Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το background φαίνεται αρκετά σκοτεινό, οπότε μάλλον δουλεύουν. Με capture rate 45 όμως, θα είναι παιχνιδάκι άμα του φτάσεις τα HP κάτω από το 1/4.

Ερώτηση κι εγώ. Το Battle Revolution είναι συμβατό με τις HG/SS;
1) Τελικά πιάστηκε με Dusk Ball με την μια Toungue Το Rate και λογικά και το Background βοήθησαν.
2) Ναι, απλώς κάποια Pokemon(S-EP, Rotom Forms, Giratina origin) θα φαίνονται σαν κανονικά
Arigato, peke-san. Toungue
Μερικές ερωτήσεις(αρκετές δηλαδή) που τις κράταγα αρκετό καιρό:

1) Που βρίσκω τα HM Strengh και Waterfall στην White?

2) Πώς πάω στο Giant Chasm(έτσι δε λέγεται; ) Confused. Έχω κάνει τα route 13 και 12 φύλο και φτερό και δέν το βρίσκω(εκτος κι αν χρειάζεται ένα απο τα παραπάνω HM)

3) Αξίζει να κάνω EV training πέρα απο τα κλασσικα calcium, protein, carbos, κτλ, γιατι το βρίσκω ιδιέταιρα βαρετό..

4) Μπορώ να δώ το Tornadus μέσα στο παχνίδι για να γραφτεί στο Pokedex και να το πάρω μέσω GTS?

5) Που βρίσκω το Gracidea στις B/W ?

6) (Αν και νομίζω πως αυτο πρέπει να το γράψω σε άλλο thread) Μπορει κάποιος να με βοηθήσει να εξελίξω τα Boldore, Gurdurr, Karablash και το άλλο το μοιάζει με όστρακο;

7) Σε ποιο level υπολογίζονται τα base stats?


Ευχαριστώ!
1. Το Strength στο δίνουν στην Nimbasa, σε ένα από τα σπίτια πάνω από το PokéCenter. Το Waterfall είναι στο Route 18, δεν ξέρω ακριβώς πού γιατί δεν έχω πάει ακόμα.

3. Αν σκοπεύεις να παίζεις μάχες, ναι. Αν θες τα Pokémon απλά για το παιχνίδι, δεν είναι κακό αλλά δεν σου προσφέρει και τίποτα.

5. Lacunosa Town

7. Τα base stats είναι τα νούμερα που σου δείχνουν από πόσο μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο stat ενός Pokémon. Δεν αλλάζουν και δεν χρειάζεται να τα υπολογίσεις, είναι γνωστά, τα ξέρουμε από τα δεδομενα του παιχνιδιού. Αν π.χ. πας στο IV Calculator και βάλεις οποιοδήποτε Pokémon, θα δεις ότι τα base stats δεν αλλάζουν όσους υπολογισμούς κι αν κάνεις.


Στα υπόλοιπα δεν απαντάω γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί και δεν θέλω να μάθω πώς πας πού και πώς κάνεις τι. Toungue
(09-01-2011 06:20 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τι ασυνήθιστο... Έχω μια ερώτηση. Σε ένα θέμα breeding βρήκα contradiction(Ace Attorney StyleToungue) στο Bulbapedia. Τι ισχύει?!

α) http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/E...#Everstone Εδώ λέει ότι αν κρατηθεί από οποιονδήποτε γονιό τότε το αβγό έχει 50% να πάρει την nature αυτού που κρατάει.

β)http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/B...ng_Natures Εδώ λέει ότι ισχύει μόνο για το θηλυκό.

Τελικά τι ισχύει :S !?

Να το απαντησω, μιας και μετά από καιρό μου χρειάστηκε να το δοκιμάσω. Ισχύει το πρώτο (σε HG/SS τουλάχιστον). Δοκιμασμένο, οπότε το λέω με απόλυτη σιγουριά.
vezok78 gia na pas sto giant chasm prepei na pas stn route 13 kai na proxoriseis stn dutiki paralia na pas olo pano mexri po0 8a vreis enan papou 8a kaneis surf kai 8a pas olo pano kai eutases!!! na pareis kai to strength mazi so0 !!!
Paidia thelw na rwtisw an exei ma9ei kaneis y rng abuse k cloning sti white k deuteron pws borw na vrw to secret id mou stn white xwris action replay kai etsi.
εχω μια ερωτηση[σορρυ Ιαντεν που δεν απαντησα]μπορω να παιξω ποδοσφαιρο στην ποκεμον μπλακ?στο γηπεδο λεω
Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Iaden: μπορεις να δοκιμάσεις το cloning με GTS όπως στις D/P/Pt/HG/SS, αν και δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται. Εγω στη θέση σου δέν θα έκανα τίποτε clone, αφού την είχα πατήσει πολύ άσχημα μία φορά στην emerald.

staraptor:

Οχι. Μπορείς μόνο να πολεμήσεις μερικούς παίκτες.
Thn pathses giati eisai noob Big Grin
Oloi thn patame kamia fora.
Oson afora to Tornadus to vriskeis mono sthn Black kai den nomizw na mporeis na to deis sto pokedex sou ektos ki an to pareis apo kapoia Black ki etsi 8a mporeis na antimetopiseis kai to Landorus sto gnwsto kokkino spitaki (antistoixo autou stis HG/SS pou vriskeis to Spiky-eared Pichu).

An psaxneis to Route 18 einai sthn arxh tou xarth.
Μια ερώτηση και από εμένα για την Black.

Μπορεί κάποιος να βρει το item Leftovers πριν μπει στο desert resort (μετά το dragonspiral tower) χωρίς cheat κτλπ; Δεν θέλω να μου πείτε που είναι απλώς αν γίνεται να το αποκτήσεις ως τότε.

Ένας φίλος λέει πως το βρήκε αλλά παίζει να με δουλεύει.
Leftovers κρατάνε κάποια Pokémon του Cheren, ίσως να τους έκανε Thief. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Den pairnw ki orko alla nomizw oti to pairneis meta to prwta8lhma.
Ξέρει κανείς αν θα γίνει κανά event στο μέλλον παρόμοιο με αυτό του Celebi και Victini? Για παλιά θρυλικά γιατί κάποια από αυτά δεν τα έχω...
Reference URL's