Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Δεν ήταν ετήσιο, απλά έγινε 2 φορές. Το αν θα ξαναγίνει κάποτε άγνωστο.
Ρε παιδιά κάτι περίεργο έγινε στην White μου. Στο white forest μου εξαφανίστηκαν όλα τα χόρτα, οι λίμνες οι άνθρωποι, τα πάντα, αλλά το μέγεθος έμεινε το ίδιο. Αυτο έγινε αμέσως μόλις έκανα new game στην black από όπου είχα κλέψει κατοίκους. Ξέρει κανένας τι παίχτηκε?
παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω trade?
^Στην diamond, θέλει το παιδί βοήθεια.
Στελιο αν εννοείς όντως στην diamond πρέπει να διευκρινήσεις αν θες να ανταλλάξεις με κάποιον διπλανό σου ή οχι.Αν είναι θες με κάποιον μέσω internet πρέπει να πας σε ένα κέντρο πόκεμον και να κατέβεις στον κάτω όροφο.Μετά μιλάς στην μεσαία και σου δίνει έναν friend code και το pal pad.Μετά αν θες να ανταλλάξεις με κάποιον αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις register το άτομο αυτό στο pal pad και θα χρειάζεσαι τον friend code του.Αν τώρα θες να κάνεις ανταλλαγές μέσω internet αλλά δεν έχεις κάποιον γνωστό υπάρχει και το gts το οποίο απλά μπαίνεις και κάνεις αναζήτηση το ποκεμον που θες.Μετά σου βγάζει κάποια αποτελέσματα και έχει τι θέλει ο καθένας για να στο ανταλλάξει.Για να κάνεις αναζήτηση ένα πόκεμον εκεί πρέπει να το έχεις δει στο pokedex όμως.Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά φυσικά είναι να μπορείς να συνδέσεις το ds στο internet.Αν τώρα θες απλώς να ανταλλάξεις με κάποιον διπλανό απλά πας στον πάνω όροφο από ένα κέντρο πόκεμον και μπαίνεις στο wireless club.Από εκεί δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά πες μου.
Στην εκτη γενια η ανταλλαγες θα ειναι ευκολοτερες στο GTS γιατι θα μπορεις να ψαξεις και για ποκεμον που δεν εχει σαρωσει το pokedex
Επιτέλους.Δεν είχε και πολύ νόημα το μέχρι τώρα σύστημα.
(22-09-2013 06:02 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Ρε παιδιά κάτι περίεργο έγινε στην White μου. Στο white forest μου εξαφανίστηκαν όλα τα χόρτα, οι λίμνες οι άνθρωποι, τα πάντα, αλλά το μέγεθος έμεινε το ίδιο. Αυτο έγινε αμέσως μόλις έκανα new game στην black από όπου είχα κλέψει κατοίκους. Ξέρει κανένας τι παίχτηκε?

αν μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση αυτή θα ήταν χρήσιμο....Παίζει ρόλο που κάναμε νιου γκέημ; Ή είχε γίνει πιο πριν; Δε καταλαβαίνω...
Αν δεν επισκεφτείς για πολύ καιρό το White Forest/Black City τότε φεύγουν όσοι έχεις φέρει από άλλο παιχνίδι.Δεν παίζει ρόλο το ότι έβαλες new game.Επίσης ο ελάχιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να μείνουν για πάντα δεν είναι απαραίτητα 0 αλλά εξαρτάται από το πόσες μέρες έκανες μέχρι να επισκεφτείς το White forest για πρώτη φορά.
Ξερει κανεις που θα βρω το
στην Pokemon X?
Το Pokedex 3DS Pro το αγορασα προσφατα, και θα ηθελα να μαθω αν για την νεα γενια (Pokemon X-Y) θα κανει καποιο update ή θα βγει ενα νεο app?
Άγνωστο προς το παρόν, δεν έχουν πει τίποτα ακόμα.
Στο Safari Pokemon παρατήρησα ότι σε έναν από τους φίλους μου, που τον έχω κάνει πλήρως register, βλέπω στο Pokemon that appear: Paras, Masquerain και στο τρίτο φαίνεται μόνο το υδατογράφιμα της pokeball, ενώ έχω βρει το Vivillon μέσα στο Safari του συγκεκριμένου φίλου. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί δεν βλέπω και τα τρία Pokemon?
Αν θυμάμαι καλά, αυτό που δεν δείχνει το Vivillion στη λίστα είναι bug.
Reference URL's