσουαρ για διαγωνισμους στην Sinnoh;
1.Mpaineis sto pokemon musical kai analoga me tis epidoseis sou ston diagwnismo, otan vgaineis pali eksw emfanizontai diaforoi NPCs pou exoun er8ei na sou poun poso tous areses kai na sou dwsoun ena aksesouar o ka8enas.
2.Sto idio kthrio, vriskeis ton krith ston 2o orofo kai kapoia stigmh sou dinei ena stemma kai mia zwnh.
3.An mpeis ston diagwnismo me enan filo sou, o idios typos sou dinei 1 tiara.
4.Sthn polh me to Dragon Gym, enas geros sou dinei 1 aksesouar thn hmera gia kapoies meres.
Edit: Oops! Egrapsa gia Unova. Den proseksa to "Sinnoh". Sorry...
pedia peite ka mia idea gia pokemon team , exo gallade 100lvl adamant nature attacks : sword dance , close combact , psycho cut ke thunder wave
peite idees gia attacks ke nature gia electivire ke gengar

xilia sorry gia ta greeklish alla exei xalasei to koumbi '' Alt'' ke dn boro na to allaxo Sad
(σορρύ για το σπαμ αλλά)

Να φανταστώ έχουν χαλάσει και τα 2 αλτ; και δεν μπορείς να αλλάξεις με το ποντίκι απ'το εικονίδιο της γλώσσας;
Gengar Timid Shadow Ball/ Focus Blast/ Substitute/ Pain Split
Electivire μπορείς να δοκιμάσεις Adamant με Cross Chop/Thunderpunch/Ice Punch/ Earthquake ή Firepunch.
(28-08-2011 12:38 PM)gallademaster1998 Wrote: [ -> ]pedia peite ka mia idea gia pokemon team , exo gallade 100lvl adamant nature attacks : sword dance , close combact , psycho cut ke thunder wave
peite idees gia attacks ke nature gia electivire ke gengar

xilia sorry gia ta greeklish alla exei xalasei to koumbi '' Alt'' ke dn boro na to allaxo Sad

Για το Electravire δεν ξερω αλλα για το Gengar εγω χρισιμοπειω ενα Modest nature με Sludge bomb,Thunderbolt,Destiny bond και Shadow ball.
Τωρα θα ηταν χιλιες φορες καλυτρερο αν ηταν Timιd αντι για modest οποτε κοιτα να βρεις ενα timid.Ev's: 4 HP/254 SpA/252 Speed.

Tωρα εχω ακουσει πως με HP Fire timid με ιδια Ενς ειναι καλα αλλα δεν ξερω για επειθεσεις.........
1, pos allazei h glossa me to pontiki ?
2.ego sto gengar exo shadow ball ,sludge bomb , hypnosis , dream eater einai kala ?
3. to pliktrologio mou exei mono 1 ''alt''
4.ego to gallade to exo me EV's 4HP/252ATTACK/252 EINAI KALO ?
attacks : sword dance , thunder wave , close combact ,psycho cut
Reference URL's