Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ok, λοιπόν, έχω national dex, είναι χειμώνας, είναι 17.05, πριν από μια ώρα που είχα προσπαθήσει ήταν 16.05. Δεν μπορώ να μπω στο ROYAL UNOVA. Μου λεει να περιμένω το απόγευμα. Καμια ιδέα;
Ρε σεις, αυτά τα EV lowering berries, δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουν.

Μειώνουν τα EV ενός pokemon στο πχ attack κατά 10 ή τα κατεβάζουν αμέσως στα 100; Τα έχω μπερδέψει τώρα με το Bronzong μου και θέλω λίγο να το ξαναρχίσω απ' την αρχή.
Αν έχει πάνω απο 100 το πάνε στα 100, και μετά 10 το καθένα.
Με λίγα λογια θέλεις 11 για να μηδενίσεις τελείως ένα stat. Αυτά που ανεβάζουν τα stats κατα 10 m;exri ta 100 είναι τα vitamins. Επίσης στις B/W έχουμε τα wings που ανεβάζουν ένα τα EVs κατα 1 μέχρι τα 255, όμως δεν έχουμε τα berries Confused.
Παιδιά, σορρυ, ειμαι καινουριος εδω και μολις μπήκα στα διαδικτυακά προγράμματα του ds. Είμαι συλλέκτης και εξαιτίας της άγνοιάς μου έχω ήδη χάσει ένα mew, ένα Victini και ένα Jirachi απο event και ποιος ξέρει πόσα άλλα θρυλικά... Υποθέτω πως δεν γίνονται επαναλήψεις των Events για όσους τα χάσαν, σωστά?? Και αν όχι γίνεται να συνδεθώ με κάποιον μέσω WiFi να μου τα δώσει?? Υποθέτω πως όχι, ε??
Φίλε Vax Doce καλωσήρθες στην παρέα μας!!! Για το αν γίνονται επαναλήψεις των events, δεν ξέρω ας πουν οι πιο έμπειροι από μένα γι'αυτό το θέμα,τώρα λογικά μπορείς μέσω του Wi-Fi να κάνεις με κάποιον ανταλλαγή για να πάρεις κάποιο θρυλικό που θες.....αλλά αν δεν κάνω λάθος υπάρχει περίπτωση να πέσεις στην παγίδα και να πάρεις κάποιο hackαρισμένο θρυλικό.. δεν ξέρω, πώς μπορείς να τα ξεχωρίσεις... γι'αυτό ας πούν αυτοί που ξέρουν να τα ξεχωρίζουν!! ToungueBig Grin
Καλώς ήρθες Vax Doce.

Τα events δυστυχώς σπάνια επαναλαμβάνονται και δεδομένου ότι έχουν ήδη βγεί οι Black/White, το θεωρώ δύσκολο έως απίθανο να επαναληφθεί event για τα παιχνίδια της τέταρτης γενιάς. Όσον αφορά το Victini, το event του είναι ακόμα ενεργό μέσω Wi-Fi, μπορείς να το κατεβάσεις και σήμερα, 27/04.

Για ανταλλαγές τώρα, μπορείς να ζητήσεις ό,τι χρειάζεσαι στο ανάλογο τμήμα του forum ή να μπεις στο chat (link στην κορυφή της σελίδας) και να ελπίσεις ότι θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος να σου τα δώσει.
NM2 το event του Victini είναι ενεργό;;; Ήξερα μέχρι τις 22/4 τεσπα....μέχρι πότε θα είναι;;;; (Χριστός Ανέστη!! Παρεπιπτώντος!!)
Σήμερα, 27/04 είναι η τελευταία μέρα, και για Ευρώπη και για Αμερική.

Επίσης, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για επανάληψη του Victini event κάπου μέσα στο καλοκαίρι αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί δε λέμε παραπάνω.
Οκ....μάλλον δεν κατάφερα να το πάρω...... ConfusedConfusedConfused τι να πώ!? Μακάρι να το ξαναδώσουν το καλοκαίρι αλλιώς.....δεν μπορώ να μπώ και από το dsi μου στο wifi όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει και έχω κάνει τα βήματα κατά γράμμα....
Καλώς ήρθες Vax Doce! Big Grin

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω breed το DD και Ice punch σε ένα Scraggy? Επίσης αξίζει να του βάλω και Drain punch? Πρωτη φορά κάνω breeding και το μόνο που έχω καταφέρει είναι ένα θυλικό Jolly Scraggy μέχρι τώραConfused .
Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βρείς ένα αρσενικό Smeargle και να αντιγράψεις με το Sketch τα Dragon Dance και Ice Punch.
Εναλλακτικά πάρε ένα αρσενικό Dragonite στην Pt/HG/SS, μάθε του Dragon Dance με level up και Ice Punch από move tutor και PokéTransfer στην B/W.

Edit: Εγώ προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν καν το Drain Punch αφού μαθαίνει Hi Jump Kick. Αν φοβάσαι πολύ το 90% accuracy + recoil, ok. Απλά πάρε το παραπάνω Smeargle και αντίγραψε και Drain Punch.
Ευχαριστώ πολύ! Εχώ έναν στρατό απο Scraggy με τα 3 αυτά moves αν θελεί κανείς ένα. Το drain punch το είπα με την λογική ότι θα γιατρέψει τα HP που έχασε όταν έκανε DD. Επίσης μετά απο το πρώτο Moxie, το Hi Jump Kick δεν είναι κάπως overkill?
Παρατήρησα πως η τύπισα στην opelucid city που σου λέει πότε έχουν fullarei τα EV, λέει πως "τάδε has put in a great effort" όταν το τάδε μαζέψει 508 EVs και όχι 510. Αυτό είναι λογικό, καθώς τα 2 τελευταία EVs δεν έχουν σημασία.

Είναι όντως έτσι ή έχω κάνει λάθος στους υπολογισμούς;
Reference URL's