Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Έχεις συγχρονίσει το παιχνίδι σου με το account στο PGL; Στο κύριο μενού, στο Game Sync Settings έχει έναν κωδικό που πρέπει να βάλεις στο account σου στο PGL.
Btw, το communication error μπορεί να δηλώνει ότι φταίει η σύνδεσή σου, κοίτα μήπως σου βγάζει κάποιο error code.

Επίσης, κοίτα κι εδώ: http://support.pokemon.com/
Κάνε κανά search, έχει λύσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα.
Thanks ΝΜ2 πιστεύω ότι βρήκα τι φταίει...πήγα στην αρχική οθόνη πριν την έναρξη του παιχνιδιού για να πάρω τον κωδικό και μου έχει βγάλει το παράθυρο που λέει: "Creating data...please wait a moment" αλλά κολλάει.Αλλά απ'ότι βλέπω από το link που έβαλες από πάνω υπάρχει ένα message που λέει ότι συσκευές όπως το AR μπορεί να επηρεάσει to game sync...ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή η συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί από έναν φίλο μου πρόσφατα στην game card μου για να το δοκιμάσει... :-@. Oπότε η μόνη λύση για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα είναι να γίνει new game...πάει και όλος ο κόπος μου στο training.... :-(
Αποφάσισα να πάρω καμιά παλιότερη έκδοση pokemon (μιας και η Black ξεπέρασε τις 160 ώρες), όσο τις πουλάνε ακόμα αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι.

Από επιλογές, είτε SoulSilver ή μια της Gen IV.

Tώρα, έχω ακούσει κάποια αρνητικά πράγματα για την Gen IV και με μια πρώτη ματιά σε starters και legendaries δεν τρελάθηκα αλλά πριν αρχίσω pokemon τα ίδια έλεγα. Και λογικά αφού έπαιξα Gen V, τώρα θα πάω στην προηγούμενη.

Από την άλλη, η SoulSilver φαίνεται πολύ πιο καλή. Μπορεί να μην έχει mudkipz αλλά είναι επανέκδοση μιας (απ' ότι νομίζω) κορυφαίας κασέτας. Έχει και 2 regions, πιάνεις και Mewtwo και έχει και το Lugia απ' έξω. Είναι ευκαιρεία να περάσω και στην Black παλιά pokemon. Επίσης σαν επανέκδοση πρέπει να έχει μια κάποια παραπάνω αξία.

Ποιά λέτε;
Και τις δύο. Toungue

Μεταξύ τους όμως, μάλλον θα πρότεινα SoulSilver, κυρίως επειδή θα σε κρατήσει περισσότερες ώρες. Πέρα από τα δύο regions, ακόμα και μικρά, ασήμαντα πράγματα όπως το Pokéathlon και το Safari Zone θα σε κρατήσουν στο παιχνίδι. Κι επίσης έχεις πρόσβαση σε περισσότερα Pokémon, κυρίως legendaries, αλλά και σε περισσότερα movesets (Extremespeed Dragonite, Aqua Jet Feraligatr, κλπ κλπ). Also, έχει Mudkipz.

Από την άλλη η Platinum ίσως έχει ελαφρώς καλύτερη ιστορία, γι' αυτό λέω ότι αξίζουν και οι δύο. Άμα τη βρεις πουθενά μεταχειρισμένη, φθηνή, κλπ, πάρ'την.
Έγω θα σου πρότεινα την Soul silver, για 2 λογους:

1) Δεν βαριεσαι σχεδόν ποτέ με το Pokeathlon, σε αντίθεση με τα Contests της Pt/D/P.

2) Πιάνεις και Pokemon της Gen IV στο Safari Zone, οπότε σε συμφέρει πιο πολύ για μεταφορές σε B/W.

Βέβαια η Platinum έχει το εντυπωσιακό Distortion World και γενικότερα πιο ωραία ιστορία. Επίσης αν δεν έχεις δει καθόλου την Sinnoh, καλό θα ήταν να πάρεις την Platinum(πράγματι καταπληκτικό region).
Ok, παράγγειλα την SoulSilver τώρα. Thanks, για τις συμβουλές.


