Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Τι ασυνήθιστο... Έχω μια ερώτηση. Σε ένα θέμα breeding βρήκα contradiction(Ace Attorney StyleToungue) στο Bulbapedia. Τι ισχύει?!

α) http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/E...#Everstone Εδώ λέει ότι αν κρατηθεί από οποιονδήποτε γονιό τότε το αβγό έχει 50% να πάρει την nature αυτού που κρατάει.

β)http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/B...ng_Natures Εδώ λέει ότι ισχύει μόνο για το θηλυκό.

Τελικά τι ισχύει :S !?
Για emerald ο Mewoth346 έλεγε μόνο το θηλυκό ή το Ditto και μάλλον αυτό ισχύει, εκτός και αν εχουν αλλάξει κάτι στις καινούργιες
Απο οτι βλεπω αυτο με το Εverstone που λεει οτι αμα το κραταν ενας απο τους 2 γονεις θα εχει 50% πιθανοτητα να παρει την nature ισχυει για τις κασετες τις 4ης γενιας.Ενω για το Θυλικο και το Ditto μονο ισχυει για την Emerald.
Έχω θυλικό Gastly, το δίνω Everstone στην Platinum και το βάζω με Ditto στο Day Care. Ο απόγονος θα έχει 50% πιθανότητα να πάρει την Nature του Gastly?
Όχι. Αν ο ένας από τους δύο γονείς είναι Ditto, τότε αυτός είναι που πρέπει να κρατάει Everstone. Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι, αλλά ρώτησα εδώ κ μου απάντησε ο Θάνος.
Άρα πρέπει να το δώσω σε θυλικό Gastly για breeding με αρσενικό.
(22-01-2011 02:52 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Όχι. Αν ο ένας από τους δύο γονείς είναι Ditto, τότε αυτός είναι που πρέπει να κρατάει Everstone. Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι, αλλά ρώτησα εδώ κ μου απάντησε ο Θάνος.

Αυτό ισχύει σίγουρα για την Emerald, για Gen IV games δεν είμαι και τόσο βέβαιος. Toungue
Πάντως από συνήθεια εγώ πάντα στο Ditto δίνω Everstone για να μην την πατήσω.
Να είχα και Timid Ditto καλά θα ήταν:/ Πάντως 6 αβγά έσκασα με Ditto+Ever.Gastly και κανένα με ίδιο Nature. Θα δοκιμάσω και με Gastly+Gastly να δω αν γίνει τίποτα.
η black η ιαπονεζικη εχει διαφορα με την ευροπα'ι'κη
Ναι, η μία είναι στα Ιαπωνικά και η άλλη στα Αγγλικά ή Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ισπανικά ή Ιταλικά.
Επίσης η Ιαπωνική δεν παίζει σε ευρωπαϊκά DSi και 3DS.
Χοχοχο, ερώτηση:
Εάν βάλεις στις RBY ένα πόκεμον με HM στο πρώτο moveslot και το πας στην daycare (εκείνο το γέρο με το καπέλο κάτω από τη cerulean) και πάει σε lv που μάθει επίθεση, θα ξεχάσει την HM; (δηλαδή αυτό που ειδάλλως γίνεται μόνο αν τα στείλεις στη 2η gen και κατ'επέκταση αυτό που λένε πως δε γίνεται στη πρώτη gen?) Angel

ΥΓ: επειδή έχω καιρό να'ρθω, γεια γεια και γεια.
ΥΓ2: greeklish to greek FTW (αν και επειδή δε το είδα αρχικά με βασάνιζε για λίγα δευτερόλεπτα στο 'RBY')
ΥΓ3: spam, επειδή.- Big Grin
Αμα παραγγείλω και τις 2 κασσέτες την Black και την White λογικά θα πάρω 2 αποδεικτικά προπαραγγελείας σωστά?Διότι θέλω να έχω 2 Celebi ωσότου να κρατήσω ένα για τον εαυτό μου Big Grin γιατί το άλλο θα το ανταλλάξω μέσα στο game για το Zorua!
Βασικά δεν χρειάζεται να έχεις δυο, θα μπορείς να το κατεβάσεις σε όσες κασέτες θες.
Δηλαδή μέσα στο πλαίσιο αν ανοίξω το mystery gift από το internet τους θα μπορώ να το κατεβάσω όσες φορές θέλω?(Γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά ρωτάω για να ξέρω Big Grin)
Όχι ακριβώς internet, θα είναι στο "GET VIA WIRELESS", και από εκεί όσες φορές θες.


Μια μικρή παράκληση, να μην τα κάνεις όλα bold, μόνο συγκεκριμένες λέξεις αν θες να τονίσεις κάτι. :]
Reference URL's