Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Βασικά έχω κλονοποιήσει την Master Ball(Χ15) από την Emerald, αλλά γενικά θα ήθελα να μάθω το κόλπο για να μην τις χαλάσω.
Μηπως ξερει κανεις πως αλλαζω τον τυπο εκπαιδευτη (bug catcher, ace trainer κ.τ.λ.) που εμφανιζεται στο wifi στην Heart Gold?
Σε κάποιο από τα πρώτα PokéCenters (νομίζω Violet, not really sure), στην αριστερή σκάλα προς τα πάνω είναι ο μεσιέ που κάνει τη δουλειά. Βέβαια έχεις κλασικά 4 επιλογές μόνο, ανάλογα το ID σου.
Ξερετε τι συμβαινει αν ο χρονος παιχνιδιου ξεπερασει τα 99:00 λεπτα???Γιατι στην Platinum τα πλησιαζω...ορισμενοι μου εχουν πει οτι γινετε new game αλλα πιστευω οτι ειναι χοντρο ψεμα....

Και κατι ακομη...χθες πηρα την SS και μολις την εβγαλα απο την συσκευασια εκανε το εσωτερικο της ενα θορυβο σαν να μην ειναι σταθεροποιημενο κατι...ελενξα και τις υπολοιπες κασσετες που εχω και δεν εκαναν κατι τετοιο....ειναι κατι σοβαρο?Η' να μην με απασχολει αυτος ο θορυβος...?
999:59 φαντάζομαι εννοείς,όπου απλά σταματάει να μετράει αλλά παίζεις κανονικά χωρίς να σε απασχολεί.
Ναι οκ!!Thnx George!Για το αλλο ερωτημα μου ξερει κανεις?
Sto pokewalker pos emfanizw new areas?
Όταν περπατάς παίρνεις watts,που τα δείχνει στο μενού με το Poke radar etc.Όταν επιστρέψεις το πόκεμον,πάνε και τα watts.Όταν μαζέψεις αρκετά,ξεκλειδώνεται περιοχή.
το electrivire εχει καλύτερη atk.όμως γιατί είναι πιο δυνατό το Thunderbolt του, από το Thunderpunch του?ισχύει αυτό?
αυτο ειναι με βαση τον αντιπαλο του electivire (πχ το sharpedo ψοφα ανετα με t-bolt) και κυριως, τα στατιστικα του. αν του εχεις πχ modest/ mild nature και το sp atk ειναι σε υψηλα IVs, τοτε θα καταλαβεις το γιατι κανει πιο πολλη ζημια το t-bolt απ οτι το t-punch
Κάνω την επίθεση Wish. Τελειώνει η γύρα αυτή. Πόσες γύρες θα περάσουν έπειτα για να ενεργοποιηθεί η ιδιότητα της Wish;
(28-03-2010 05:38 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]το electrivire εχει καλύτερη atk.όμως γιατί είναι πιο δυνατό το Thunderbolt του, από το Thunderpunch του?ισχύει αυτό?

Αφενός, το Thunderbolt έχει μεγαλύτερη base power από το Thunderpunch αλλά και πάλι, αυτό δε λέει τίποτα. Αφετέρου, εξαρτάται από το Pokémon που χτυπάς, αν π.χ. θες να χτυπήσεις το Skarmory δυνατότερα που έχει μεγάλη Defense, θα βάλεις Thunderbolt. Το Thunderpunch χρησιμοποιείται κυρίως αν έχεις Meditate στο set.

(28-03-2010 09:27 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Κάνω την επίθεση Wish. Τελειώνει η γύρα αυτή. Πόσες γύρες θα περάσουν έπειτα για να ενεργοποιηθεί η ιδιότητα της Wish;

Στο τέλος του αμέσως επόμενου γύρου.
Edit: ninja'd. Toungue
Οι επιθέσεις που μαθαίνουν τα Pokemon από έναν Move Tutor μπορούν να ξαναδιδαχτούν;
αν τους τις μαθεις παλι απο move tutor ενω δεν τις εχουν, ναι
Reference URL's