Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(09-12-2010 12:20 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Καλώς όρισες aoratimelani.
Τα ονόματα των Pokemon ουδέποτε μεταφράστηκαν στα Ελληνικά καθώς λαμβάνουμε την ίδια ακριβώς έκδοση που λαμβάνει και η Αγγλία. Το δε "καρτούν", διατηρεί την αγγλική ονομασία προφανώς.

Έχεις επίση δυο μικρά λαθάκια στα ονόματα που αναφέρεις: Tyranitar και Rampardos ενώ το Trideps δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει κάτι...

Επίσης να υποθέσω πως μεταφράζεις κάτι σχετικό με "προϊστορικά" Pokemon; Αν ναι θα σου σύστηνα να κοιτάξεις και τα αρθράκια που έχουμε στο Pokemon Origins.

Το Trideps είναι το ιαπωνικό όνομα του Bastiodon.

Επίσης που βρίσκεις το Exp. Share στην SoulSilver;
Το δίνει ο Mr. Pokémon αφού του δώσεις το Red Scale ή από την κλήρωση στο Radio Tower.
Γινεται στο Lottery να παρεις Masterball? (Ruby/Sapphire)
Nai, alla prepei na petuxeis kai ta 5 ID digits.
Γεια εβαλα χτες να παιξω την πλατινουμ που ειχα καιρο να παιξω λογο της HG και κολουσε οταν εβγενε το ποκεμον μου συνεχεια.Αν περασω τα Pokemon mou stin HG o ριθμος αναπτιξης τους θα αλαξει η θα ανεβενουν πιο αργα τα στιχεια τους (επιθεση αμυνα κτλ)επιδει στην πλατινουμ <<ειποτιθεται οτι με αγαπανε πολυ>>ενω αμα τα δωσω στην αλλη θα ειναι σαν καινουρια ποκεμον.Μαλον πρεπει να εχει μια μικρη γρατσουνια η κασετα απο πησω (η πρωτη κασετα μου με γρατσουνια) η χαλασε απο καπιον αλλο λογο(λετε να φταιει που την ειχα σε κρυο μερος η που την αγορασα απο e-bay)?Διωρθωνεται αυτο γιατι ειναι πολυ οραια κασετα και μια απο τις αγαπιμενες μου? Ευχαριστω πολυ.
Αν τα μεταφέρεις δεν θα δείς καμιά αλλαγή στο πως εξελίσσονται, η φιλία δεν έχει επιρροή στα στατιστικά.
Όσο για την κασέτα, μάλλον φταίει το e-bay, είναι πιθανό να έχει ενεργό κάποιον κωδικό από σπαστήρι και κάνει αυτό το πρόβλημα. Τα ηλεκτρονικά αγαπάνε το κρύο (όχι την υγρασία), δεν φταίει αυτό.

ΥΓ: Έχω πετύχει masterball Toungue
(14-12-2010 02:23 AM)skorp Wrote: [ -> ]Nai, alla prepei na petuxeis kai ta 5 ID digits.

I call HAX! :<
@ songohan: Poly pithanon na symvainei auto pou eipe o Arty2 alla dokimase kai to ekshs: Pare mia odontoglifida kai katharise prosektika thn kaseta apo pisw.Mou eixe sumvei kati paromoio me to fifa.
Ευχαριστω και τους δυο.Οχι τιποταλο ειμαι πολυ δεμενος με ολες τις κασετες μου και στενοχοριθικα πολυ ειδικα για αυτην.
Α και ολα λιτουργουν κανονικα μονο στις μαχες κολαει
Παιδια σας εχει τυχει να κανετε Release ενα ποκεμον και αυτο να μην θελει να φυγει?
Το πιθανότερο είναι πως ξέρει κάποιο ΗΜ και πρέπει να το σβήσεις πριν το κάνεις release (συμβαίνει για να μην αποκλειστείς χωρίς Surf/Fly σε κάπια απομακρυνσμένη περιοχή)
Ναι απο οτι ειδα ξερει Rock climb αλλα δοκιμασα να κανω Realese σε ποκεμον που ξερει Surf και Waterfall και πετυχε οποτε ισως δεν ειναι αυτο....Του εχω pokerus.Iσως επιρεαζεται απο αυτο?
Ίσως να είναι το μόνο Pokémon με Rock Climb ενώ είχες κι άλλα με Surf/Waterfall; Το Pokérus δεν πιστεύω να φταίει, έχω διώξει Pokémon με Pokérus στο παρελθόν.
Δεν ξερω ισως φταει αυτο γιατι δεν εχω αλλο ποκεμον με Rock climb.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια άρθρα σχετικά με το ev.training. Πως γίνεται. Διότι μπερδεύομαι πάρα πολύ με αυτό...

Thanks in advance!
Reference URL's