Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το Δεκέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Για events πάντως να κοιτάς το πλαίσιο στα δεξιά στο site και αυτό το thread.
Μια απλή ερώτηση... ποιο είναι το κέρδος του να έχεις υψηλή βαθμολογία στις random online μάχες στο pokemon black/white? Δοκίμασα λίγο και παρατήρησα ότι αρκετοί από τους αντιπάλους μου (να πω χοντρικά ένα ποσοστό 40% με 50%) αποσυνδέονται λίγο πριν την ήττα.
^
Υποτίθεται ότι όσο υψηλότερη βαθμολογία έχεις, τόσο καλύτερος είσαι. Αν και έχει καταντήσει να είναι τόσο περισσότερο leaver είσαι.

Τέλος πάντων, μεγάλη βαθμολογία σημαίνει πολλές νίκες/ λίγες ήττες. Τώρα το πώς τις έχει πάρει ο καθένας, άλλο πράμα.
Και ας πούμε ότι έγινες ο καλύτερος. Υπάρχει κάποιο ουσιαστικό κέρδος από το όλο επίτευγμα; Θέλω να πω δηλαδή υπάρχει κάποιος (επίσημος) διαγωνισμός ή τέλος πάντων κάτι που να καθιστά τόσο σημαντική την υψηλή βαθμολογία;

Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η βαθμολογία είναι μόνο και μόνο για να βρίσκεις πιο εύκολα αντίπαλο που να είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο με σένα.
To matchmaking δεν είναι και ότι καλύτερο, μπορεί να βρεθείς αντίπαλος με κάποιον που έχει 200 rating πάνω από εσένα. Όσο για αυτό που είπες, οι καλύτεροι στην βαθμολογία σε κάθε είδος μάχης φαίνονται στο Global Battle Union, στο Pokémon Global Link. Δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις register για να τη δεις αλλά ακόμα κι αν θέλει τζάμπα είναι.

Με παρόμοιο τρόπο δουλεύουν και τα tour οπότε πάντως είναι μια καλή εξάσκηση.
Κάθε τόσο τρώνε reset τα ratings και οι Χ πρώτοι (δεν θυμάμαι πόσοι ακριβώς) παίρνουν ένα avatar στο Global Link.
Εγώ ποτέ μου δεν έκανα dc... Το βρίκσω γελοίο και ντροπιαστικό.

Για να μην είμαι τελείως off-topic:
Πόσα Mew έχετε πιάσει σε μια μέρα στη Yellow; Εγώ δύο. Eat my dust :Ρ
lol εννοείς το έπιασες και το έκλεισες και το ξανάνοιξες Toungue Πέρα από την πλάκα το ένα με το glitch που πατάς start μπροστά από έναν trainer και το άλλο με ditto glitch?
Τα δύο με το Start. Δύο είναι αυτά. ;Ρ
3 Mew, 2 Magmar, Gengar, 2 Haunter, 4 Rhyhorn, Alakazam, Golem, Clefable... all with the same glitch Smile
^
Τίποτα δεν έπαθε, μπορείς να πατήσεις Wake Up! όποτε θες από το site του Pokémon Global Link και μετά αν το πάρεις πίσω στην κασέτα σου με τον ίδιο τρόπο που το έστειλες.
Σήμερα όντως γίνεται συντήρηση στο Global Link, όπως και κάθε Τρίτη. Δοκίμασε ξανά να το ξυπνήσεις αύριο.
στο παιχνιδι pokemon mystery dungneon explorers of darkness εχω νικησει το Darkcry αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανενα σημαντικο γεγονοσ αργοτερα[εκτοσ του οτι ερχετε το manaphy στην ομαδα]
Ερωτήσεις σχετικά με τις κασέτες δεύτερης γενιάς:

Αν έχω ένα Pokemon στο level 100 μπορώ να συνεχίσω το EV training και μετά να κάνω το box trick για να ανέβουν τα στατιστικά;

Επίσης, υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω μία μπαταρία (όχι τελειωμένη) χωρίς να χαθεί το παιχνίδι μου;
Στην πρώτη ερώτηση, ναι.

Στην δεύτερη ίσως.
Μπορείς να συνδέσεις παράλληλα την νέα μπαταρία, πριν αφαιρεσεις την παλιά, και να ελπίζεις ότι αυτό δεν θα ενοχλήσει κάποιο κύκλωμα της κασέτας. Εναλλακτικά, μπορείς να κρατήσεις αντίγραφο από το SAVE file (νομίζω ο Pokemaniac έχει ανάλογο μηχάνημα) και να το επαναφέρεις αφότου αλλάξεις την μπαταρία.
Reference URL's