Και κάτι για το dream world.

Υπάρχει κάνα site που να λέει ακριβώς πως μοιράζονται τα dream points, τι βρίσκεις σε κάθε περιοχή, ποια pokemon είναι available για να τα τσακώσεις; Μόνο κάτι σκόρπια έχω βρει στο serebii και το bulbapedia. Eπίσης, πως βγάζεις αυτό το ανούσιο tutorial από το να σε πρήζει κάθε φορά που μπαίνεις;
Αν δεν μου ξεφευγει κατι το serebii τα εχει ολα

http://www.serebii.net/blackwhite/dreamworld.shtml

Αν και νομιζω πως περνεις κ ποντους οταν αποκτας ενα νεο φιλο. Αλλα δεν ειμαι τελειος σιγουρος για αυτο.

Και γιατι σου εμφανιζεται συνεχεια το tutorial?? Εμενα τη πρωτη φορα που μπηκα το ειχα , και μετα τιποτα :S
Και μένα μου τυχαίνει μετά από μερικές εισόδους στο Dream World να ξαναεμφανίζεται το tutorial. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό αλλά αν εσένα Divided γίνεται κάθε φορά δες μήπως έχει να κάνει κάτι με τα cookies του browser σου. Αν βέβαια είναι αυτό, ίσως οι κομπιουτεράδες εδώ ξέρουν κάτι.

Το site του Global Link πάντως θα έπρεπε να έχει επιλογή "Remember Me" και να μη χρειάζεται να βάζεις κάθε φορά το username/password για να μπεις.

Στο serebii έχει όλους τους πόντους για τον dream world.
Ok, αυτό με το tutorial βρήκα τι φταίει. Κανά 2 φορές τη μέρα περνάω το pc από ccleaner και τινάζει κάθε είδος μπισκοτάκι και λοιπά από τον broswer. Για αυτό και το dreamworld κάθε φορά νομίζει πως πρώτη φορά μπαίνω.
Στο random matchup μπορώ να έχω 2+ Pokemon να κρατάνε το ίδιο item? Αν όχι, τι άλλο αντικείμενο μπορώ να δώσω σε ένα Mienshao εκτός απο Life Orb?
Λίγες ερωτήσεις για move breeding:

Θέλω Conkeldurr με mach k drain punch. Για να περάσει το πχ mach punch στο timburακο μου, θέλει πατέρα Hitmonchan που να ξέρει την κίνηση. Θα μάθει το μικρό και πες πως βγαίνει θυληκό, μετά, αν κάνει breed με αρσενικό Mienshao που ξέρει drain punch, o νέος timburακος, θα ξέρει και mach και drain punch?

Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος να περάσεις 2 breeding κινήσεις, είναι πατέρας που να τις ξέρει και τις 2 ή μπορείς να το πας και αλυσιδωτά το πράμα;
Οι κινήσεις περνάνε μόνο από τον πατέρα άρα όχι, δεν θα έχει και Mach Punch. Ο μόνος τρόπος να περάσεις Mach Punch και Drain Punch στον Conkeldurr είναι από Hitmonchan που σε παιχνίδι της Gen IV του έχεις μάθει Drain Punch με TM.
Λοιπόν, έχω φτάσει 5ο badge στη SoulSilver και θέλω να φτάσω τα Pokemon μου γύρω στα 30 lvls. Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν, αφού περπατούσα μια ώρα δίπλα στα χορταρούδια, έμαθα πως δεν υπάρχουν Audino στην GenIV :O

Οπότε, υπάρχει κανένας καλός τρόπος, σαν το Audino method, για grinding στη SoulSlver; Ή πρέπει να δέρνω κανονικά Pokemon και trainers για να ανεβάσω lvls;
Δυστυχώς το δεύτερο, αν και δεν τα χρειάζεσαι τόσο πολύ τα lvls για τα storyline των παλιότερων παιχνιδιών
Ρε παιδιά στη LG γίνεται να πιάσεις το mew από το φορτηγάκι που είναι στη Vermilion?
Reference URL's