Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις & Απαντήσεις [Pokemon]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
σωστα εγω εψαχνα και εγω Feebas στην Platinum και καποια στιγμη τα παρατησα στην Sapphire το βρισκεις ακομα πιο δυσκολα βασικα εγω επιασα αμεσως το Milotic στην White στην route 1 ψαρευοντας στα κυματα δειτε και στο bulbapedia αν θελετε εξελισσεται με Prism Sbale with trade αλλα μπορεις να το βρεις και ετοιμο
Ναι! Και εγώ βρήκα έτοιμο!! Αλλά θέλει υπομονή... Όμως έχω πιάσει ένα σωρό Feebas για να βρω αυτό με τα καλύτερα στατιστικά για να το κάνω Milotic..Γίνεται και αλλιώς να το εξελίξεις στην White??
Το Feebas εξελίσσεται αν το ανταλλάξεις ενώ κρατάει Prism Scale.
Kάτι τελευταίο.... Συγγνώμη κιόλας αν γίνομαι κουραστικός! Rolleyes Υπάρχει άλλος τρόπος για να πιάσω το Zorua χωρίς το Event του Celebi??
Άλλος τρόπος in-game να το πιάσεις δεν υπάρχει, μπορείς μόνο να το πάρεις αλλιώς από το GTS ή από breeding του Zoroark (το οποίο θέλει και αυτό event).
Και το GTS πώς ακριβώς δουλεύει;;
Πρώτα από όλα χρειάζεται να έχεις wi-fi.Μετά πηγαίνεις σε ένα Pokemon Center και ανεβαίνεις στον δεύτερο όροφο.Εκεί μιλάς σε μία γυναίκα (νομίζω η δεξιά και επιλέγεις να κάνεις ανταλλαγή.Μετά ψάχνεις το Pokemon που θες (στην περίπτωσή μας το zorua-zoroark) και θα υπάρχουν διάφορα από αυτά το καθένα από τα οποία θα χρειάζεται ένα Pokemon που έχει επιλέξει ο άλλος για ανταλλαγή.Αν το έχεις απλά κάνεις την ανταλλαγή και έχεις τελειώσει.Ελπίζω να βγάζουν νόημα όσα έγραψα.
Ok!! Ευχαριστώ πολύ!!
Παιδιά υπάρχει κάποιος που έχει την White και μπορεί να με βοηθήσει να φέρω άτομα στην Black City γιατί τώρα έχω μόνο ένα άτομο. Εννοείται πως και αυτός μπορεί να πάρει άτομα στο White forest και να του δώσω και Pokemon αν θέλει.Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει PM.
generation IV μου τελειοσαν τα heart scale πως μπορω να βρω ? [ ενοω εκτος απο υπογειο σκαψημο]
Στην Solaceon, είναι ένας που σου ζητάει κάθε μέρα να του δείξεις ένα Pokémon. Στην Platinum δίνει Heart Scale, στις D/P δεν δίνει. Και στο underground αν έχεις όρεξη.
Επίσης και στις D/P και Platinum μπορείς να ψαρεψεις στο Route 224 ή Pokemon league με ένα super rod και να πιάσεις ένα Luvdisc, που έχει 50% πιθανότητες να έχει heart scale(έχε ένα Pokemon με Compouneyes πρώτο στην ομάδα για 100% πιθανότητες)
εχω μια ερωτηση? αν σε μια κασετα ο χρονος φτασει 999.999 τι γινεται? επειδη εχω φτασει 990.03 και ενας αδερφος μου εχει πει οτι διαγραφεται το παιχνιδι!
Δε διαγράφεται τίποτα. Απ' όσο ξέρω όμως, το ρολόι σταματά να λειτουργεί και δε μπορείς να κάνεις πράγματα που βασίζονται στο χρόνο.
Όχι ακριβώς. Το ρολόι συνεχίζει να μετρά απο μέσα του και δείχνει πάντα 999:999. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να διαγραφεί εκτός αν έχεις Action replay, ότι κι αν σου πει ο αδελφός σου Toungue
Reference URL's