Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Δοκίμασε αυτό για αρχή: #thread-1337.html :]
Το διάβασα. Λοιπόν, αν βρεις λάθος πες μου το να το δω. Έχω λ.χ ένα Modest Rotom, Untrained 1lv. Το θέλω δυνατό στην Sp. Atk και σε Speed.
Για Sp.Atk μπορώ να νικάω Gastly ενώ για Speed Magicarpt. Το Rotom είχε μολυνθεί από Pokerus και έτσι παίρνει τα διπλάσια EP.

Πρώτα θέλω να μαζέψω EPs στο Sp.Atk. Έχω δώσει το Power Lens. Αν κατάλαβα καλά, πριν αρχίσει η εκπαίδευση του δίνω 10 Calcium. Έτσι έχω 100EP στο Sp.Atk. Συνεχίζω μετά και νικάω Gastly. Από κάθε Gastly παίρνω 10EP διότι έχει Power Lens+Pokerus. Αν είχα μόνο Pokerus τότε θα έπαιρνα δύο EP ενώ αν είχα μόνο Power Lens θα έπαιρνα 5 ενώ(ξανά) αν δεν είχα ούτε Pokerus ούτε Power Lens θα έπαιρνα 1EP. Έτσι λοιπόν, νικάω 15 Gastly. Μετά βγάζω το Power Lens και νικάω άλλο ένα. Έτσι νομίζω μάζεψα όσα ήθελα.

Μετά πάω για Speed. Δεν θα δώσω το αντικείμενο αλλά λόγω του Pokerus θα νικήσω τρία Magicarpt και έτσι θα μαζέψω 6 EP. Έτσι ολοκληρώθηκε το EV Training. Μετά μένει μόνο το Level Up μέχρι τα 100 level.
Περίπου... γιατί έτσι μαζεύεις μόνο 261 EP (αν τα μέτρησα και γω καλά) αλλά θέλεις να μαζέψεις 510.
Αν σε μπερδέυει η καταγραφή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον IV Calculator, έχει mode για EV training. Για να μπεις σε αυτό, επιλέγεις κανονικά το Pokemon σου, και μετά κάνεις ένα κλικ εκεί που λέει (de)activate (δες εδώ: http://i55.tinypic.com/33o2qnc.png) this row, μετά επιλέγεις τα items που θες ή το Pokemon που θα πολεμήσεις, και από εκεί βλέπεις τι παίζει Wink
Σωστά, λάθος μου. Τότε με το ίδιο Modest Rotom(με Pokerus), αν είναι Untrained αρχίζω κάνοντας αυτά:

Πρώτα για Sp.Atk δίνω 10 Calcium άρα έχω 100EPs εκεί. Μετά δίνω το Power Lens. Έτσι πάω και νικάω 15 Gastly(για 150 EPS άρα 250 σύνολο με τα προηγούμενα) και ένα ακόμα Gastly χωρίς το Power Lens άρα 252 σύνολο σε Sp.Atk.

Μετά πάμε για Speed και κάνουμε τα ίδια πράγματα. Δίνω 10 Carbos, μετά νικάω 15 Magicarpt κρατώντας Power Anklet και ύστερα ένα ακόμα χωρίς το Power Anklet και έτσι έχω 252 EPS.

Τέλος θέλω 6ΕP στο Sp.Def. Έτσι νικάω 3 Tentacool.

Νομίζω έτσι έχω κάνει ότι θέλω.(Ότι έλεγα πριν ήταν με την προυπόθεση ότι το Rotom έχει Pokerus άρα διπλασιαζόταν τα EP).
Νομίζω τώρα είναι σωστό.

ps: Συγνώμη αν σε κουράζω αλλά με μπερδεύει πάρα πολύ το EV.training Toungue
Geia!!!!!!!!!!!!
Καλώς όρισες Τόλη, γιατί δεν ξεκινάς συστηνόμενος από εδώ; #thread-1335.html Cool

@peke: ναι, νομίζω είσια οκ έτσι :]
Γιατι σε μερικα θρεντς δεν μετρανε τα ποστς μας
ειχα κολισει στο 44 καιρο τωρα
Ο σκοπός του post counter είναι να δείχνει τα χρήσιμα (κατά το δυνατόν) posts που έχουν γίνει στο φόρουμ.
Σε μερικές θεματικές ενότητες όπως τα παιχνίδια ή το trade corner, δεν έχει νόημα να μετράνε γιατί η λογική τους είναι εφήμερη.
α ναι τα περισοτερα ηταν στις ανταλαγες και παιχνιδια ευχαριστω
Κάτι που το είχα πάντα απορία :Στην platinum είναι ένας τύπος σε μια σπηλιά που λέει πως αν πιάνεις unown θα μεγαλώνει το σπήλαιο.Επειδή ποτέ δεν έπιασα unown,τι γίνεται τελικά αν τα πιάσεις όλα;
Aν τα πιάσεις όλα, τότε γίνεται μεγαλύτερη η σπηλιά και φανερώνεται μια πόρτα. Αν περάσεις απ' τν πόρτα μπορείς να βρεις ένα TM (το Dig νομίζω) και τα Unown "?" και "!". Μέσα στη σπηλιά μπορείς να βρεις και Geodude και Hippopotas.
Καλησπέρες. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις (πρωτότυπο). Έχει να κάνει με κάποια Pokes της Pokemon Soul Silver.

Αρχικά, ξέρω πως τα Red Gyarados (στο Lake of Rage), Lugia και Ho-Oh μπορούν να βρεθούν ξανά (αφού έχουν νικηθεί) στις τοποθεσίες που βρέθηκαν και την πρώτη φορά. Αυτό είναι σωστό; Ισχύει και για το Mewtwo;

Ύστερα, αν ισχύει το παραπάνω, τότε τα IVs και το Nature του κάθε Pokemon θα είναι πάντα αυτό που είναι την πρώτη φορά; Για παράδειγμα, βρίσκω το Red Gyarados με 31/31/31/31/31/31 IVs και Adamant Nature και το νικάω. Όταν το ξαναβρώ θα έχει 31/31/31/31/31/31 IVs και Adamant Nature πάλι ή μπορεί να έχουν αλλάξει;

Παρακαλώ, πείτε μου με σιγουριά, για να ξέρω αν αξίζει να τα προσπεράσω νικώντας τα, ώστε να μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους αργότερα. Θενξ προκαταβολικά. Smile
Ισχύει σίγουρα για lugia,ho-oh και suicune.Για mewtwo δεν νομίζω.
Αυτό με τα IVs από ότι ξέρω δεν ισχύει, δηλαδή αν κάνει μπροστά του Save θα αλλάζουν. Δεν είμαι 100% σίγουρος βέβαια.
Κοίταξε... λογικά αλλάζουν.Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι το είχα ψάξει κι εγώ το καλοκαίρι και είχα βρει ότι αλλάζουν.
Τα pokemon που εμφανίζονται πάλι είναι το Ho-oh,Lugia και Suicune.Το Suicune ξαναεμφανίζεται στο Burned Tower ενώ τα άλλα 2 ξαναεμφανίζονται κανονικά μετά το πρωτάθλημα στις αρχικές τους τοποθεσίες αλλά Lv.70 αυτήν την φορά.Το shiny Gyarados και το Mewtwo δεν ξαναεμφανίζονται!
Reference URL's