Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(04-09-2011 07:07 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Όχι ακριβώς. Το ρολόι συνεχίζει να μετρά απο μέσα του και δείχνει πάντα 999:999. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να διαγραφεί εκτός αν έχεις Action replay, ότι κι αν σου πει ο αδελφός σου Toungue
Σωστός. Μπερδεύτηκα με τη Sapphire μου που λέει ότι η μπαταρία του ρολογιού τελείωσε (μετά από άπειρη χρήση).
(04-09-2011 07:27 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Σωστός. Μπερδεύτηκα με τη Sapphire μου που λέει ότι η μπαταρία του ρολογιού τελείωσε (μετά από άπειρη χρήση).

Ακόμα και στις R/S δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό. Σε κάποια φάση απλά σταματάνε τα time-based events της κασέτας λόγω κάποιου bug. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με το Berry Fixing patch που είχαν οι FR/LG/E και τα παιχνίδια του Game Cube.
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/B...the_glitch
Ένα Jirachi που ελαβα απο GTS 60αρι , λεει οτι πιαστηκε στο Mining Museum...γινεται αυτο;
(05-09-2011 07:33 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Ένα Jirachi που ελαβα απο GTS 60αρι , λεει οτι πιαστηκε στο Mining Museum...γινεται αυτο;

Ούτε καν. Από event το παίρνεις το legit, το όποιο & έληξε πριν πόσο καιρό... Toungue

http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/wifievents.shtml
Πρώτον πρόσεχε με τα Jirachi, Mew, Celebi, etc απο GTS. Αν είναι απο επίδημο event απο Gen IV-V θα έπρεπε να έχουν το classic ribbon και να μην ανταλλάσονται. Επειδή λοιπόν το Mine museum είναι se Gen IV κάλο θα ήτανε να το κάνεις release. Το γρηγορότερο το καλύτερο. Ήδη τη γλίτωσα μια φορά με ένα hacked Reshiram.
επειδη επεισης μαζι με τον ξαδερφο Aldark πηραμε και ενα Flygon lvl 100 που το καλυτερο του stat ειναι το attack με 213 πιασμένο έξω από την Veistone και πιασμένο με master ball. τι να κανω?
(05-09-2011 08:19 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Πρώτον πρόσεχε με τα Jirachi, Mew, Celebi, etc απο GTS. Αν είναι απο επίδημο event απο Gen IV-V θα έπρεπε να έχουν το classic ribbon και να μην ανταλλάσονται. Επειδή λοιπόν το Mine museum είναι se Gen IV κάλο θα ήτανε να το κάνεις release. Το γρηγορότερο το καλύτερο. Ήδη τη γλίτωσα μια φορά με ένα hacked Reshiram.

Δηλαδη τι φαση μπορει να παιχτει; Το ψηλιαστικα οτι μπορει να ειναι hacked αλλα ειχα ελπιδες. Επισης την πατησα και με το flygon που ανεφερε ο απο πανω ξαδερφος (δωθηκε ενα 20αρι legit manaphy -_-)
"Τι φαση μπορεί να παιχτεί" Απο το τίποτα, εως το να διαγραφουν όλα.
που πιάνεις Pawniard σε B/W?
(07-09-2011 11:16 AM)GeorgeT Wrote: [ -> ]που πιάνεις Pawniard σε B/W?

Route 9, 11
Νομίζω πως μόνο αυτός που hackάριε το παιχνίδι μπορεί να πάθει ζημιά. Αν εγώ, π.χ., πάρω ένα lvl 100 Manaphy από Twinleaf, δε νομίζω αυτό να επηρεάζει εμένα, παρόλο που είναι hack.
παρ'όλα αυτά εγώ έκανα release το jirachi και το Flygon θα το δώσω για άλλο Flygon. Ας χακαρει αλλο ds. χοχοToungue
Gia na lysw polles apories: Ta hacked pokemon exoun 0.00% pi8anothtes na prokalesoun thn opoiadhpote zhmia sto paixnidi h' sto save file.Xwris antiriseis.Apla den ta pairnoume epeidh den kanoun gia competitive battling. Opote den einai aparaithto na ta kaneis release.Also, zhmia mporei na pa8ei o cheater an einai pokesaver. Liges pi8anothtes alla nai. Gia auto apexoume.
πριν απο 2 χρονια ειχα 1 darkrai απο axonre play παρατημενο σε 1 box. το ειδα χθες και πηγα να τπ δωσω στο wi-fi αλλα δεν γινεται! τι να το κανω?
(09-09-2011 12:12 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]πριν απο 2 χρονια ειχα 1 darkrai απο axonre play παρατημενο σε 1 box. το ειδα χθες και πηγα να τπ δωσω στο wi-fi αλλα δεν γινεται! τι να το κανω?

αφου ειναι απο action replay τι περιμαινεις?Καντο release.
Reference URL's