Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Νομίζω πως κινήσεις όπως το Power Trick επηρεάζουν το Metagross. Θεωρώ πως η άμεση μείωση στατιστικών δεν το επηρεάζει.
Clear Body prevents stat reduction caused by another Pokémon's move or Ability (but not stat increases, such as Swagger or Flatter). Stat reductions can only be caused on Pokémon with this Ability if they are self-inflicted, such as from moves like Superpower or Hammer Arm.

Clear Body does not prevent stat reduction as a side effect from paralysis or burning. Clear Body does not prevent stat losses caused by Heart Swap, Guard Swap, Power Swap, Guard Share and Power Share.

by bulbapedia
Παιδιά!! Γεια από μένα μετά από τόσο καιρό!!! Να ρωτήσω, ξέρετε αν και πότε θα γίνει κανένα άλλο event;; Και κάτι άλλο (τώρα το πάω λίγο μακριά).Πιστεύετε ότι θα βγει remake των R/S;;;
(22-07-2011 04:05 PM)giannis95char Wrote: [ -> ]Παιδιά!! Γεια από μένα μετά από τόσο καιρό!!! Να ρωτήσω, ξέρετε αν και πότε θα γίνει κανένα άλλο event;; Και κάτι άλλο (τώρα το πάω λίγο μακριά).Πιστεύετε ότι θα βγει remake των R/S;;;
Τι ερωτήσεις κάνεις κι εσύ βρε φίλε... Ό,τι ξέρεις, ξέρουμε. Wink

Όσον αφορά το δεύτερο, έχω να πω πως, αν ακολουθήσουν την ίδια τακτική που ακολουθούσαν ως τώρα, είναι πολύ πιθανό να δούμε τίποτε IndigoSapphire και CrimsonRuby lol
Ξερει κανεις πως μπορω να κανω γητονα ενα φιλο στο Palmap στο dreamworld
^
Aν εννοείς πώς να προσθέσεις έναν φίλο/γνωστό σου εκτός DW στο Palmap, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Ακόμα κι αν ξες το όνομα/username κτλπ, στο dreampal εμφανίζονται μόνο όσοι έχεις ήδη προσθέσει και ένα τυχαίο άτομο. Υπάρχει μια πιθανότητα στο εκατομμύριο αυτό το άτομο να είναι ο φίλος σου. Μπορείτε να ελέγξετε αν μπορείτε να βρείτε ο ένας τον άλλο μέσω κοινών dreampals etc αλλά κι αυτό χλωμό το βλέπω.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λίστα με ποια Pokemon με DW Ability είναι released σε Δύση και ποια σε Ιαπωνία;
Λοιπόν έχουμε και λέμε, σύμφωνα με το serebii:

Πρώτα, όλα τα Pokémon που μπορεί κανείς να συναντήσει στο dream world:


Aυτά πρέπει να είναι διαθέσιμα παντού, ανάλογα με το πόσα deam points έχεις, βέβαια. Δεν ξέρω μόνο αν οι Ιάπωνες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα λόγω των περισσότερων mini-games που μπορούν να παίξουν. Δεν νομίζω όμως.

Τώρα από events:

Eevee Evolutions
Έγινε σχεδόν πριν ένα χρόνο στην Ιαπωνία και πρόσφατα κι εδώ. Μπορούσε κανείς να αποκτήσει ένα Eevolution με DW ability.

Τα υπόλοιπα Pokémon μοιράστηκαν μόνο στην Ιαπωνία σε διάφορα events.

event Pokémon (Click to View)
Και μια ακόμα ερώτηση. Από Gen V ποια έχουν γίνει Released; Μόνο Darmanitan και Musharna με DW Ability;
Απ' ότι ξέρω, δεν υπάρχει οτιδήποτε διαθέσιμο στο dream world από την Gen V. Ακόμα και αυτά τα 2 που ανέφερες τα βρίσκεις ingame.
Η κίνηση Taunt αποτρέπει την χρήση κάθε κίνησης που είναι status ή μόνο αυτές που δεν προκαλούν άμεσα κάποιο αρνητικό effect στον αντίπαλο (calm mind, stealth rock etc);


Δηλαδή, αν έχει φάει Taunt ένα Pokémon μπορεί πχ να κάνει Will-O-Wisp ή Toxic;
Όσες δεν κάνουν damage (το damage από status δεν πιάνεται). Άρα όχι, δεν μπορεί να κάνει ούτε WoW ούτε Toxic.
ρε παιδιά πώς παίρνω soothie bell & metal coat στις B/W??
Soothe Bell σου δίνει μια γριά στη Nimbassa City, σε ένα κτίριο λίγο πιο πάνω απ' το Pokémon Center αν της δείξεις ένα Pokémon με full hapiness.

Metal Coat υπάρχει ένα σε μαι σπηλιά του Twist Mountain που μπορείς να μπεις μόνο το χειμώνα. Δεν ξέρω αν και που άλλου υπάρχουν.
Metal Coat μπορούν να κρατάνε τα wild Beldum, Metang, Metagross, Bronzong και Magnemite. Μπορείς να τα βαράς με Thief/Covet και να τους παίρνεις τα items.
Reference URL's