Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ξερει κανεις καναν τιπο που να ψαχνει bidoof ? Εγω ξερω εναν ηλιθιο που ψαχνει bidoof.Huh
Πως ακριβώς είπαμε ότι μπορεί κανείς να σε βοηθήσει απαντώντας σε αυτή την "ερώτηση";
πιο ειναι το καλητερο nature για latios?και move set?
Δεν υπάρχει "καλύτερο" moveset για το τάδε Pokémon, επιλέγεις πρώτα ποιος θες να είναι ο ρόλος του στην ομάδα και μετά διαλέγεις κινήσεις, nature, κλπ. Συγκεκριμένα για το Latios, το Timid nature είναι το προτιμότερο σχεδόν πάντα αφού έχει ήδη τρόπους να ανεβάσει το Sp.Atk. του (Soul Dew, Calm Mind, κλπ). Από 'κεί και πέρα είναι δικό σου θέμα οι κινήσεις. Μπορεί να είναι τελείως επιθετικό με 4 special κινήσεις (Draco Meteor, Dragon Pulse, Thunder, Grass Knot, Ice Beam, Hidden Power Fire αν σου κάτσει, κλπ) ή μπορεί να setάρει με Calm Mind, Recover και 2 επιθέσεις.
α ε ναι λογικα special sweepr αλλα timid η modest?ρωταω επειθεσεις γτ να εσυ ειπες εντελος αλλα απο αυτα που θα σκευτομουν εγω πχ εγω σκευτομουν:
luster purge/pcychic
recover
calm mind
dragon pulse
ξερει κανεις που μπορω να βρω ποκεμον emerald για gba?[στην ελλαδα]
Hmm...
Δοκιμασε στα Jumbo η στα perfect toys Πανταζόπουλος.... συνηθως εκει υπαρχουν κατι ξεχασμενες...
και που ειναι αυτο?
(01-05-2010 12:55 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]α ε ναι λογικα special sweepr αλλα timid η modest?ρωταω επειθεσεις γτ να εσυ ειπες εντελος αλλα απο αυτα που θα σκευτομουν εγω πχ εγω σκευτομουν:
luster purge/pcychic
recover
calm mind
dragon pulse

Για nature, Timid. Ειδικά με Calm Mind και Soul Dew, δεν χρειάζεσαι κι άλλο boost στο Sp.Atk. του, είναι ήδη τεράστιο. Όσο για επιθέσεις, Calm Mind και Dragon Pulse μένουν, λογικά και το Recover. Τώρα για δεύτερη επίθεση, εξαρτάται τι θες να χτυπήσεις. Τα Psychic/Luster Purge δεν χτυπάνε πολλά Pokémon στα ubers, συγκεκριμένα Mewtwo, Mew, Deoxys, Jirachi, Lugia, Latios, Latias, Dialga και τα όχι θρυλικά Metagross, Forretress, Scizor και Skarmory που είναι πολύ καλά στα ubers έχουν resistance και τα Darkrai και Tyranitar είναι immune. Εγώ λογικά θα έβαζα ή Grass Knot για να χτυπάω Groudon και Kyogre, τα πιο συχνά Pokémon στα ubers, ή Thunder που εκμεταλλεύεται τη βροχή του Kyogre και χτυπάει Kyogre, Lugia, Ho-Oh και ότι άλλο πετάει.

Τώρα 'ντάξει, αν δεν το θες για competitive μάχες αλλά απλά για μέσα στο παιχνίδι, βάλε Luster Purge, signature κίνησή του είναι. Toungue
Eδώ θα βρεις τα Jumbo αναλογα που μενεις
To Stealth Rock αγοράζεται άπειρες φορές στις HG/SS;
ναι μιας και είναι στο Deaprtment store της CeladonSmile
Yay! Thanks. Θα κάνω πολλά support Smile
μπορει κανεισ να μου πει πως μπορω στον υπολογιστη να αλαξω το WPA σε WEP για να εχω επιτελους wi-fi στο ds?
Διοργανωνω τουρνουα ποκεμον με τουσ φιλους μου,τι κανονες να βαλω?
Reference URL's