Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Αυτό με την παράλληλη σύνδεση μου είχε περάσει από το νου (Φυσική Γενικής Β' Λυκείου Toungue). Ευχαριστώ πάντως Big Grin
An den kanw la8os einai ekeino pou elege kapote o Billaros nomizw se ena thread. Para poly dyskolo na to katafereis.Ase pou riskareis na xaseis mia kai kalh to save file sou.
Για την παράλληλη σύνδεση μιλάς, ε;
Παιδια να ρωτησω προσπαθω να κανω trade με καποιον μεσω wi-fi αλλα μου βγαζει error code 86420 ξερετε τι παιζει να φταει γιατι εχω ψαξει στο google και δεν βρηκα κατι που να βοηθαει.
(09-02-2012 10:18 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]Παιδια να ρωτησω προσπαθω να κανω trade με καποιον μεσω wi-fi αλλα μου βγαζει error code 86420 ξερετε τι παιζει να φταει γιατι εχω ψαξει στο google και δεν βρηκα κατι που να βοηθαει.
Τι router χρησιμοποιείς και τι εταιρεία; Πάντως, αν έχεις Wi-Fi USB Connector κάηκες, μάπα είναι.
Σε fora βλέπω πως έχει να κάνει με το firewall. May the force be with you, αδερφέ, η στήριξη της Nintendo και των παροχέων Internet είναι του στυλ «μήπως δεν είναι καλά συνδεδεμένα τα καλώδια;;;»...


Thank Arty2 for "«" and "»". Χρήσιμο το Cntrl+Alt+[...
Λοιπον το θεμα ειναι του φιλου μου καθως εγω μπορω και κανω trades.
Λοιπον εχει Pirelli και Cyta.Δεν εχoυμε Wifi Usb Connector. Για Firewall το ψαξαμε αλλα το εχει disabled.Λογικα το προβλημα πρεπει να ειναι με το ρουτερ του.
Τhanks για την απαντηση.
Κι εγώ Cyta έχω και δεν μπορώ να παίξω ΤΙΠΟΤΑ. Η Cyta φταίει, μη το ψάχνεις...
Παιδιά έχω μία ερώτηση,το Giratina στην Platinum το βρίσκεις στο distortion world μόνο ή αν το κάνεις faint μπορείς να το βρεις όπως στις D/P στην turnback cave;
(15-02-2012 10:37 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Παιδιά έχω μία ερώτηση,το Giratina στην Platinum το βρίσκεις στο distortion world μόνο ή αν το κάνεις faint μπορείς να το βρεις όπως στις D/P στην turnback cave;

Μπορεις και θα ειναι στην αμυντικη του φορμα οπως και στην d/p. μπορεις μαλιστα να ξαναπας πισο αφου το ποιασεις εκει που το επιεασες θα εχει παλι μια πυλη για το distortion world. Μπες και πηγενε εκει που πολεμησες το giratina στην orgin form του. Θα βρεις εκεινο το Item ου ξεχασα το ονομα του που κανει το giratina να αλαζει μορφες. Btw μπροστα στην πυλη θα βρεις ενα rare bone.
"μην αγγιζετε με δυναμη" Ο.ο
Το αγγλικό κείμενο για αυτό ποιό είναι;

Όταν είναι επιτυχής η αποστολή στο DreamWorld, αρχίζει να ροχαλίζει δυνατά το Pokemon και αν θυμάμαι καλά αναφέρει ότι αποκοιμήθηκε, παίρνει κάμποση ώρα μερικές φορές, ανάλογα την κίνηση στο DW.

Επίσης καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε/η Butterfly.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω..Πήρα το μυθικό ποκεμον Arceus και κάποια Skins για το C-Gear..
Και για να αλλάξω Background πρέπει να μπω στο DreamWorld αν μπω για να αλλάξω Skin για το
C-Gear θα κατέβει και το Arceus στο παιχνίδι ?Γιατί δεν θέλω να γίνει αυτό Toungue
Background αλλάζεις από το Global Link, χωρίς να μπείς στο DreamWorld. Tο Arceus θα κατέβει μόνο αν επιλέξεις να το μεταφέρεις μέσα από το σπίτι σου στο DreamWorld.
Βασικά το έκανα αλλά τώρα δεν μπορώ να το κάνω να ξυπνήσει..Πρέπει να μπω στο DreamWorld..Αν μπω και πάνα να το κάνω να ξυπνήσει μπορώ να αφήσω το Archeus εκεί ?
Ναι, όταν πας να φύγεις από το Dream World, σε ρωτάει ποια Pokémon θες να πάρεις μαζί σου.
εξέλιξα panpour σε simipour με waterstone στα 19 lvl.. και δεν μαθαίνει επιθέσεις τι μπορώ να κάνω για αυτό? μ είναι άχρηστο ? :/
Reference URL's